Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Sandaler med hæl

Der er få ting, som kan gøre dit look lige så stærkt og feminint som sandaler med hæl. Højhælede sandaler er og bliver et musthave i garderoben, således du nemt og hurtigt kan løfte dit look til nye højder. Når det lune sommervejr strømmer ind over land, hopper de fleste kvinder hurtigt i et par sandaler for at give fødderne luft og farve; og det kan vi godt forstå. At pakke de tunge støvler og sko væk i forår- og sommerhalvåret og i stedet hoppe ned i et par lette og luftige sandaler om sommeren er en sand fryd for fødderne. En sandal behøver dog ikke kun at være et praktisk stykke fodtøj. Tværtimod. Sandaler kan sagtens tilføre feminine og romantiske vibes til dit look.

Sandaler med hæl bliver typisk forbundet med et ekstra fint og til tider formelt look. Sådan skal det dog ikke nødvendig være. Du kan nemlig sagtens iføre dig en sandal med hæl i medium højde på jobbet eller en tur i byen og gemme de helt høje hæle til mere formelle lejligheder. Hælens højde kan være afgørende for, hvordan sandalerne er at gå i, men ikke nødvendigvis. Der findes nemlig et væld af skønne sandaler med kilehæl, som sagtens kan være 10 cm i højden, men eftersom din vægt bliver ligeligt fordelt på plateau og en lukket hælblok, føles de ikke nødvendigvis særligt høje. Hvad end du er på udkig efter sandaler med høj, medium eller lav hæl, kan du med garanti finde et par sandaler med hæl, som både kan give dit look kant eller tilføre fine og feminine vibes.

Styles, der både er edgy, feminine og funktionelle

Uanset om du er på udkig efter højhælede sandaler til arbejdet, ferien eller den næste store fest, har Miinto.dk et stort udvalg af sandaler med hæl. Sandaler med hæl findes i et væld af varianter, og udover at de har varierende hælhøjder, så adskiller de sig også fra hinanden rent æstetisk. Du finder nemlig både de helt enkle og minimalistiske sandaler med en eller to simple remme over vristen og anklen fra populære brands som Shoe the Bear og Pavement. Omvendt finder du også iøjnefaldende slingbacks udsmykket med sten, nitter eller glitter samt mere chunky sandaler med plateau eller kilehæl fra brands som Cashott og Bella Moda.

Søger du en klassisk sandal med hæl i behagelig højde til arbejdsbrug, kan du med fordel kigge nærmere på Gabor og Angulus, der i den grad skaber funktionelt og flot fodtøj. Er du derimod på udkig efter et par festlige højhælede sandaler med masser af shine og detaljer i form af spænder og glimmer, er Billi Bi, Pierre Cardin og Arnaldo Toscani leveringsdygtige i netop disse. Kort sagt kan du uden problemer finde sandaler med hæl til alle anledninger og styles hos Miinto.dk.

Et væld af stylingmuligheder med højhælede sandaler

Vores mange forskellige sandaler med hæl her på siden, kan både styles op og ned efter behov. Fælles for alle sandalerne er dog, at de kan bruges til festlige anledninger såvel som hverdag – det er blot stylingen, som afgør det. Du kan eksempelvis style et par chunky sandaler med kilehæl eller en 90’er inspireret plateau-sandal med et par skinny jeans og en løstsiddende hvid T-shirt for et casual og feminint look med kant. Omvendt kan du også style samme type sandaler med en sprudlende og lækker boheme-inspireret maxikjole for et mere sommerligt og frisk udtryk.

Selvom højhælede slingbacks typisk bliver forbundet med tætsiddende festkjoler, kan de sagtens styles med en længere a-formet nederdel og en løs skjorte for et fint og romantisk look. Lige såvel som slip-in-sandaler med lav hæl uden problemer kan kombineres med en lang skjortekjole eller en finere festkjole. Hvad end du mangler et par funktionelle og fine hverdagssandaler til arbejdet, som du kan holde ud at have på flere timer om dagen, eller et par finere sandaler med højere hæl til et festligt arrangement, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af sandaler med hæl fra nogle af de absolut hippe og anerkendte brands. Du finder både de iøjnefaldende modeller i sølv, guld, rød og gul samt de mere low-key varianter i sort, mørkeblå og grå.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

3746 resultater

Side 1 af 38

Næste

Side 1 af 38