Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Wood Wood

Find trendy streetwear inspireret af Københavns pulserende energi og Nørrebros autentiske stemning. Kombiner det med de absolut største tendenser fra den internationale modescene, og du har Wood Wood. Wood Wood er et populært dansk brand, som blev grundlagt i København af Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen tilbage i 2002. De to designere har sans for detaljen, og de formår at skabe unikke designs, der emmer af high-end fashion og afslappet streetwear. Deres mange kollektioner er inspireret af ungdomskultur, kunst og musik, hvilket kommer til udtryk i deres valg af materialer, farver og mønstre. Især deres legende tilgang til grafik i form af juxtapositions og ikonografi kendetegner samtlige af deres designs. Wood Wood kan derfor bedst karakteriseres som moderne streetwear med fokus på funktionalitet og design, men de har dog også et tydeligt skandinavisk islæt, hvilket kommer til udtryk i deres enkle snit og rene linjer.

Et brand med attitude

Wood Wood har formået at positionere sig som værende mere end blot et brand, der designer tøj til mænd og kvinder. Det handler nemlig om konstant at skabe moderne streetwear, der skriger af god stil og attitude. Både den danske og internationale modescene er dynamisk, og derfor sørger brandet for hele tiden at have en finger på pulsen, så de ved, hvad der rører sig. De finder hele tiden nye måder at kombinere elementer fra undergrunden med high-end fashion med henblik på at skabe deres egen, unikke æstetik. Hver Wood Wood-kollektion bærer præg af individualiserede og sofistikerede udtryk, der giver din stil attitude. Uanset hvad du ser dig lun på hos dem, er du altså sikret streetwear med attitude. De formår med deres mange kollektioner at kreere komfortabelt streetwear, som indfanger det allerbedste af undergrunden og avantgarde. Og hos Wood Wood er der ingen regler, når de slår sig løs, da de skaber unikke designs ud fra, hvad de elsker. De henter især inspiration fra det kreative graffitimiljø, hvorudfra de eksperimenterer og skaber styles, som kun få kan gøre det.

Komfortabelt og funktionelt streetwear med Wood Wood

Streetwear er ikke nødvendigvis lig med baggy pants og løse, farverige T-shirts. Netop dét har Wood Wood bevist. De har nemlig markeret sig som det førende brand inden for skandinavisk streetwear, hvor du sagtens kan ligne en million, selvom du er iklædt afslappet tøj. Deres skarpe øje for materialer, snit, farver og prints i kombination ligger til grund for deres store popularitet i ind- og udland. Hvad end du er på udkig efter en fed hoodie eller T-shirt med det velkendte logo på brystet, en skjorte med et ikonisk og farverigt print eller smart cap, kan du vide dig sikker på, at der er taget højde for funktionalitet og design. Brandet stiler efter at skabe trendy streetwear, som både kan bruges til hverdag og fest, da de både kan upstyles og downstyles efter anledning. Deres produkter er alsidige i udtryk og kvalitet, og af den grund tiltaler de utroligt mange. Wood Wood er klart det sikre valg for den modebevidste herre, der ønsker at skille sig ud i gadebilledet med stilrene styles med et finurligt twist.

Filter

57 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1