Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VERONICA BEARD

Veronica Beard er et moderne amerikansk luksusmærke verden over kendt for at inspirere til morskab og selvtillid. Halveret af to svigerinder, Veronica Beard og Veronica Swanson Beard, introducerede dette mærke en vision for traditionelt design, der møder moderne innovation.

Veronica Beards historie - Fra ide til praksis


Fra begyndelsen lovede Veronica Beard at ændre womenswear. Dette mærke blev startet af to kvinders kærlighed til mode og det grundlæggende ønske om at hjælpe kvinder se godt ud og føle sig optimal hver dag. Lanceret i 2010, Veronica Beard kendes for sin bluser, strikvarer, bukser og den "dickey"-blazer – et signaturstykke, der kan skabe mange ubevægelige, alt-i-et udseende ved at bytte hætte på hætten og taljen ud.

Oplev Veronica Beard


Med Veronica Beard, får du adgang til luksus pieces, der er udformet med masser af personlighed og eklektisk flair. Veronica Beard sigter mod at skabe garderobeløsninger gennem sjove og æstetisk tilfredsstillende silhuetter og prints. Med mærkets engagement i kvalitet og design er hvert stykke af Veronica Beard unikt og ekstravagant.

Kendetegnende for Veronica Beard


Veronica Beard er præget af dets designernes dygtighed og opmærksomheden på detaljer. Deres fashion items emmer af et moderne udtryk, inspireret af hverdagens funktionelle behov. Strømlinet skræddersy, luksusmaterialer og øje-fangende unikke prints er nogle af de signaturer, der kendetegner mærket.

Værdien I Veronica Beards Mode


Udover at være stilfulde er Veronica Beards fashion items også funktionalitetsorienterede. Dette gør mærket egnet til kvinder i alle aldre, som ønsker at se fantastiske ud uden at gå på kompromis med komforten.

Køb Veronica Beard hos Miinto


Der er et rigt udvalg af Veronica Beard tilgængelig på Miinto. Fra deres kendetegnende 'dickey' blazere til deres luksuriøse silke kjoler, hver item fra Veronica Beard er en ægte fornemmelse af luksus. At shoppe Veronica Beard på Miinto er let, bekvemt og sikkert. At shoppe Veronica Beard er en garanteret vej til et stærkt og selvsikkert look. Dette mærke er ikke kun kendt for sin alsidighed, men det udfordrer også konventionelle modenormer ved at tilbyde banebrydende designs, der inspirerer peerless elegance. Uanset om du søger et outfit til arbejde, weekend eller en speciel lejlighed, vælger du med Veronica Beard en ultimativ modensucces.

Ryd alle filtre

Veronica Beard

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.