GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Tommy Hilfiger (860)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

860 Produkter fundet

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er en amerikansk producent af modetøj stiftet af brandets kreative designer Thomas Jacob Hilfiger. Tommy Hilfiger tilbyder et produktsortiment af modetøj, sko, parfumer og accessories til kvalitets- og modebevidste mænd, kvinder og børn.

Tommy Hilfiger er et international anerkendt modemærke

Den første kollektion af modetøj blev præsenteret for offentligheden i 1985, og brandet er den dag i dag stadig ledet af Tommy Hilfiger, som har formået at skabe et internationalt populært brand. Succesen tog for alvor fart i løbet af 90’erne, hvor brandet steg markant i popularitet. Stjernerne promoverede brandet, og derudover sponsorede Tommy Hilfiger det daværende Formel 1-hold Lotus. Tommy Hilfiger er anerkendt verden over, og har fået tildelt en række priser gennem årene såsom ’Designer of the Year award’ i 1995, 1998 og 2002. Derudover har han fået tildelt ’Future of the Year award’ for hans indsats for Amerikas ungdom. I dag kan man finde Tommy Hilfiger i mere en 1.600 butikker fordelt i 115 lande herunder Nordamerika, Europa, Asien og Sydamerika.

Tommy Hilfiger skaber ’klassikere med et twist’

Tommy Hilfiger karakteriseres som casual dame- og herretøj med et klassisk og cool twist, hvilket stemmer overens med deres slogan. Derudover er designs fra den populære modekoncern kendetegnet ved eksklusive og lækre materialer – uanset om der er tale om sko, accessories eller modetøj. Ud over det så er brandet kendt for at hylde essensen af klassisk amerikansk cool style. Tommy Hilfiger tilbyder kvalitetsvarer under to brands; Tommy Hilfiger og Hilfiger Denim, og har derudover en række kollektioner, som blandt andet inkluderer Hilfiger Collection og Tommy Hilfiger Tailored - og senest den nye kollektion i samarbejde med Gigi Hadid – TommyxGigi.

Perfekt miks af casual og god kvalitet i Tommy Hilfiger tøj

Tommy Hilfiger er blevet et ikonisk brand på den internationale modescene med deres lukrative designs med en blanding af casualness og formelle linjer. Dette gør, at du får noget, der både et klassisk og stilfuldt, men også med detaljer og udtryk fra den nyeste tendens. Du nemt kan mikse og matche forskellige Tommy Hilfiger produkter. Materialerne er nøje udvalgt, så du får de bedste materialer til din krop. Kvaliteten er i top, og derfor mister produkterne ikke farve eller går op i syningerne. Find din næste Tommy Hilfiger jakke, skjorte, sko eller støvler her.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands