Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands UGG
Back

UGG

Det er altid sæson for UGG, hvis du gerne vil klæde fødderne pænt på. Men når det kommer til fodtøj, skal komforten også være helt i top, og det kan du heldigvis være sikker på, at den er, når du træder i et par sko fra UGG. Det australske brand har én gang for alle skrevet sig ind i modehistorien med sine vamsede støvler, finurlige design og pelsede materialer, som vi kun kan holde af.

Her på siden finder du et stort udvalg af fodtøj fra UGG til hele familien. Kvinderne kan udforske moderne sandaler og den velkendte bamsestøvle, mens du som mand finder modeller i de brune, sorte og lyse nuancer. Og hvis du er heldig, kan du også springe i tøj fra UGG, som med garanti holder samme standard som fodtøjet.

Australsk forståelse for god komfort og delikat design

Historien om UGG er en fortælling om et brand, som daterer sig tilbage til 60’erne og 70’erne, hvor australske surfere i Byron Bay begyndte at benytte støvler i fåreskind til at holde fødderne varme mellem de mange ture i vandet. I starten producerede surferne selv deres unikke støvler, og det var først, da australieren Brian Smith tog til Californien i 1978 og begyndte at sælge de unikke fåreskindsstøvler, at UGG blev lanceret.

Siden slutningen af 1970’erne har UGG gennemgået en rivende udvikling, idet brandet hurtigt blev synonym med den afslappede livsstil, som kendetegner Californien. Derfor blev støvler fra UGG populære hos subkulturer på den amerikanske vestkyst, og populariteten spredte sig hurtigt til andre subkulturer såsom skientusiasterne i Colorado.

Med andre ord har UGG opnået en stor popularitet i USA, og i dag er brandet populært i store dele af verden, hvorfor produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor er den moderne version af UGG garant for støvler, modesko, sandaler og tasker til store såvel som små, hvor den røde tråd er det lækre fåreskind. Succesen er et resultat af, at UGG er synonym med godt håndværk og bløde materialer, som er kombineret med trendy design.

Køb det hele online hos Miinto

Vil du forkæle fødderne, er det med at gå på jagt i vores sortiment lige her – og hvem vil ikke gerne det? Vil du supplere med andre favoritter til skoskabet, kan du med fordel kigge nærmere på brands som Vagabond eller Billi Bi, der begge to har et stort fokus på både komfort, materialevalg og flot design.

UGG har et sortiment, der spænder vidt og bredt. Derfor kan du finde noget for enhver smag, og vil du gerne lege med farver og pompøse sommersandaler, er der også rig mulighed for dette. Du kan også finde alt godt til vintergarderoben for hele familien med luffer i fåreskind, der kan matche de bløde og varme støvler i de kolde måneder. Vi tør godt love dig, at UGG holder på både design og kvalitet i mange sæsoner fremover.

Når du køber det hele hos os, sørger vi for at levere det hele hjem til dig. Du slipper for besværet med at finde frem til de rette størrelser i butikkerne, og i stedet kan du lade os gøre arbejdet for dig.

Filter

780 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8