GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Wolford (44)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

44 Produkter fundet

Wolford

Wolford er et tysk brand med en unik evne til at producere leggings, strømpebukser, lingeri og badetøj, og brandet er lanceret af Wolff & Co. Wolff & Co. er etableret af Reinhold Wolff og Walter Palmers, der var to succesrige forretningsfolk, som slog kræfterne sammen i 1949.

I 1953 blev Wolfrod lanceret, og i 1964 sendte brandet den første kollektion af strømpebukser på gaden. Siden har Wolford været et førende brand i modebranchen, og den moderne version af Wolford er synonym med et stort udvalg af lækre leggings, badetøj, lingeri og strømpebukser.

Derfor har Wolford salg i store dele af verden, hvor brandets produktsortiment nyder stor popularitet. Succesen er et resultat af, at brandet er garant for lækre og bløde materialer, godt håndværk og en unik pasform, som fremhæver brandets feminine og elegante look.

Derudover lancerer Wolford ofte nye produktlinjer, der er designet i samarbejde med internationale designere. Listen af designere inkluderer Jean Paul Gautier, Vivienne Westwood, Emilio Pucci, Philipp Starck og Karl Lagerfeld, som alle er en del af modebranchens elite. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands