Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

VERA MONT

Vera Mont er et tysk brand med en unik evne til at berige mode- og kvalitetsbevidste kvinder over hele Europa med et spændende udvalg af kjoler, og det tyske brand gør sig også inden for design af mere formelle modeartikler såsom aften- og cocktail-kjoler. Den første kollektion af kjoler fra det tyske brand ramte de førende modebutikker i 1961, og siden har brandet nydt stor popularitet i og uden for Tyskland.

Vera Mont er skabt af et andet førende brand fra Tyskland, Betty Barclay, som har domineret den tyske modescene i mange årtier. Betty Barclay er, med andre ord, et brand med start helt tilbage i 1938, og det er den dygtige forretningsmand, Max Berk, der har skabt det succesfulde tyske brand – begge brands fik deres helt store gennembrud op gennem 70´erne og har formået at fastholde samme popularitet lige siden.

Designteamet hos Vera Mont står bag flere produktserier, som appellerer til forskellige målgrupper – det tyske brand er, med andre ord, synonym med et væld af kjoler til både et yngre og ældre segment af markedet. Derfor kan mode- og kvalitetsbevidste piger i alle aldre finde en flot aftenkjole eller en moderne kjole med et ungt, trendy look hos Vera Mont, og modeartiklerne er altid garant for stor kvalitet.

Ryd alle filtre

vera mont

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.