Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Jakker
Back

Grønne jakker

Find din nye jakke i en flot efterårsgrøn farve hos Miinto, og bliv klar til de kolde måneder!

Den grønne farve kan hurtigt give associationer til naturen, græsset, bladene på træerne og generelt efterår og vinter. En flot, mørkegrøn jakke hører godt ind under efterårsmoden og er en god måde at få afdæmpede farver ind i garderoben på. 

Hold dig varm året rundt med en grøn jakke

Mangler du noget til at holde dig varm til vinter? Hos Miinto har vi et stort udvalg af anorakker, dunjakker og pelsjakker. Udforsk en række grønlige nuancer, og prøv en anorak i armygrøn, en pelsjakke i lysegrøn eller en vinterjakke i grågrønne toner. Hvis du godt kunne tænke dig flere farver i dit tøjskab, men alligevel ikke har mod på meget iøjnefaldende farver, så er en grøn jakke et godt sted at starte. Med en grøn jakke blender du fint ind i moden, dog uden at skille dig for meget ud. Grønne jakker kan let styles med andre jordfarver eller noget klassisk som sort og hvid. Trænger du til noget lidt vildere, så prøv med en mintgrøn blazer eller cowboyjakke for at komme med på forårsmoden. 

Grønne jakker i smukke nuancer

En let måde at spice sit outfit op på er med en blazer. Hos Miinto har vi et lækkert udvalg af grønne blazere fra en række velkendte brands som Samsøe Samsøe, Mango, Max Mara, Marc Cain, ICHI og mange flere. Du finder blazere i både helt lysegrønne toner, i græs- og limegrøn eller i en mere afdæmpet efterårsgrøn. På den måde har du et godt udvalg, når du skal sammensætte et nyt outfit! Lad en grøn jakke med sødt print skabe opmærksomhed i dit outfit, eller mød op på jobbet i en ny og mere spændende farve end sort. Med en grøn jakke har du mange gode muligheder for at pifte din stil op, uden at køre af sporet. Du kan for eksempel finde en unik, grøn læderjakke blandt mærker som ONSTAGE, Bark of Sweden og Rick Owens. 

Shop din nye, grønne jakke i dag

Find din næste nye, grønne jakke blandt Miintos store udvalg af et hav af designerbrands og velkendte mærker. Du kan let sortere efter popularitet og pris eller vælge din størrelse og yndlingsbrand. Vi tilbyder gratis fragt til alle kunder, der køber for over 499 kr. og sender din nye, grønne jakke lige til døren! Sidder den ikke, som den skal, så får du selvfølgelig gratis returret inden for 14 dage. Du har masser af muligheder med en grøn jakke, både i de kolde måneder, men også til foråret. Pep dit outfit lidt op med en grøn jakke i lige netop den nuance, du bedst kan lide. 

Hos Miinto kan du både shoppe grønne jakker inden for vintermode og varmt overtøj, men også i kategorier som veste, ponchoer, cowboyjakker, læderjakker og flere endnu! Klæd dig på med en smuk efterårsfarve, der går i et med de mange smukke, faldende blade i skoven – eller frisk dit outfit op til foråret og sommeren med en vildere limegrøn, der skaber opmærksomhed. Miinto har et stort udvalg af mange forskellige modebrands med tusindvis af styles – og vi er sikre på, at der helt sikkert også er noget for dig!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

901 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10