Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Wolford

Wolford er et tysk brand med en unik evne til at producere leggings, strømpebukser, lingeri og badetøj, og brandet er lanceret af Wolff & Co. Wolff & Co. er etableret af Reinhold Wolff og Walter Palmers, der var to succesrige forretningsfolk, som slog kræfterne sammen i 1949.

I 1953 blev Wolfrod lanceret, og i 1964 sendte brandet den første kollektion af strømpebukser på gaden. Siden har Wolford været et førende brand i modebranchen, og den moderne version af Wolford er synonym med et stort udvalg af lækre leggings, badetøj, lingeri og strømpebukser.

Derfor har Wolford salg i store dele af verden, hvor brandets produktsortiment nyder stor popularitet. Succesen er et resultat af, at brandet er garant for lækre og bløde materialer, godt håndværk og en unik pasform, som fremhæver brandets feminine og elegante look.

Derudover lancerer Wolford ofte nye produktlinjer, der er designet i samarbejde med internationale designere. Listen af designere inkluderer Jean Paul Gautier, Vivienne Westwood, Emilio Pucci, Philipp Starck og Karl Lagerfeld, som alle er en del af modebranchens elite. 

Filter

135 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2