Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

Vintage kjoler

Er du blevet inviteret til gallafest eller bryllup? Så har du måske brug for en smuk og forførende gallakjole med en flot pasform, der fremhæver dine attributter på fineste vis. Og det kan vi ikke fornægte dig. Tværtimod. Det gælder dog også, hvis du blot er på udkig efter en skøn vintagekjole til arbejdet, en tur i byen med veninderne eller noget helt tredje. Uanset hvad der ligger til grund for ønsket om en gallakjole eller retrokjole, står Miinto.dk klar med en hjælpende hånd. Her på siden finder du nemlig et væld af fine vintagekjoler til kvinder, der ønsker at forkæle sig selv lidt ekstra.

Hvad hvis vi ovenikøbet fortæller dig, at du kan få fingrene i skønne retrokjoler og gallakjoler fra nogle af de førende modebrands på den internationale modescene. Her taler vi mere specifikt om brands som Yves Saint Laurent, Givenchy, Gucci, Chanel og mange flere, der sæson efter sæson viser deres sans for detaljer og kvalitet samt evige ønske om at skabe unikke og særprægede styles til kvinder i hele verden. De er de færreste vaskeægte fashionistaer, som ikke har en lille drøm om at eje en vintagekjole eller en anden skøn vintagestyle på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det er der heldigvis råd for! For ud over forførende vintagekjoler fra lokale vintagebutikker i København og Aarhus finder du også smukke vintagetasker, sko og accessories hos Miinto.dk.

Glamourøse fester kalder på eksklusive kjoler

Når du endelig får chancen for at hoppe i det fineste puds, er det med at gribe den. Det er nemlig ikke ofte, du får chancen for at klæde dig som en prinsesse, og derfor synes vi naturligvis, du skal finde en udsøgt kjole. Hos Miinto.dk har vi et væld af kjoler fra moderne og populære brands, der i særdeleshed egner sig til festlige anledninger og gallafester, men er du på udkig efter noget specielt, bør du kigge nærmere på gallakjoler. I vores udvalg af gallakjoler finder du nemlig særprægede og unikke styles, som ikke hænger i alle butikkerne. Du får derimod fingrene i kjoler skabt af førende modehuse og designere kendt fra internationale catwalks. Du finder både fine og lette gallakjoler, hvor der er skruet op for det feminine, samt de mere enkle og tidløse gallakjoler med klassiske snit.

I vores optik er der masser af grunde til at eje en elegant og eksklusiv gallakjole, men fælles for kjolerne her på siden er, at de er dyrere end kjoler fra mange andre brands. Det kan derfor være en god idé at investere i en vintagekjole, som du tænker, du kan bruge flere gange. Du sparer nemlig ikke kun penge ved at købe én smuk gallakjole i stedet for flere styles. Du får forhåbentlig også fingrene i en kjole, der pynter i dit garderobeskab og på din krop de næste mange år.

Giv dit look og din garderobe et eksklusivt touch

Er du derimod på jagt efter en eksklusiv kjole til hverdagsgarderoben, kan du med fordel lade dig inspirere af vores skønne udvalg af retrokjoler fra brands som Leonard Vintage, Courreges Vintage og Thierry Mugler Vintage. Hos Miinto.dk sørger vi løbende for at udvælge skønne vintagekjoler fra forskellige brands, så du forhåbentlig finder retrokjoler, der passer perfekt til forskellige begivenheder. Uanset om du er på udkig efter en retrokjole i et tidløst og klassisk snit eller en mere vovet og iøjnefaldende style, kan du finde det hele hos os. Vi sætter en dyd i at sælge forførende og særprægede retrokjoler fra eftertragtede vintagebutikker i København – og især fra butikker på Frederiksberg.

Hos Miinto.dk kan du ganske enkelt vide dig sikker på, at vi udvælger vintagekjoler, hvor der virkelig er kælet for designet i form af snit, nuancer og detaljer, som i den grad er med til at give kjolerne noget unikt. Derudover er kvaliteten af kjolerne naturligvis sublim, eftersom de er skabt i skønne kvalitetsmaterialer, som sørger for, at form, farve og detaljer holder sig pæne i mange, mange år. Er du helt vild med vintagestyles, bør du dykke endnu mere ned i vores lille vintageunivers, hvor du også finder sko, tasker, jakker, frakker og accessories fra anerkendte og højtelskede brands som Louis Vuitton, Balenciaga, Hermès, Dolce & Gabbana og mange flere, der hurtigt får kvinder til at dåne og giver dem en lyst til at hive kortet op og bare én gang kaste opsparingen efter eksklusivitet og luksus.

Filter

793 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9