Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Wolford

Wolford er et tysk brand med en unik evne til at producere leggings, strømpebukser, lingeri og badetøj, og brandet er lanceret af Wolff & Co. Wolff & Co. er etableret af Reinhold Wolff og Walter Palmers, der var to succesrige forretningsfolk, som slog kræfterne sammen i 1949.

I 1953 blev Wolfrod lanceret, og i 1964 sendte brandet den første kollektion af strømpebukser på gaden. Siden har Wolford været et førende brand i modebranchen, og den moderne version af Wolford er synonym med et stort udvalg af lækre leggings, badetøj, lingeri og strømpebukser.

Derfor har Wolford salg i store dele af verden, hvor brandets produktsortiment nyder stor popularitet. Succesen er et resultat af, at brandet er garant for lækre og bløde materialer, godt håndværk og en unik pasform, som fremhæver brandets feminine og elegante look.

Derudover lancerer Wolford ofte nye produktlinjer, der er designet i samarbejde med internationale designere. Listen af designere inkluderer Jean Paul Gautier, Vivienne Westwood, Emilio Pucci, Philipp Starck og Karl Lagerfeld, som alle er en del af modebranchens elite.

Filter

133 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2