SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Bukser Chinos
Back

Chinos til kvinder

Man kan altid finde et par moderigtige chinos, som er ideelt til ethvert trendy outfit, samtidig med, at de tilfører et unikt touch til en cool stil.

Skab stilfulde outfits med de rigtige chinos

Chinos kan løfte et unikt look til nye højder, hvis man forstår at finde det rette par. Der findes dog fashionistaer, som har brug for en hjælpende hånd til at finde et par nye og moderigtige chinos, hvorfor Miinto.dk har samlet et af Danmarks største udvalg af chinos. Dermed er det nemt for modeelskere og fashionistaer over hele Danmark at investere i et par lækre Chinos, der på bedste vis matcher det personlige look. Chinos er behagelige bukser i et blødt materiale, som gør dem perfekte til hverdagen, hvis man vil være lidt afslappet, men stadig stilfuld. De er ofte lidt løsere om hofterne, men strammere om benene. Chinos er perfekte til især overgangsmånederne, hvor man har glæde af luftige materialer, som kan gøre ethvert outfit smart og funktionelt. Prøv et par beige chinos med en fin top, eller et par sorte chinos med en hvid t-shirt og en blazer – så er du både klar til en dag på kontoret eller en afslappet dag i weekenden.

Find dine perfekte chinos i vores store udvalg

For at kunne mønstre modebranchens lækreste chinos har vi samlet et unikt udvalg af chinos fra nogle af de største og mest kendte brands i ind- og udland. Med andre ord – Miinto.dk tilbyder trendy og unikke chinos fra brands såsom Diesel, Inwear, Soaked in Luxury, Mos Mosh, Only, Minimum og Tommy Hilfiger, samt mange flere. Udvalget af chinos består dermed af et væld af farver og designs, der matcher de nyeste trends i modebranchen såvel som de skiftende årstider.POPULÆRE KATEGORIER:

Læderbukser

Knickers

Capri

Leggings

Joggingbukser

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

593 resultater

  • 1
  • 2
  • 6
  • 1
  • 2
  • 6