Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Voltan

Voltan
Voltan er et italiensk brand med base i idylliske omgivelser lidt uden for Venedig, og den første kollektion af modesko var en realitet helt tilbage i 1898. Stra er kendt for at huse førende skoproducenter, og Voltan er ingen undtagelse, og siden brandets start har det italienske brand lanceret en lang række af spændende kollektioner med damesko til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde – Voltan er gennemsyret af flot design.

Den kreative strateg bag lanceringen af det italienske brand er Giovanni Luigi Voltan, der rejste til USA for at opleve den amerikanske drøm, men han vendte tilbage til Italien med en vision om at skabe et unikt brand. Missionen lykkedes, og den moderne version af Voltan har fået ry for at forkæle stilbevidste kvinder med modesko i super kvalitet – det italienske brand er garant for lækre materialer og fantastisk håndværk.

Voltan sender nye kollektioner på gaden to gange om året, og nye styles tæller alt fra ballerinaer og stiletter til pumps, støvletter og støvler. Designstilen byder på et elegant look, der fusionerer nye trends med en klassisk tilgang til design af modesko – nye styles er også udført med få, unikke detaljer, der løfter looket til nye højder. Og kombinationen af stor kvalitet og flot design har gjort Voltan til et populært brand. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.