Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

UNISA

Unisa er et internationalt spansk skobrand som er grundlagt i 1973 af to forretningsfolk: Carlos Musso og Antonio Porta. Berømmelsen startede med de klassiske og velkendte espadrilles, som satte fokus på et skobrand med fornemmelse for mode og kvalitet. Hver sæson lancerer Unisa en kollektion som indeholder alle slags sko – pumps, stilletter, støvler, støvletter osv. Brandet skaber sko til kvinden som ønsker en moderne sko med fokus på komfort og pris til en rimelig pris. Unisa integrere fashion til alle kvinders hverdag.

Unisa blev grundlagt i Spanien i 70’erne, og i første omgang kun en sko eksport virksomhed, der solgte deres produkter til USA. Senere hen begyndte de at sælge deres produkter til Europa, og de ansatte designere fra hele verden, som også delte deres smag og værdier, hvilket gjorde, at de på denne måde bidrog til et frisk og multikulturelt produkt. I begyndelsen blev Unisa i USA og Europa set som to separate mærker, men efterhånden begyndte de at blive markedsført sammen, og produkterne blev særdeles godt modtaget.

Teknologi, mode og fodtøj

Unisa’s vigtigste område er komfort, og virksomhedens laboratorier udføre daglige eksperimenter, for at sikre en produktion af de mest komfortable og lette sko overhoved. Idéen bag dette er at producere trendy og praktiske sko samtidig – en perfekt kombination mellem teknologi, fodtøj og mode. Alle sko er produceret på baggrund af de modeller som har været igennem laboratoriet, og det vigtigste råmateriale som er læder, er fremstillet af de bedste italienske, spanske og indiske leverandører.

Unisas mission er, at give kunderne mode, komfort og kvalitets fodtøj til gode priser. Som kunde er man første prioritet, hvilket vil sige, at Unisa tilpasser deres design efter kundens behov, både i forhold til fremstillingen, distribution, salg og eftersalgsservice.

Ryd alle filtre

Unisa

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.