Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Tramarossa

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TRAMAROSSA

Tramarossa er et fashion mærke, der er kendt for sin høje kvalitet og enestående stil. Dette mærke bar i italiensk esprit og præsenterer dygtig håndværk, præcision i design, og brugen af de bedste tekstiler.

Historien bag Tramarossa


Historien om Tramarossa er en historie om italiensk banebrydende mode. Grundlagt i 60'erne af kemikeren Urbano Chemello tog dette mærke verden med storm ved at indføre den første nogensinde '24 timers' buks, som er designet til at tage dig fra dag til aften med ubesværet stil.

Opdag Tramarossa


Under mottoet: "made-to-measure jeans“, har Tramarossa opnået at give jeans høj status i mode branchen. Tramarossa tilbyder jeans i mange forskellige hvirvlende farver og mærket er kendt for at give en sjælden kans til individuel mikset-and-match forbruger, som ønsker at gøre sine jeans mere personligt.

Tramarossa’s unikke egenskaber


Tramarossa er kendt for sin finesse og kvalitet. Ægte søm, eksklusive stoffer og raffinerede detaljer på parts, bælte, og pak lommer sætte dette mærke fra andre. Hver bukse er hånd syet og har den distinkte lædermærke på lommen, der kan personliggøres med initiativer, som giver et personligt produkt.

Tramarossa i populær kultur


Som et fremtrædende mode mærke har Tramarossa fundet sin plads i populær kultur. Mærket har været favorit for mange kendte stjerner og mode entusiaster. Mærket har fået en selvskabent niche, der er bygget på elegance, manufaktur teknik, og et udsøgt italiensk touch.

Gør dine træfaste køb på Miinto


Hvis du er på udkig efter suveræne Tramarossa par, Miinto er stedet for dig. Vi præsenterer et bred vifte af dette lækre brands lækre styles inklusiv deres jeans, jakker, og skjorter, så du kan udtrykke din stil med klæder af høj kvalitet, komfort, og pålidelighed. Tramarossa tilbyder den rigtige blanding af kvalitet, modernitet, og autenticitet. Med sin mangfoldighed er det et mærke, der appellerer til alle modeentusiaster, der ønsker at hylde deres egen stil og individualitet.

Ryd alle filtre

Tramarossa

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.