Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VETEMENTS

Med en pragmatisk tilgang til mode har Vetements skabt et modeunivers, der er svært ikke at blive begejstret for. Det franske modehus har siden 2014 leveret både tøj og fodtøj og er et sandt modekollektiv for nogle af de stærkeste designere verden over. Derfor har vi også samlet et stort udvalg fra det stærke brand, der leverer ekstra høj klasse.

Vetements byder på lidt af hvert. Du finder både de klassiske sweatshirts og ensfarvede kjoler til store tryk, farver og spændende materialer. Og så er de særligt kendte for deres hoodies med tryk, der har givet hættetrøjen en ny liga for sig selv. Det hele finder du lige her hos Miinto, og du skal blot give dig i kast med at kigge nærmere på udvalget.


Stærke samarbejder med Vetements siden begyndelsen


Vetements har eksisteret siden 2014, hvor Demna Gvasalia stiftede modehuset. Brandet blev designet af et kollektiv af deres venner, hvor der her var personer med erfaring fra Louis Vuitton, Balenciaga og Céline for blot at nævne nogle af de verdenskendte brands. Dermed havde Demna en sand ekspertskare at arbejde sammen med, og det fik Vetements til at blomstre frem.

Siden da har Vetements skrevet historie, når det kommer til luksusmode med kant. I 2017-sæsonen kunne modehuset præsentere hele 17 forskellige samarbejder med en række andre brands. Det betød samarbejder med blandt andet CDG Shirt, Carhartt, Dr. Martens og Levi’s. Dermed er Vetements et stærkt brand, der virkelig forstår at ramme et ømt punkt i vores garderober på den helt rigtige måde.


Vetements til både hverdag og fest


I dag har Vetements en kultstatus rundt omkring i verden for at levere skæve design, der leger med tidens klassiske trends. De er kendte for at arbejde på deres helt egen måde, og det gælder både for kollektioner og for modeshows. Det har gjort, at Vetements i dag leverer ready-to-wear kollektioner, som kan bruges af alle og enhver.

Her finder du noget til både hverdag og fest. Faktisk har du mulighed for at bruge de samme styles til begge dele, hvis du blot tilføjer lidt mere glamour eller smider dine yndlingssneakers på fødderne. Det er nemlig det, som Vetements mestrer. Her får du stil og klasse i kollektioner, hvor du nemt kan kombinere det på din egen måde og således bære et sandt statement på alle tidspunkter af døgnet.


Få stilen hos Miinto


Vetements har gjort det nemt at få en eksklusiv garderobe, der emmer af personlighed og kant på de rigtige måder. De har skabt kollektioner til både mænd og kvinder, og hos Miinto tilbyder vi tøj, sko og accessories fra forskellige kollektioner. Derfor finder du alt lige fra dine nye sneakers eller T-shirts til kjoler, vinterjakker og meget andet.

Så gå på jagt i vores store udvalg, og find det, du ikke kan undvære i garderoben. Vi garanterer dig for, at du med Vetements vil bære dig selv med stil og ramme et sofistikeret look med kant og klasse.

Ryd alle filtre

Vetements

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.