Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Versace Jeans Couture

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VERSACE JEANS COUTURE

Mangler du et statement piece i din garderobe med farver, print og udtryk? Så er Versaces nyeste kollektion, Versace Jeans Couture, lige noget for dig. Her hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af kollektionen, hvor du bl.a. kan finde jeans, bluser, T-shirts, kjoler, sko og accessoires til forskellige styles til både hverdag og fest.


Versaces grundlæggelse


Versace startede i 70’erne med den italienske modedesigner Gianni Versace bag kulissen. Heraf kommer brandets navn. Gianni Versace flyttede i 1972 til Milano for at arbejde som modedesigner. I 1978 præsenterede han sin første damekollektion ved et modeshow. Kollektionen blev taget så godt imod, at han modtog en lang række udtalelser og bl.a. prisen ”den bedste modeskaber” for hans vinterkollektion.


Fra brand til verdensberømt modehus


Det italienske modehus er synonymt med italiensk luksus og stjernespækket glamour. Gianni Versace har i sine design ladet sig inspirere af det antikke Grækenland, Romerriget og den abstrakte kunst bag disse. Han er især blevet inspireret af Medusa fra den græske mytologi.

Medusa er i den græske mytologi en af de tre gorgoner. Hendes hår bestod af slanger, og hun havde evnen til at forstene ethvert menneske med hendes blik. Hun er valgt på baggrund af, at hun kunne ramme folk på en sådan måde, at de blev forelsket i hende og derefter ingen vej havde tilbage.

Gianni Versace håbede på, at han med Versace ville have samme effekt på folk gennem hans brand. Hans tøj og design er bl.a. at se i tv-serien Miami Vice fra 1984. I dag er det Giannis søster, Donatella Versace, der har overtaget hans modeimperium, som hun har været i spidsen for siden hans død i 1997.


3 kollektioner under samme brand


Under Versace findes yderlige tre kollektioner: Versus Versace, Versace Home og det nye skud på stammen, Versace Jeans Couture, der blev lanceret i 2018. Fællesnævneren for de tre kollektioner er, at de er prisvenlige udgaver af brandet, da de ønsker at inkludere flere i deres modeunivers. Versace Jeans Couture er en kollektion, der – ud over at lege med farver, print og design – også omfavner modens legende element.


Mødet med den underjordiske ungdomskultur


Versace Jeans Couture er mødet mellem aristokrati og underjordisk ungdomskultur. Versace Jeans Couture-kollektionen er for dig, der ønsker en trendy og uformel stil, men som samtidig er på udkig efter Versaces stilistiske elementer. Den tredje kollektion på stammen er dedikeret til det uformelle og ungdommelighed. Den fokuserer på oversized sweatshirts, sneakers, print og mønstre, alle med signaturaccenter og lyse farver. Versace Jeans Couture er den perfekte blanding af high fashion og streetwear.


Versace Jeans Couture-tøj, -sko, -tasker m.m.


Versace Jeans Couture er en kollektion, der kan bæres af alle. Der er et bredt sortiment af jeans, bluser, skjorter, T-shirts, sko, tasker og accessoires til mænd og kvinder. Selv de små kan være med på moden med deres nye sortiment af børnetøj. Versace Jeans Couture følger også de nyeste trends, når det kommer til fodtøj. De røde ruskinds-sneakers med en chunky sål og ruskindsdetaljer er dristige og iøjnefaldende, og de har en gummisål af høj kvalitet for ekstra komfort. Leder du efter en statement-sko til at tage med dig på eventyr i de varme sommertimer, vil du måske tjekke Logo Strappy Sandalerne og Penny Slides ud.


Find din indre kvinde frem med kollektionen


Selvom de er et trendsættende, luksuriøst og udfordrende brand, har Versace Jeans Couture et bredt sortiment, der favner en bred smag til kvinder, så du kan slippe din indre kvinde løs og finde det, som du er på udkig efter. De giver dig lov og friheden til selv at kunne sammensætte dit tøj, præcis som du ønsker det. Der er spil med farvesammensætninger, mønstre, print, tekstiler og specielle design, som kun Versace kan gøre det. Har du lyst til at prøve kræfter med deres Y2K og 90’er throwback mode, er Versace hos Miinto en gylden mulighed for dette.

Versaces høje kvalitet er også at føle i hverdagens brug. Samtidig med at det er stilet, uformelt og trendy, er det også komfortabelt – både på jobbet og i byen. Versace gør det nemt at gå fra arbejde til fest med et hurtigt skift. Det kan være et skift fra bukser og en top til en farverig kjole med et par hvide sneakers og en lille håndtaske.

Du kan også matche et par af dine yndlingsjeans med en af deres bodystockings og et par hæle. Lige meget hvad du er til, er Versaces kollektion med til at give dig et ekstra boost af komfort og selvtillid.


Hverdagstøj og festtøj til den mand, som du er


Er du også ved at være en lille smule træt af at kigge på det samme sortiment, der er at finde i herretøjsgenren? Så er Versace Jeans Couture noget for dig. Kollektionen er ikke kun for kvinder, men i høj grad også for mænd, der ønsker at peppe deres sorte jeans op med en farverig skjorte eller ønsker at begive sig ud af komfortzonen. Lad dig ikke skræmme af de mange farver og print, for de kan styles, som du ønsker at style dem.

Har du mange par bukser og trøjer liggende, som mangler et makkerpar eller som bare er blevet kedelige? Tag og pep dine sorte cowboybukser op med en af Versaces mange T-shirts. Du kan både vælge en med et lidt mere enkelt design eller en, hvor der er lidt mere gang i den.

Er du en mand, der til hverdag går med skjorte og lange bukser, kan du slå dig løs i deres skjortesortiment. Her kan du matche en af deres signaturskjorter med et par af dine yndlingsbukser og hvide sneakers. Outfittet kan både bruges til en dag på kontoret, men også til en tur i byen med drengene. Mulighederne er endeløse med Versaces nye kollektion.


Shop din Versace Jeans Couture-stil hos Miinto


Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor, og bliv inspireret af Versaces design. Du kan altid sortere efter kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores store udvalg af Versace Jeans Couture. Udforsk vores sortiment hos Miinto, og køb din nye stil i dag.

Ryd alle filtre

Versace Jeans Couture

Side 1 Af 42