Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Yves Saint Laurent Vintage

Yves Saint-Laurent formåede at revolutionere måden, hvorpå kvinder klæder sig. Han skabte mode til den selvstændige og selvsikre kvinde, som ikke var bange for at lade sig bemærke i den ellers ofte mandsdominerede verden. Som den første nogensinde designede han jakkesæt til kvinder, og han står ligeledes bag en række andre kreationer, der fortsat den dag i dag er inspirationskilder i modeverden. Yves Saint-Laurent skabte kontroversielle design, og der er bred enighed om, at han var en af det 20. århundredes absolut mest indflydelsesrige designere. Du finder her på siden vores udvalg af Yves Saint Laurent vintagetøj.

Yves Saint-Laurent: En af det 20. århundredes mest betydningsfulde designere

Designeren Yves Saint-Laurent var allerede i en tidlig alder passioneret omkring mode. Som 17-årig begyndte han at arbejde for en anden ikonisk designer: Christian Dior. Da Dior gik bort, blev Saint-Laurent i en alder af blot 21 år sat i spidsen for Dior-modehuset. Her blev han i tre år, hvorefter han – sammen med sin partner – stiftede Yves Saint Laurent i 1961.

Enhver modekender kan medgive, at Saint-Laurent var en af de mest talentfulde designere nogensinde. Hans helt særlige syn på kvindemode gjorde, at han tilmed blev en af det 20. århundredes mest betydningsfulde aktører på modescenen. Han revolutionerede ganske enkelt kvindemoden og har været med til at sætte kvinden fri rent modemæssigt.

Le smoking, The Mondrian og safarijakken

Saint-Laurent står bag en række ikoniske kreationer, og shopper du Yves Saint Laurent vintagetøj, er disse i særdeleshed værd at være på udkig efter. Alle er de evergreens, der med største sandsynlighed aldrig går af mode, og som du vil prise dig lykkelig over at have hængende i garderoben.

Nogle af de mest ikoniske design fra Yves Saint Laurent tæller Le Smoking, The Mondrian og safarijakken. Safarijakken var revolutionerende, fordi den i ekstrem grad brød med de feminine designidealer. Den er inspireret af militærjakker, men blev et symbol på sensualitet og kvindelig power.

Le Smoking er – som navnet også indikerer – et jakkesæt til kvinder. Saint-Laurent var den første nogensinde, der lod kvinder iklæde sig smoking, og i dag er dette fortsat en af de mest ikoniske og betydningsfulde kreationer i modehistorien. The Mondrian er Yves Saint Laurents elegante blokkjole, der kombinerer popkultur og couture på smukkeste vis.

Shop Yves Saint Laurent vintage online her hos Miinto

Her på siden kan du finde vores udvalg af Yves Saint Laurent vintagetøj og -tilbehør. Blandt andet kan du finde en smuk Yves Saint Laurent taske i vores udvalg, og du kan ligeledes være heldig at finde tøj, bælter og sko.

Når du shopper vintagekreationer online her hos os, har du mulighed for at få fingrene i ikoniske design, der typisk ikke længere er i produktion. Som udgangspunkt er produkterne pre-owned, hvilket vil sige, at de tilmed kan sælges til ganske fornuftige priser. Du har således en unik mulighed for at købe Yves Saint Laurent vintagedesign til overkommelige priser her hos Miinto.

Klikker du dig ind på eksempelvis en smuk Yves Saint Laurent taske, vil du kunne læse, hvilken stand tasken er i. Du vil altså altid vide, hvad du kan forvente at modtage, når du shopper vintage online hos os.

Filter

356 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4