Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

UNITED NUDE

United Nude
United Nude er et hollandsk/engelsk brand med en unik historie, og brandet sendte den første kollektion af modesko på gaden i 2003 – den første modesko fra United Nude var den ikoniske ´Möbius´. United Nude er lanceret af den hollandske designer Rem D. Kolhaas og den engelske skoproducent Galahad Clark. Sammen har de skabt et brand, der høster stor ros hos modeeksperter, fashionistaer og trendsættere.

United Nude er, med andre ord, et brand med stor international appeal, og brandets udvalg af unikke modesko sælges i et væld af lande over hele verden – herunder i store modelande såsom Italien, Frankrig, Storbritannien og USA. United Nude har også lanceret to konceptbutikker i den kinesiske by Guangzhou. Den store succes er ingen tilfældighed, og United Nude er garant for et unikt og elegant look.

Stor kvalitet er en selvfølge hos United Nude, men brandets varemærke er et unikt koncept, der bygger på et elegant, innovativt look med smarte detaljer og spændende farvekombinationer. Brandets forkærlighed for innovativt design skinner tydeligt igennem, og United Nude er et af de mest innovative brands i modebranchen, og nye kollektioner af modesko er altid garant for banebrydende design.

United Nude er synonym med modesko til herrer og damer, og brandet sender nye kollektioner på gaden flere gange årligt. Produktsortimentet byder på et væld af modesko, der inkluderer alt fra pumps, ballerinaer og stiletter til herresko med en casual stil.

Ryd alle filtre

United Nude

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.