Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VANESSA BRUNO

Vanessa Bruno tøjkollektion består af moderne items, der kan bruges til både hverdag og fest, og som kombinerer elegance med indtryk fra både den boheme-chikke stil og den mere punkede stil for en fed fusion.

Den dansk/franske Vanessa Bruno begyndte sin moderejse tilbage i 1996 og har siden udvidet fra accessories til alt fra ready-to-wear-bluser, bukser, buksedragter og kjoler samt tasker og sko. Hendes design er især inspireret af hendes franske aner og drager derudover inspiration fra 60’erne og 70’ernes designtradition. Der er derfor god mulighed for at finde de perfekte items, uanset hvilket outfit man ønsker at skabe.

Elegante skarpe linjer og super trendy detaljer går igennem alle Vanessa Brunos design, og hendes kollektioner er en helt unik blanding af forskellige stile blandet med de moderne designtraditioner og -metoder. Derfor kan man i hendes design se en utrolig moderne fusionering af punkens rå kanter og bohemens bløde femininitet.


Hverdagens design til den sofistikerede kvinde


Uanset hvilken anledning man har brug for et lækkert og nyt outfit til, så er Vanessa Bruno en oplagt mulighed. I hendes brede kollektioner finder du alt fra lækre striktrøjer, basic produkter og elegante bukser samt luksuriøse kjoler i silke og elegante lædersko. Alle produkterne er lavet af materialer i absolut højeste kvalitet til den selvstændige og modebevidste kvinde.

Det store udvalg af alt fra basic til classy produkter sikrer dig, at du finder produkter til både det sofistikerede outfit og de dage, hvor man bare ønsker et casual look. Alle Vanessa Brunos items har en rød tråd af feminin charme, uanset om det gælder sko, kjoler eller bukser.

Vanessa Brunos danske aner byder på items, der er designet med den nordiske minimalisme i tankerne, som kombineres med yderst behagelige materialer. Det giver modebevidste kvinder muligheden for at føle sig komfortable samtidig med, at de elegante outfits indbyder til imponerede miner.


Vanessa Bruno er kvalitetsmode, der kan bruges igen og igen


Når man køber tøj fra Vanessa Bruno, er man sikret tøj, der på grund af dets tidløse design kan bruges igen og igen. Det tidløse design i klassiske former og farver sørger nemlig for, at de elegante items ikke går af mode fra én sæson til en anden. I stedet kan man kombinere de klassiske items og basic varer med nye items hver sæson og på den måde skabe nytænkende og innovative outfits på tværs af sæsonerne. Vanessa Bruno byder op til, at den moderigtige og moderne kvinde omfavner slow-fashion-tendensen, og at man bruger den forrige sæsons items igen og igen.

Vanessa Brunos tøj er tilpasset den moderne kvinde og dennes hverdag – ikke den anden vej rundt. Det er altså tøj, man kan have på hele dagen, uanset hvad man skal i løbet af dagen. De elegante items kan bruges både til hverdag og fest, og de enkelte items kan være med til at tilføje ekstra elegance til hverdagens outfit. Tilføj fx et fransk twist til din garderobe med lækre silkekjoler, eller kør den nordiske minimalisme med en enkel og varm striktrøje. Mulighederne er endeløse med Vanessa Brunos kollektioner af eksklusive items.

Ryd alle filtre

Vanessa Bruno

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.