Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

VILA

Vil du gerne gå moderigtigt klædt i populære styles fra den internationale modescene, bør du kigge nærmere på danske Vila. Vila er folkekært brand herhjemme, som rigtigt mange kvinder iklæder sig hver dag. De udvikler sig hele tiden og skaber skønne kreationer, og derfor finder du også altid de nyeste trends og tendenser i deres kollektioner. Brandet er især kendt for deres skandinaviske og nordiske minimalisme, som særligt kommer til udtryk i deres snit og silhuetter. På trods af dette leger de dog stadig med spidsfindige farve- og mønstersammensætninger, som både er trendy og moderne. Du er sikret et brand, der altid har fingeren på pulsen og skaber moderigtige kreationer, som fylder dit klædeskab med stil og feminine designs.


Feminine detaljer i alle aspekter af deres designs


Selvom Vila i høj grad er karakteriseret ved deres nordiske og skandinaviske minimalisme, går de dog ikke på kompromis i forhold til det feminine udtryk. De skaber nemlig kjoler og bluser med dybe udskæringer og smukke draperinger, der fejer benene væk under de fleste. Dertil skruer de også op for farver og mønstre, hvilket betyder, at du ikke går ubemærket hen i gadebilledet med et feminint outfit fra Vila. De er ikke bange for at gå all-in på både farver, mønstre og snit, og derfor udstråler deres forskellige styles både power og selvsikkerhed. Selvom Vila laver sprudlende kreationer, finder du altså også mere afdæmpede styles i rolige helfarver. Det er dog ikke ensbetydende med, at de skruer ned for det feminine udtryk. Vila laver moderne og feminint modetøj til den stilsikre kvinde, og det er essensen i hele brandet.


Vila tiltaler kvinder i alle aldre


Uanset om du er på udkig efter et par elegante business-bukser eller en festlig kjole, finder du det hos Vila. De ønsker at ramme bredt med deres forskellige styles, og det må man sige, de gør. Hos Vila er det nemlig både muligt for mor og datter at finde designs, de kan føle sig feminine og flotte i. Brandet rammer rigtigt bredt i segmenterne, og de skaber modetøj med inspiration hentet direkte fra internationale catwalks rundt om i verden. De har en vision om at skabe moderne og moderigtigt tøj, som alle kvinder kan få fingrene i.


Et eksklusivt designsamarbejde


Brandet er i sin helhed et brand med rødderne plantet solidt i den danske muld, og de har positioneret sig som et rigtigt go-to brand herhjemme. Det skyldes, at de både formår at ramme unge og ældre kvinder med trendy og feminint modetøj med inspiration fra, hvad der rører sig på den internationale modescene hver sæson. Derfor var det heller ikke nogen overraskelse, at de allierede sig med den franske designer Valentine Gauthier i 2014. De ønskede i anledning af Vilas 20-års jubilæum at skabe en eksklusiv mini-kollektion, der emmede af stilfulde designs og smukke prints i lækre materialer. Missionen var at skabe behageligt modetøj med et parisisk udtryk, som kvinder både kunne iklæde sig på jobbet efterfulgt af en tur ud i byen. Og det viste sig at være et perfekt match!

Ryd alle filtre

VILA

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.