Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ZIMMERMANN

Zimmermann er et verdenskendt australsk brand, der blev grundlagt af søstrene Nicky og Simone Zimmermann i 1991. Deres drøm har fra begyndelsen været at skabe tøj, der har fokus på den sofistikerede kvinde med øje for detaljer, print og farver. Og det må siges, at de har formået at realisere deres drøm gennem de sidste 30 år. Deres tilgang til design er fascinerende, og det er let at lade sig drage af deres elegante udtryk, som går igen i alle deres design. På den måde indkapsler de deres kunder i et univers, som de selv skaber gennem deres tøj.

Deres legende og levende design er nogle af de smukkeste, mest feminine og eksklusive, og de passer perfekt ind på en blomstrende eng i solskin. At have en kjole fra Zimmermann hængende i sin garderobe må være enhver kvindes drøm, og hvorfor ikke realisere dine drømme?

Vi vil gerne være din digitale drømmefanger og har derfor sørget for et bredt sortiment af Zimmermanns design, der let giver dig adgang til drømmeland. Her på siden finder du et stort udvalg, som du kan lade dig friste af.


Zimmermann-søstre med store ambitioner


Søstrene Nicky og Simone Zimmermann startede deres virksomhed ved at sælge hjemmesyede kjoler på mindre markeder. På den måde kunne de se responsen fra de kvindelige kunder og fornemme, om deres design var værd at arbejde videre med. Det viste sig, at deres design var yderst populære, hvilket vi godt forstår. Siden da har det taget fart for de to søstre, og her næsten 30 år senere er de blevet et stort og anerkendt modehus over hele verden.

De udtrykker sig gennem en sofistikeret tilgang til mode og skaber et univers, hvor elegance og femininitet går hånd i hånd. Deres blomstrede print og valg af materialer gør, at tøjet fremstår utrolig eksklusivt og lækkert.


Tøjet udtrykker sig på smukkeste vis


Zimmermanns design fortæller en historie hver især, og vi har lyst til at læse videre. Lige fra deres elegante kjoler i farver og print, der let kan bruges til både hverdag og fest, til deres bukser og bluser i mere jordnære farver, der efterlader et indtryk af ro. Ud over tøj som bukser, bluser, kjoler og nederdele designer Zimmermann også badetøj. Badedragter og bikinier i smukke farver og levende print, der gør sig godt på en dejlig solskinsdag.

Deres tøj rammer bredt og kan både bruges til festlige lejligheder med et par stiletter, en aften ude at spise, en dag på kontoret eller en varm sommerdag. Derudover går de ikke på kompromis med kvaliteten, når de producerer deres styles, og de udvælger nøje, hvilke materialer de vil bruge til udarbejdelsen af deres design. På den måde sikrer de, at kvaliteten er ens for alle deres produktioner, og de skaber dermed tøj af høj kvalitet.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra Zimmermann, og lad dig drage af den eventyrlige vibe, som tøjet efterlader dig med. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde at hænge en af deres kjoler op i dit skab eller tage en dukkert i en af deres badedragter.

Ryd alle filtre

Zimmermann

Side 1 Af 11