Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Via Vai

Via Vai er et hollandsk skomærke med masser af italiensk elegance, charme og luksus. Det blev officielt lanceret tilbage i 1992 af hollænderen, Ruud Pessers, som efter flere års ophold i Italien, besluttede sig for at starte eget mærke. De mange års erfaring bruger han på optimal vis, når nye skitser skal tegnes. Og der bliver tegnet rigtig meget, så du altid kan smyge fødderne ned i et par nye og trendy Via Vai damesko. Brandet er europæisk i sit DNA og derfor er Danmark også en del af segmentet. Mærket er vilde med danskere og deres sans for, og smag for, mode. Ikke mindst for sko af højeste kvalitet. Her passer kollektionerne fra Via Vai perfekt ind med deres premium-materialer udvalgt fra de bedste leverandører i Italien. Brandet er for dig, der målrettet går efter at opfylde dine drømme og ambitioner og har din helt egen stil. Du ved lige præcis, hvor du vil hen i livet, og med Via Vai sko er du sikker på at nå din destination. Som ordsproget siger; good shoes take you good places.

Udtryk din personlighed med Via Vai sko

Vis mig dine sko, og jeg kan fortælle dig, hvem du er. Hos Via Vai finder du sko, der er modige og ekstravagante med masser af kant og personlighed til dig, der ikke er bange for, at folk kigger efter dig på gaden. Du finder også sko, der er diskrete og simple og passer perfekt til et par jeans og en T-shirt. Alt i alt er produktpaletten alsidig og attraktiv, så du altid har et par friske sko, der er klar til at føre dig ud i livet på nye eventyr. Blødt italiensk højkvalitetslæder danner rammen om mange af kollektionerne, så du kan få glæde af naturlige råvarer, som hurtigt tilpasser sig dine fødders former. Læder yndes med årene og bliver bare smukkere med tidens gang. Samtidig opnår du et autentisk look, uden at slække på komfort og fleksibilitet.

Gå din egen vej

Via Vai betyder ‘gå din egen vej’ på italiensk, så hvis du er klar til at vælge din egen vej i livet og ikke bare følge strømmen, så er Via Vai lige skoene for dig. Alle vejrtyper er dækket ind, så du kan få glæde af dit nye yndlingsmærke året rundt. Der er fodtøj for enhver smag. Uanset hvilken stil, du kører, så er fællesnævneren den høje kvalitet. Her er sko til dig der er rocket chik i jeans og T-shirt, til dig med det non-komforme militærinspirerede look, til boho-typen med mønstre og baggy items, eller noget helt fjerde. Via Vai er garant for fodtøj til alle. Komforten er intakt, uanset om du vælger sneakers eller høje hæle. I solskin eller sne, på den røde løber eller til havefest. Stiletter, sportssko, espadrilles, ankelstøvler eller sandaler. Dine fødder vil elske det hollandske mærke med en forkærlighed for italiensk håndværk og et altomfattende sortiment. Køb Via Vai online hos Miinto, hvor du finder masser af fede styles. Og så er det bare om at gå din egen vej, følge dine drømme og vise verden hvem du er på vejen.

Filter

148 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2