Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TOMMY HILFIGER

Med Tommy Hilfiger er du garanteret stilsikre klassikere med et moderne twist til både mænd og kvinder. Vær med til at hylde amerikansk cool style med designs fra deres mange fede kollektioner. Siden brandet så dagens lys i 1985, har de været en global pioner inden for klassisk amerikansk cool style. Deres kollektioner er primært inspireret af den amerikanske kulturarv kombineret med nutidige trends og tendenser. Det sikrer dig designs, som bryder de gængse designkonventioner og fejrer individualiteten. Tommy Hilfiger er i dag et af de mest anerkendte livsstilsmærker, og det skyldes især, at de formår at kombinere deres ungdommelige ånd med deres skarpe blik for design, kvalitet og detaljer i samtlige af deres kollektioner. De er karakteriseret ved deres signaturfarver rød, blå og hvid, som alle deres designs er bygget op omkring.


Skab en enkel garderobe med designs i eminent kvalitet


Uanset om du søger et par fede denim jeans, en hvid T-shirt eller lækkert undertøj, er du klædt behageligt og smart på fra inderst til yderst med Hilfiger. Deres kollektioner bugner af jakker, sko og accessories med attitude, men de sørger også altid for at skabe enkle basic items, du kan bruge sæson efter sæson. Med Tommy Hilfiger er du garanteret et stilsikkert, men afslappet udtryk i sublim kvalitet. De går ikke på kompromis med kvalitet, og når du investerer i Hilfiger, får du designs, der er behagelige at have på, og som holder – både kvalitets- og stilmæssigt.

Når det kommer til at skabe en alsidig garderobe, som kan gøre tøjkriserne mindre og kan blive ved med at skabe begejstring over de gamle styles, man har hængende i skabet, gælder det om at finde tidløse designs. Netop derfor er Tommy Hilfiger så populær blandt både mænd og kvinder. Med deres ungdommelige, men klassiske design skaber Tommy Hilfiger kollektion efter kollektion, som kan være med til at definere den alsidige garderobe. Det amerikanske modemærke gør det ikke kun nemt for dig at matche items på tværs af deres egne kollektioner, men hjælper også med at pifte dit tøj i garderoben op, så du kan finde fornyet glæde ved dine gamle favoritter.


Designertøj med et moderne twist til hele familien


Tommy Hilfiger har siden 1985 formået at udvikle sig og skabe kollektioner, der emmer af kvalitet, attitude og simplicitet. Selvom de primært startede med at designe tøj til mænd med deres Tommy Hilfiger Sportswear-kollektion, skaber de i dag både tøj til mænd, kvinder og børn i hele verden. Deres autentiske designs og gode kvalitet tiltaler rigtigt mange, og det er blandt andet også én af grundene til deres store popularitet. Hilfiger hylder amerikansk cool style, men i moderne kreationer inspireret af popkulturen. Deres mange kollektioner består af jakker, sko og ure, der i deres udtryk leder tankerne tilbage på fortiden. Dog formår designerne hos Tommy Hilfiger at gøre det både moderne og nutidigt ved at tilføre et twist fra musikkens, sportens eller kunstens verden, hvilket giver hvert design et individuelt særpræg.


Tommy Hilfiger er et alsidigt brand med flere facetter


Selvom Hilfiger primært er kendt for at kreere smarte kollektioner med udgangspunkt i enkle og rene designs, finder du dog også high-end fashion. De har nemlig også skabt mere luksuriøse kollektioner, nemlig Hilfiger Collection og Tommy Hilfiger Tailored, der henvender sig til stilsikre kvinder og mænd. Fælles for de to kollektioner er, at de er skabt med de absolut bedste materialer fra verdens modemekka, Italien. Du finder alt fra jakkesæt til bluser, skjorter og afslappet weekendtøj. De udfordrer på hver sin vis deres velkendte designs, i og med at de benytter sig af kraftige farver og luksuriøse detaljer, men deres sans for design og kvalitet skinner stadig igennem. Hilfiger går aldrig på kompromis med deres gode kvalitet og velkendte design i røde, hvide og blå farver, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke formår at forny sig.


Tommy Hilfiger til alle årets begivenheder


Det højtelskede modebrand formår at kreere smukke styles til både hverdag og livets helt store fester. Om du er på udkig efter nye outfits til kontoret eller festtøj til brylluppet, byder Tommy Hilfiger på et hav af spændende, klassiske design i lækker kvalitet, som kan bruges sæson efter sæson. Du kan altså sagtens genbruge det festlige outfit fra Tommy Hilfiger til andre store begivenheder og arrangementer. Gå på opdagelse i de forskellige kollektioner fra brandet, og se de mange forskellige styles, de tilbyder. Selvom kollektionerne henvender sig til forskellige budgetter, bliver der aldrig gået på kompromis med den suveræne kvalitet og det rene design.

Det amerikanske modemærke klæder dig på hele året rundt. Deres kollektioner afspejler årstiderne, så både mænd og kvinder kan finde ungdommelige design med fokus på kvalitet og detaljer til lige netop deres behov, uanset om det er sommer, forår, efterår eller vinter. Blandt Tommy Hilfigers store udvalg er det nemt at finde både det nye jakkesæt til firmaets helt store julefrokost og den tidløse kjole til sommerens fødselsdage. Det højtelskede brand sørger for at hele familien er godt og pænt klædt på, uanset hvad livet og året må bringe af både større og mindre begivenheder.


Gå på opdagelse i vores modeunivers af Tommy Hilfiger og andre favoritbrands


Der er ingen tvivl om, at Tommy Hilfiger er et af de helt store ikoner inden for modeverdenen. Som de store modeelskere, vi er her hos Miinto, er vi derfor meget stolte over vores brede udvalg fra den amerikanske designer. Vi opdaterer løbende kollektionerne fra Tommy Hilfiger, så du altid kan finde de nyeste styles inden for alt fra undertøj til overtøj, accessories og tøj til både mænd, kvinder og børn. Shop til hele familien året rundt under samme tag i vores online modeunivers.

Blandt vores modeunivers finder du også andre højtelskede brands. Vi har samlet et stort udvalg af design fra både internationale og skandinaviske modehuse, så du nemt kan finde alle de nyeste styles fra din favoritdesigner hos os. Om du er på udkig efter noget bestemt eller har brug for inspiration, kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores mange brands til både kvinder, mænd og børn. Se de nyeste design fra Tommy Hilfiger her på siden, og giv din garderobe et ungdommeligt, men klassisk pift. God fornøjelse.

Ryd alle filtre

Tommy Hilfiger

Side 1 Af 47