Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

UGG

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

UGG

Det er altid sæson for UGG, hvis du gerne vil klæde fødderne pænt på. Men når det kommer til fodtøj, skal komforten også være helt i top, og det kan du heldigvis være sikker på, at den er, når du træder i et par sko fra UGG. Det amerikanske brand med dybe rødder i den australske surferkultur har én gang for alle skrevet sig ind i modehistorien med sine vamsede støvler, finurlige design og pelsede materialer, som vi kun kan holde af.

Her på siden finder du blandt andet et stort udvalg af fodtøj fra UGG til hele familien. Kvinderne kan udforske moderne sandaler og den velkendte bamsestøvle, mens du som mand finder modeller i de brune, sorte og lyse nuancer. Og hvis du er heldig, kan du også springe i tøj fra UGG, som med garanti holder samme standard som fodtøjet.


Australsk forståelse for god komfort og delikat design


Historien om UGG er en fortælling om et brand, som daterer sig tilbage til 60’erne og 70’erne, hvor australske surfere i Byron Bay begyndte at benytte støvler i fåreskind til at holde fødderne varme mellem de mange ture i vandet. I starten producerede surferne selv deres unikke støvler, og det var først, da australieren Brian Smith tog til Californien i 1978 og begyndte at sælge de unikke fåreskindsstøvler, at UGG blev lanceret.

Brian var selv utrolig begejstret for de praktiske støvler af australsk lammeskind, og i starten importerede han støvler fra Australien, som han solgte i USA. Han var dog ikke helt tilfreds med støvlerne, så med tiden begyndte han selv at producere de design, som siden har taget verden med storm. Brian var sikker på, at andre ville dele hans begejstring for det lækre materiale og komfortable fodtøj – og hvis ikke, skulle han nok sørge for, at de kom til det.

Siden slutningen af 1970’erne har UGG gennemgået en rivende udvikling, idet brandet hurtigt blev synonym med den afslappede livsstil, som kendetegner surferlivet i Californien. Derfor blev støvler fra UGG også populære blandt andre subkulturer på den amerikanske vestkyst, og populariteten spredte sig hurtigt til andre subkulturer såsom skientusiasterne i Colorado. Brandet fik blandt andet verdensomspændende opmærksomhed, da de amerikanske atleter alle var iført støvlerne ved vinter-OL i Lillehammer i 1994.


Fra sporty og praktisk til moderigtig trend


Fra omkring årtusindskiftet har UGG dog ikke kun været elsket i de sporty subkulturer. I 2000 ramte brandet modescenen i New York og siderne i det anerkendte modemagasin Vogue, hvorefter brandet ikke kun var kendt for sit komfortable fodtøj, men også for sin indflydelse på modeverden. Det blev særligt markeret, da UGG i 2009 samarbejdede med det verdensberømte skobrand Jimmy Choo om en særkollektion.

Med andre ord har UGG opnået en stor popularitet i USA, og i dag er brandet populært i store dele af verden, hvorfor produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor er den moderne version af UGG garant for støvler, modesko, sandaler og tasker til store såvel som små, hvor den røde tråd er det lækre fåreskind. Succesen er et resultat af, at UGG er synonym med godt håndværk og bløde materialer, som er kombineret med trendy design.

Faktisk har UGG som mission at skabe design, der er tidløse. Derfor finder du blandt andet den ikoniske støvle i sortimentet år efter år, da det er et design, der aldrig går af mode. UGG ønsker at kombinere god stil og materialer af god og holdbar kvalitet med komfort, så du bliver ved at med at elske dine UGG-sko og -støvler i mange år fremover.


Australske støvler til den danske hygge


Selvom UGG kommer fra de solrige strande langs Australiens kyster, så laver de fodtøj, der passer perfekt til den danske hygge. At lade fødderne blive omfavnet af det bløde lammeskind og vamsede pels vil med garanti sikre, at en varm og hyggelig stemning breder sig. UGGs klassiske bamsestøvler og tykke hjemmesko er perfekte, når du skal gå gennem den kolde og våde danske vinter.

Hvis du vil øge niveauet af hygge endnu mere, kan du også iføre dig noget af det lækre loungewear fra UGG. Her hos Miinto finder du blandt andet sweatshirts, sweatpants og vamsede sokker, som er i samme gode kvalitet som støvlerne. Også tøjet fra UGG er kendt for at være blødt og behageligt at have på, samtidig med at det er fremstillet i lækre materialer. Det betyder, at du ikke behøver at begrænse hyggen til sofaen, men sagtens kan iføre dig din yndlingstrøje ud i verden.


UGG til alle anledninger


Det californiske brand har altså slået igennem både inden for sporten og i modeverdenen. Men det er ikke kun atleter og modeller, der kan bære de ikoniske støvler. De er blandt andet blevet anbefalet af den verdenskendte amerikanske tv-vært Oprah Winfrey, som har støvlerne på sin liste over ”favorite things”, og som er set iført forskellige modeller gennem årene. Alle fortjener altså at forkæle sig selv med et par af de cool og komfortable støvler! Det mente Oprah i hvert fald, da hun i 2003 købte 350 par til sine medarbejder og tilskuere til sit talkshow.

Selvom UGG måske er bedst kendt for de vamsede bamsestøvler, så laver brandet ikke kun lækkert fodtøj, men blandt andet også super fede sneakers, tasker, rullekufferter, vanter, jakker og meget andet – alt sammen med den samme stil, som UGG er kendt og elsket for. På den måde behøver du ikke begrænse den afslappede og streetwear-inspirerede stil til dit fodtøj, men kan iføre dig flotte og lækre styles på hele kroppen.

Taskerne fra UGG har samme afslappede og funky stil, som kendetegner deres sko og støvler. Med en af deres statement-tasker kan du tilføje et cool twist til outfit, når du er på farten. Også jakkerne fra det amerikanske brand med de australske rødder er værd at bemærke. Her kan du vælge mellem jakker og frakker i det vamsede lammeskind, du kender fra fodtøjet. På den måde kan du svøbe dig ind i et varmt og blødt kram fra top til tå.


Sådan styler du dine UGG støvler


Man forbinder naturligvis mest UGG med de tykke og varme støvler. Og de hyggelige og komfortable sko er da også perfekte, når du iført dunjakke, halstørklæde, hue og vanter skal bevæge dig ud i det danske vintervejr. Men UGG har jo rødder i solskin og surferliv, så derfor kan du også finde styles i Miintos sortiment, der rimer på sommer og bare ben.

UGG-sko og -støvler er nemme at hoppe i, og de sikrer dig god stil og komfort hver eneste dag. Derfor kan du kombinere fodtøjet med langt det meste, du måtte have i din garderobe. Både de vamsede støvler og de chunky sandaler går perfekt både til et par jeans eller som en kontrast til en feminin kjole. Sko og støvler fra UGG er perfekte uanset anledningen, og de er skønne at hoppe i, hvis du skal på arbejde, i skole eller til og fra fitnesscentret.

Både sko, støvler og sandaler findes i et utal af farver, i forskellige længder og med forskellige dekorationer og detaljer. Så om du er til de klassiske støvler i sorte og brune nuancer eller de lidt vildere styles i klare farver eller funky mønstre, så kan du med sikkerhed finde dem her. Uanset hvad du foretrækker, er et par sko fra UGG den perfekte tilføjelse til dit outfit, hvis du ønsker et afslappet, men samtidig stilsikkert look.


Køb det hele online hos Miinto


Vil du forkæle fødderne, er det med at gå på jagt i vores sortiment lige her – og hvem vil ikke gerne det? I sortimentet her hos Miinto kan du finde et bredt udvalg af de klassiske bamsestøvler i forskellige farver, men også sneakers, sandaler, tøj og tilbehør – alt sammen i den høje kvalitet og lavet af de lækre materialer, der kendetegner UGG. Vil du supplere med andre favoritter til skoskabet, kan du med fordel kigge nærmere på brands som Vagabond eller Billi Bi, der begge to har et stort fokus på både komfort, materialevalg og flot design.

UGG har et sortiment, der spænder vidt og bredt. Derfor kan du finde noget for enhver smag, og vil du gerne lege med farver og pompøse sommersandaler, er der også rig mulighed for dette. Du kan også finde alt godt til vintergarderoben for hele familien med luffer i fåreskind, der kan matche de bløde og varme støvler i de kolde måneder.

Du kan også finde deres lækre loungewear, fede jakker og frakker og smarte accessories såsom huer, vanter og tasker i vores sortiment. UGGs design er tidløse, og deres produkter er desuden lavet til at kunne modstå vind og vejr, så vi tør godt love dig, at UGG holder på både design og kvalitet i mange sæsoner fremover.

Når du køber det hele hos os, sørger vi for at levere det hele hjem til dig. Du slipper for besværet med at finde frem til de rette størrelser i butikkerne, og i stedet kan du lade os gøre arbejdet for dig. Det eneste, du skal gøre, er at glæde dig til at stikke fødderne i et par hyggelige støvler, der sikrer, at dine fødder har de bedste forhold uanset temperaturen udenfor. Dyk ned i udvalget af lækkert, komfortabelt og stilsikkert tøj og fodtøj fra amerikanske UGG, og lad dig opsluge af den afslappede og tjekkede stil, der sender tankerne direkte til strandene i Californien.

Ryd alle filtre

UGG

Side 1 Af 12