Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Wood Wood

Wood Wood er et dansk mode- og livsstilsbrand, som blev grundlagt i 2002, og som siden da langsomt har vokset sig større og større. I dag er brandet at finde på den internationale scene, og du finder butikker i både Aarhus, København, Berlin og London. Og selvfølgelig finder du også et stort udvalg af tøj og accessories fra Wood Wood her hos Miinto. Bag brandet står de to danske grundlæggere Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen, som har opbygget et brand med fokus på ungt, urbant og moderigtigt tøj til både mænd og kvinder i alle aldre.

Wood Wood er dog mere end bare tøj; det er et livsstilsmærke, som har til formål at kombinere et æstetisk flot udtryk med funktion. Det ser man tydeligt i Wood Woods kollektioner, som består af legende tøj, der kombinerer urbane elementer med klassiske high-end elementer for et kreativt og moderne udtryk fyldt med grafisk æstetik. Tøj fra Wood Wood er på én gang sofistikeret, moderne, legende og stilfuldt. Wood Wood er moderne streetwear, som formår at blande de nyeste modetendenser med det eftertragtede nordiske udtryk.

Her på siden finder du et stort udvalg af alt det bedste, som Wood Wood har at byde på i form af alt fra trøjer og tote bags til shorts og skjorter. Alt sammen i fede og kreative design, der byder på farver, flotte mønstre og rå silhuetter. Du finder også et stort udvalg af tøj fra Wood Wood, som er lavet i samarbejde med andre succesfulde brands fra ind- og udland såsom Lego, Nike og Vans.

Wood Woods historie og værdier afspejles i deres tøj

De fleste kender efterhånden Wood Wood, som har været at se på den danske og internationale modescene siden dets grundlæggelse i 2002. Her startede mærket som et livsstilsmærke, men udviklede sig hurtigt til at producere tøj og accessories med inspiration fra både graffiti-verden og streetwear-tendensen. Det er inspiration, som mærket har holdt fast i siden da, og som de har udviklet på med stærke udtryk som resultat. I dag inspireres mærkets kollektioner af alt fra musik og kunst til sport og high-end modetendenser. Det giver tøjet et utroligt moderne udtryk, som man ikke får hos mange andre brands.

Wood Wood er et mærke, som er præget af kontrasterne mellem high-end modetendenser og underground-miljøernes særprægede udtryk. Det har resulteret i et væld af kollektioner med hver deres unikke udtryk. Det er med til at skabe elegant og samtidig afslappet tøj, der fungerer perfekt til både hverdag og fest.

Tøj fra Wood Wood er med til at give både stil og attitude, men samtidig er tøjet også produceret med omtanke for miljøet. Brandet er nemlig meget bevidste om deres miljømæssige ansvar, og de sørger derfor for at producere tøj med en lang levetid. Dette er nemlig med til i sidste ende at minimere brandets belastning af klimaet, og derfor prøver brandet også at hjælpe forbrugerne med at passe bedst muligt på deres tøj. Det gælder om at pleje det ordentligt, så det holder længst muligt, og det gør du fx ved at vaske tøjet færre gange ved lavere temperatur og med mindre vaskemiddel.

Wood Wood har dog ikke kun for øje, hvordan forbrugeren vasker tøjet. De har nemlig et klart mål om at blive 100 % bæredygtige inden 2025.

Forny garderoben med tøj fra Wood Wood

Wood Wood er altså med på den grønne bølge, hvilket er til fordel for både dig og miljøet, og derfor kan du roligt forny din garderobe med alt fra lækre t-shirts og caps til shorts og sweatshirts fra Wood Wood. Du finder selvfølgelig det klassiske og subtile dobbelt-A-logo på deres tøj, som giver et unikt udtryk til hvert enkelt stykke tøj.

Er du til farver og print, så finder du også et væld af perfekte muligheder fra Wood Wood her hos Miinto. De unikke design og detaljer på tøjet er ikke til at tage øjnene væk fra, og derfor egner tøjet sig perfekt til at skabe et rigtigt statement-outfit. Det gælder, uanset om du bærer tøjet til hverdag eller til de mere festlige eller formelle begivenheder. De lækre materialer, som tøjet er lavet af, sørger for at give et eksklusivt look, som sørger for at hæve niveauet for din basisgarderobe til nye højder.

Alt tøj fra Wood Woods kollektioner drager inspiration fra både de urbane miljøer og modescenerne rundt omkring i verden, men samtidig sørger Wood Wood for at genfortolke disse trends gennem en skandinavisk linse, og det resulterer i utrolig stærke og dog helt enkle silhuetter.

Mix og match tøj fra Wood Wood for en unik stil

Når du leder efter kvindetøj fra Wood Wood hos Miinto, så er du garanteret et stort udvalg af stilet og kreativt tøj. Du finder selvfølgelig feminine kjoler med lette udtryk og søde print, men du finder også et stort udvalg af skjorter og trøjer, der er lavet med et unisex og androgynt look for øje. Det giver dig muligheden for at lege med dine outfits feminine og maskuline udstråling, præcist som du ønsker det. I sidste ende giver det dig muligheden for at kreere et helt unikt outfit, der matcher din personlige stil.

Fordi Wood Wood drager inspiration fra både high-end modescener og urbane miljøer, så ligger det dig også helt frit, om du ønsker at gå den afslappede vej med fx en oversized sweater og et par løse jeans, eller om du ønsker at style dit outfit med en cool skjorte og chinos.

Find dit næste yndlingsoutfit hos Miinto

Her hos Miinto stræber vi efter at skabe et stort udvalg af tøj i højeste kvalitet fra de bedste mærker som fx Wood Wood, så du kan skabe det perfekte outfit.

Wood Wood er en af vores mange samarbejdspartnere, som lever op til vores høje standarder inden for både produktion og kvalitet af tøj. Det betyder, at du her finder et væld af tøj og accessories fra Wood Wood, der giver dig muligheden for at bygge en garderobe fyldt med luksuriøst tøj i flotte design og holdbare og lækre materialer.

Filter

293 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3