Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Jeans
Back

Hvide jeans

Vis dig frem i et par lækre, hvide jeans fra Miintos store udvalg af designerbrands!

Et par hvide jeans er en stensikker modefavorit, der både holder til hverdag, fest og alle de lyse nætter. Hos Miinto har vi hundredvis af forskellige hvide jeans i styles som skinny jeans, straight, boyfriend jeans, bootcut jeans og baggy. Lige meget hvilket fit du er til, vil du kunne søge inspiration til fede items hos Miinto. 

Shop dit næste par baggy jeans hos Miinto

For et godt hverdagslook er baggy hvide jeans gode. De ser fede ud med en basic T-shirt og er meget casual. De kan både matches med et par sneakers, men også høje sko. Med et par baggy hvide jeans kan du også style et casual fest-look, for eksempel med en bodystocking eller crop top. Når bukserne er hvide, giver det virkelig god mulighed for også at shine med dine sko! Find dit næste par hvide baggy jeans i vores store katalog, og gå på opdagelse blandt anerkendte mærker som Alexander Wang, Bottega Veneta, Mango og mange flere.

Prøv et par bootcut jeans til dit næste outfit

Vil du skille dig en smule mere ud, men stadig være helt med på moden – så prøv med et par hvide jeans i bootcut. Disse giver et større spil til hele outfittet og er lidt prikken over i’et. Find den style, der passer dig bedst, og vælg det bootcut, du synes er fedest blandt vores mange items! Bootcut jeans er i dén grad en style, der er kommet stærkt tilbage i modebilledet, så du kan være helt sikker på at stå skarpt i sådan et par! Er du mere til et par løsere, hvide jeans? Så tag et kig i vores hvide boyfriend jeans. Disse kan på mange måder både signalere et mere casual look, og kan desuden styles mere street og oversized. Der findes jeans i mange forskellige pasformer og styles – så hop ind og tag et kig blandt Miintos hundredvis af items inden for en bred kategori af hvide jeans. 

Feminine, hvide jeans, der holder!

Hvis du godt kan lide at fremhæve de lækre stænger, og gerne klæder dig mere feminint, så er et par hvide skinny jeans noget for dig! Du kan spille de hvide jeans op mod en sød blondetop eller fine sandaler. Prøv også et par af vores hvide straight jeans, som også har et meget feminint look, dog med løsere fit. Prøv disse med en sød top eller en blazer, og style efter din dresscode. Her finder du hvide jeans fra lækre designerbrands som Balmain, BAUM UND PFERDGARTEN, Ermanno Scervino, Zadig & Voltaire med flere. Du kan desuden let sortere efter pris eller brand øverst på siden. Den hvide farve er både super feminin og stilren, fordi den giver et overordnet clean look. Desuden er et par hvide jeans gode til at fremhæve benene på lige den måde, du ønsker, både hvis du foretrækker et helt skinny fit, men også ved straight jeans, der gør, at benene synes længere.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

486 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5