JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands UGG

UGG (225)

Historien om UGG er en fortælling om et brand, som daterer tilbage til 60´erne og 70´erne, hvor australske surfere i Byron Bay begyndte at benytte støvler i fåreskind til at holde fødderne varme mellem de mange ture i vandet. I starten producerede surferne selv deres unikke støvler, og det var først, da australieren Brian Smith tog til Californien i 1978 og begyndte at sælge de unikke fåreskindsstøvler, at UGG blev lanceret.

Siden slutningen af 1970´erne har UGG gennemgået en rivende udvikling, idet brandet hurtigt blev synonym med den afslappede livsstil, som kendetegner Californien. Derfor blev støvler fra UGG populære hos subkulturer på den amerikanske vestkyst, og populariteten spredte sig hurtigt til andre subkulturer såsom skientusiasterne i Colorado.

Med andre ord – UGG opnåede en stor popularitet i USA, og i dag er brandet et populært brand i store dele af verden, hvorfor produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor er den moderne version af UGG garant for støvler, modesko, sandaler og tasker til store såvel som små, som er produceret i fåreskind. Succesen er et resultat af, at UGG er synonym med godt håndværk samt bløde materialer, som er kombineret med trendy design.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

225 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands