JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Voltan (5)

Voltan
Voltan er et italiensk brand med base i idylliske omgivelser lidt uden for Venedig, og den første kollektion af modesko var en realitet helt tilbage i 1898. Stra er kendt for at huse førende skoproducenter, og Voltan er ingen undtagelse, og siden brandets start har det italienske brand lanceret en lang række af spændende kollektioner med damesko til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde – Voltan er gennemsyret af flot design.

Den kreative strateg bag lanceringen af det italienske brand er Giovanni Luigi Voltan, der rejste til USA for at opleve den amerikanske drøm, men han vendte tilbage til Italien med en vision om at skabe et unikt brand. Missionen lykkedes, og den moderne version af Voltan har fået ry for at forkæle stilbevidste kvinder med modesko i super kvalitet – det italienske brand er garant for lækre materialer og fantastisk håndværk.

Voltan sender nye kollektioner på gaden to gange om året, og nye styles tæller alt fra ballerinaer og stiletter til pumps, støvletter og støvler. Designstilen byder på et elegant look, der fusionerer nye trends med en klassisk tilgang til design af modesko – nye styles er også udført med få, unikke detaljer, der løfter looket til nye højder. Og kombinationen af stor kvalitet og flot design har gjort Voltan til et populært brand. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

5 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands