Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VERO MODA

Er du på udkig efter moderne modetøj med et feminint touch? Så bør du kigge nærmere på danske Vero Moda, som sæson efter sæson skaber styles inspireret af de største trends og tendenser fra internationale catwalks. Vero Moda så dagens lys i 1987 i en mindre by i Midtjylland. I dag er det nok de færreste, som ikke kender til det populære brand, eftersom det er et af de førende inden for Bestseller-familien. Det var Troels Holch Povlsen, som tilbage i slut 80’erne grundlagde det populære og verdensomspændende brand, og historien bag navnet er faktisk lidt pudsig. Troels Holch Povlsen stødte nemlig blot på navnet ”Vero Moda” på en T-shirt og besluttede instinktivt, at det ville være et godt navn til et tøjbrand til moderigtige kvinder. Og dét blev startskuddet på en enorm succes i både ind- og udland. Navnet Vero Moda betyder ”true fashion”, og det må man i sandhed sige, at det danske brand skaber sæson efter sæson.


Skab en garderobe med moderigtige styles fra Vero Moda


Med Vero Moda kan du skabe en garderobe, der oser af moderne og nutidige trends og tendenser. De har et skarpt øje rettet mod det internationale modebillede, hvor de gang på gang henter inspiration til deres nye kollektioner. Der i al enkelhed tale om et brand, der har fingeren på pulsen og skaber moderigtige designs til den almindelige kvinde. Du finder altså altid jeans, kjoler, toppe, jakker og bukser, der afspejler det absolut nyeste inden for modeverdenen. Dog ønsker Vero Moda også at skabe en række designs til basisgarderoben, og af den grund finder du altid toppe og T-shirts i simple snit og farver som sort, hvid og grå. Som kvinde har du dermed adgang til et skønt univers, der både oser af nye og sprudlende designs samt de mere neutrale og tidløse af slagsen. Af den grund er Vero Moda også en vaskeægte fashion-darling, kvinder tyer til, og en favorit blandt rigtigt mange både nationalt og internationalt.

Især Vero Moda jeans har opnået stor popularitet, da de er nemme at få fingrene i overalt, du behøver ikke at tømme hele pengepungen, og så følger de ovenikøbet de nyeste modetrends. Der er altså tale om et brand, der på fineste vis sætter sig i kvinders sted og anskuer modeverdenen på deres præmisser.


Et brand med en dynamisk og nem tilgang til mode


Siden brandets spæde start i slut 80’erne, har de haft en både dynamisk og nem tilgang til mode. Visionen bag Vero Moda er at skabe nye og trendy styles samt basiskollektioner til yngre kvinder, der gerne vil have fingrene i absolutte musthaves til deres garderobe. Brandet har dog en ret afslappet og ”laidback” tilgang til mode, og de ønsker ikke at gøre mode mere kompliceret end nødvendigt. Derfor er du altså ikke bare sikret populære styles, der er oppe i tiden, men derimod også styles udarbejdet i funktionelle og komfortable materialer. Det betyder, at jeans, bukser, T-shirts, toppe, kjoler og meget andet er skabt i materialer, du har lyst til at iklæde dig dag efter dag. For hvad nytter det, at dit modetøj faktisk ikke rigtig kan bæres, vaskes eller renses? Eftersom Vero Moda er en bærende del af Bestseller-familien, er du med dem garanteret en stor erfaring, passion, dygtighed og et verdensomspændende brand, der på fineste vis navigerer i en dynamisk modeverden, hvor trends og tendenser hurtigt skifter. De formår dog at have det ene ben solidt plantet i den jyske muld og det andet ben i en pulserende modeverden, hvilket sikrer dig det bedste fra begge verdener.


Vero Moda til hverdag og fest


Vero Moda har noget for enhver smag. Det er helt sikkert også en af faktorerne bag deres kæmpe succes både nationalt og internationalt. Med Vero Modas mange kollektioner, fx basiskollektioner og mere farverige, kreative kollektioner, er der påklædning til både hverdag og fest; arbejdstøj, skoletøj og tøj til fødselsdagsfesten. Du går aldrig galt i byen udsmykket i Vero Moda fra top til tå – tværtimod!

Med Vero Moda i klædeskabet er det nemt at sammensætte moderigtige outfits til enhver lejlighed. Uanset hvilken stil du har, kan du altid finde pieces hos Vero Moda, som kan føjes til din garderobe. Brandet tilbyder nemlig tøj til både de feminine kvinder, men også pigerne med en tomboy-stil eller alle stilarterne derimellem. Tjek deres flotte styles ud her på siden.


Aldrig-af-mode-outfits


Det kan være svært at finde rundt i de nyeste trends, og hvordan man kan sætte pieces sammen, så det stemmer overens med moden. Vero Moda ved, hvordan tøj skal laves, og med en blanding af deres basisdele og nye kollektioner er der her strikket et par sæt sammen, der aldrig går af mode.

Står du i en tøjkrise, eller er du altid vild med et par nye modetips, er disse tips særligt dedikeret til dig. Vero Moda har altid en hvid eller sort tanktop eller T-shirt i deres basiskollektion. Sæt en af de to sammen med en et par jeans og dine yndlingssneakers. Tilføj eventuelt en halskæde og nogle hoops for at sætte prikken over i’et. I køligere tider kan en jakke i kunstlæder altid svinges om skuldrene.

Om vinteren er en sweater altid lækker at have på. Sæt en farvet sweater sammen med en simpel farvet nederdel og nogle nylonstrømpebukser indenunder. Sæt eventuelt det forreste af sweateren ned i nederdelen for at skabe et mere flatterende look. Sæt outfittet sammen med fine vinterstøvler for at kunne holde varmen hele vinteren. I sommerens hede kan en løs T-shirt altid sættes sammen med nogle denimshorts og dine favoritsandaler.


Køb Vero Moda hos Miinto


Hos Miinto går vi op i godt håndværk. Derfor sælger vi kun varer i høj kvalitet her på siden, så vi sikrer, at du bliver glad for dine indkøb hos os. Vi er vilde med Vero Modas feminine, klassiske og simple stil, der rammer plet hos utrolig mange kvinder både i Danmark, men også internationalt. Derfor sælger vi de fedeste styles fra Vero Moda her på hjemmesiden.

Der er mange fordele ved at handle hos Miinto. Hvis du vælger at købe Vero Moda-tøj hos os, sikrer vi dig for, at dine varer kommer frem til din hoveddør inden for få dage. Vil du hellere have en anden farve på den T-shirt, du bestilte, kan du nemt sende den retur til os. Så bytter vi varen ud med den helt rigtige farve til dig. Har du et spørgsmål til nogle af vores Vero Moda-styles, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe og vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.


Hvad er Vero Moda's grundlæggende stil?

Vero Moda er kendt for sin moderne, alsidige og modige stil. Brandet tilbyder en bred vifte af tøjvarer, lige fra hverdagsklæder til festtøj. De sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter med fokus på moderne silhuetter, trends og detaljer.


5Hvad er prisklassen for Vero Moda's produkter?

Vero Moda tilbyder tøj i en bred vifte af priser, der passer til næsten ethvert budget. Du kan finde alt fra mere overkommelige hverdagsgenstande til mere premium stykker. Prisvariationen afhænger af produktets design, materiale og detaljer.Ryd alle filtre

VERO MODA

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.