Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VIKING

Siden 1920 har norske Viking specialiseret sig i at udvikle og producere 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler til det norske klima. Meget er dog sket siden 1920, og ud over at designe praktiske gummistøvler skaber de nu også sko og andre typer støvler. Viking har oplevet enorm succes med deres funktionelle og slidstærke støvler og sko, som holder fødderne varme og tørre i alle typer vejrforhold, og det er ikke uden grund. Det unikke Gore-Tex lag holder nemlig fødderne lune og tørre og sikrer en sublim åndbarhed. Det norske brand henvender sig både til børn og voksne, og hos Miinto.dk finder du en bred vifte af vandtætte sko og støvler, som er tilpasset de forskellige årstider samt vekslende vejrforhold.


En norsk eksportsucces inden for funktionelt og smart fodtøj


Med Viking får du fingrene i støvler og sko, som både gør dig klar til en vandretur i den fri natur samt en shoppingtur i byen. Deres fodtøj varierer i design og funktionalitet, og du har derfor rig mulighed for at finde netop dét par Viking sko eller støvler, som passer til dine behov. Historien om Viking begyndte som sagt i 1920, da Askim Gummivarefabrikken blev etableret, og det tog intet mindre end fire år, før fabrikken havde produceret mere end 600.000 par Viking sko. Virksomheden begyndte så småt at eksportere sko til resten af Europa, og i begyndelsen af 1950’erne var Viking en af Norges absolut største og mest succesfulde virksomhedsfortællinger. Sidenhen er produktionen af de alsidige modeller og innovative løsninger flyttet til Asien, men det ændrer ikke på brandets høje kvalitet og øje for innovativt og funktionelt design.


Viking sko og støvler med sublim komfort og greb


Når det danske vejr ikke arter sig, eller når vinteren langsomt nærmer sig, er et par lune støvler et must have i garderoben. Det gælder, uanset om det er til børn eller voksne. Det er dog mindst lige så vigtigt, at støvlerne og skoene har et godt greb, således du ikke glider undervejs, når du drager på eventyr i naturen. Viking har udviklet sin helt egen sålteknik, UGC (Ultimate Grip Concept), som giver et sublimt greb på alle typer underlag. Derudover har Viking sko og støvler også et skarpt fokus på ergonomi med deres pasformer og stødabsorberinger, så du får fodtøj, der støtter fødderne og sikrer stabilitet. UGC var oprindeligt kun beregnet til vandrestøvler, men i dag finder du teknologien i flere Viking sko og støvler.


Find dine Viking favoritter hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af Viking sko og støvler til store og små fødder, således du er klædt ergonomisk korrekt på, samtidig med at dine fødder forbliver lune og tørre. Er du vild med outdoor-tøj, -fodtøj og -udstyr, kan du med fordel også kigge nærmere på svenske Fjällräven og norske Helly Hansen, som udvikler funktionelt og smart tilbehør til friluftselskere. Vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg af Viking sko og støvler, således du altid kan finde nye styles fra det populære norske brand. Uanset om du er på udkig efter et par gummistøvler til det danske vejr, et par sko til gåture i det danske land eller måske et par termostøvler, når temperaturerne nærmer sig frysepunktet, kan du finde inspiration her på siden. Viking er og bliver en outdoor-favorit, og det skyldes deres innovative teknologier og funktionelle design, som sikrer fødderne de bedste forhold under forskellige vejr- og terrænforhold.

Ryd alle filtre

Viking

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.