Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTAGE BUKSER

Er du på udkig efter eksklusive vintagebukser til kvinder, er du kommet til det helt rette sted. Hos Miinto.dk har vi skabt vores eget lille vintageunivers til kvinder, hvor modehungrende sjæle kan finde fantastiske designklassikere fra nogle af de absolut største modehuse og designere på verdensplan. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at få fat i vintagemode og tilbehør, og derfor har vi samlet vintageklassikere fra anerkendte brands som Chanel, Céline, Yves Saint Laurent Vintage samt mange flere. Bukser er naturligvis ingen undtagelse, så træd ind i vores skønne univers, og bliv overvældet af forførende og smukke design, som på fineste vis giver dit look elegance og et særpræget tvist.

Hos Miinto.dk har vi sørget for at have vintagebukser til kvinder fra et væld af eksklusive brands, så du kan finde vintagebukser til enhver anledning. Du finder ganske enkelt forskellige design, der kan peppe ethvert outfit op. Vintagebukserne er skabt i skønne kvalitetsmaterialer, og du er altså garanteret lækre bukser i unikke design, som forhåbentlig bliver en fast del af garderoben i mange år. Fælles for alle design her på siden er, at de er skabt af populære og velkendte designere og modehuse, som har fokus på at skabe design, der går over i historien. Dyk ned i vores forunderlige univers af vintagebukser til kvinder.


Sprudlende eller klassiske vintagebukser med de fineste detaljer


Hos Miinto.dk er vi vilde med bukser til kvinder, og vintagebukser er ingen undtagelse. De er typisk en uundværlig del af garderoben, og det er ikke uden grund. Bukser giver dig nemlig mulighed for at lege med din stil, da du kan mikse og matche bluser, toppe, sko og accessories, og bukser kan altså næsten ses som grundstenen i dit look. De skaber basen for kreativ leg, idet du nemt kan pifte et par enkle vintagebukser op med et eksklusivt bælte fra Versace eller ved at binde et fint silketørklæde fra Chanel Vintage fast i en enkelt bæltestrop. Klassiske vintagebukser kan være yderst praktiske, da du får fingrene i tidløse styles, som ganske enkelt aldrig går af mode.

Omvendt behøver vintagebukser ikke kun være praktiske. Tværtimod. De kan også sagtens være prydet med fine detaljer eller være sprudlende og farverige. Hos Miinto.dk har vi både de enkle designklassikere såvel som de mere farverige vintagebukser. Fælles for alle vintagebukser er, at de er skabt i kvalitetsmaterialer, og der er kælet for hver eneste lille detalje. Der er tanke bag hver eneste syning, snit, knap, lomme og lynlås, og du er garanteret vintagebukser, hvor der er kælet for udtrykket. Design og kvalitet går ganske enkelt op i en højere enhed.


Fuldend dit look med vintagebukser fra anerkendte brands


Er du ved at sammensætte det perfekte look til en aften i byen eller en dag på arbejde, men mangler der lige det sidste for at fuldende dit look? Vintagebukser er en perfekt tilføjelse til din garderobe, da de på fineste vis sætter prikken over i’et på dit outfit. Du kan både tilføre harmoni og kant til dit look med vintagebukser, alt efter hvad dit outfit lige mangler. Et par bukser, der matcher din stil, kan binde hele dit look sammen, så intet er overladt til tilfældighederne. Omvendt kan du også vælge et par vintagebukser, der skiller sig lidt ud, og som giver dit outfit noget helt særligt. Mulighederne er mange med vintagebukser, og vi lader det være op til dig at beslutte, hvilke bukser der skal hænge i din garderobe.

Hos Miinto.dk har vi gjort meget ud af at skabe et univers, hvor du kan finde de skønneste styles til kvinder. Her er ganske enkelt vintagebukser til dig, der søger klassiske og tidløse styles, som blender perfekt ind i hverdagsgarderoben, og dig, der ønsker at sætte kulør på hverdagen eller weekenden med mønstrede vintagebukser, der får folk til at lægge mærke til dig. Bukser er et musthave i enhver kvindes garderobe, så hvorfor ikke skrue lidt ekstra op for farver, mønstre eller blot kvalitet med et par fine vintagebukser hentet direkte fra internationale catwalks.

POPULÆRE VINTAGE MÆRKER:

Celiné Vintage

Yves Saint Laurent Vintage

Gucci Vintage

Chanel Vintage

Side 1 Af 27

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.