Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

VEJA

Der er næppe noget mere moderne end en ansvarlig og bevidst tankegang, når det kommer til modebrands. Det er dét som forbrugerne forventer og forlanger i større og større omfang.Der er da heller intet at sige til, at det er den vej, det går, når man ved, hvor stor en belastning tøjbranchen er for kloden og derudover for de arbejdsvilkår, som de producerende arbejdere er underlagt.

Et brand, der dog lover, at du ikke længere behøver at vælge mellem design og ansvarlighed, er Veja.


Veja blev bygget på nytænkning


I 2005, da Veja blev etableret, var det netop, som internettet for alvor rullede ind over befolkningerne verden over. Her var det efterhånden blevet en mulighed for alle at kunne tilgå det voksende internet.

Dette momentum brugte Veja til at gå imod den strøm, der altid havde præget tøjbranchen, hvor fysisk tilstedeværelse var en forudsætning for at kunne have kunder og være synlig. Nu ville Veja nemlig vise vejen og markedsføre sig online, og det var naturligvis en fornuftig beslutning. Udover at vælge at være mest til stede på de digitale og virtuelle platforme har Veja også fra start prioriteret nytænkning på mange andre fronter.

De har en klar filosofi, der byder dem at tænke holdbarhed ind i deres design og materialevalg. De vil simpelthen producere sko, der kan bruges igen og igen og være en del af din garderobe i et årti, hvis det skulle være.

Selvfølgelig har Veja udviklet en tydelig og karakteristisk politik omkring deres udledning af CO2. Veja lover fuldstændig gennemsigtighed omkring deres klimabelastning, og de udgiver sågar jævnligt en rapport, der redegør for alle de udledninger, der relaterer sig til Vejas skos produktionskæder.

Alt i alt er Veja altså et brand, der går forrest, når det kommer til ansvarlighed i forbindelse med produktionen af deres produkter, så du som forbruger roligt og med god samvittighed kan kaste penge efter deres flotte sneakers.


Stilsikre sneakers til den modebevidste


Når nu du har gjort dig klart, at dit sneaker-brand skal være et ansvarligt et af slagsen, så kan du være helt rolig omkring det udvalg af sko, som Veja tilbyder. Her er der nemlig et væld af stilsikre design, der modsvarer modens tidsånd.

Du finder de fleste Veja-sneakers i hvide eller sorte udtryk. Udtryk, der altså passer til enhver anledning. Vejas karakteristiske logo er fremtrædende og altid skabt i en flot farve, der supplerer resten af skoen.Derudover finder du sko til børnene, til løbeturen eller blot den aktive arbejdsdag hvor komforten har førsteprioritet.

Ryd alle filtre

Veja

Side 1 Af 16

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.