Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Bukser
Back

Hvide bukser

Hos Miinto kan du shoppe hvide bukser i flere kategorier fra populære designerbrands!

Hvide bukser er gode til mange lejligheder. De kan give et mere stilrent touch på dit look og være gode til både festlige arrangementer og til hverdag. Hos Miinto har vi tusindvis af forskellige hvide bukser i mange styles. Du kan let skifte mellem kategorier som capri, cargobukser, chinos, joggingbukser og leggings og dermed finde præcis den style, du mangler. 

Find dit nye par hvide bukser hos Miinto

Find et par fede, hvide capribukser hos Miinto, og tag sommeren med dig året rundt! Bukserne er superfede at have på om sommeren og på rejser. Det halv-loose fit gør dem meget rare at have på, og du kan let tjekke vores modeller ud og finde en længde og pasform, der passer dig. Hvis du ikke kan få nok at løstsiddende bukser, så prøv også et par hvide cargobukser. Bukserne har et afslappet look og passer godt med både oversized T-shirt og tætsiddende toppe. Mangler du et par basis, hvide leggings, er Miinto også stedet. Vi har nemlig forskellige styles og looks på en række hvide leggings fra lækre mærker. Leggings er praktiske til mange ting, og de kan fås i forskellige længder. Hos Miinto har vi hvide leggings i forskellige nuancer og med print og detaljer. 

Løft din stil med et par rare, hvide joggingbukser

Er du glad for behageligt og afslappet tøj til hverdag – men gerne med et street fit? Så prøv et par hvide joggingbukser fra Miinto. Hvide joggingbukser har et andet look på grund af farven, og er derfor lækre at have på til et par fede sneakers. Hvide joggingbukser kan let styles med hvilken som helst andet farve, og de ser også godt ud med en top i samme farve. Der er noget med farven hvid – den er lidt mere eksklusiv end så mange andre farver. Med et par hvide bukser kan du derfor let pifte dine outfits op og trække dem op på næste niveau. Hos Miinto har vi hvide joggingbukser fra populære designerbrands som Stella McCartney, Ganni, Balmain, Moschino og mange flere. Filtrer og sorter efter dine kriterier, og find dit næste par hvide bukser hos Miinto. 

Se brandgodt ud i et par hvide chinos

Vil du gerne være supersmart og lidt classy? Så prøv med et par hvide chinos! Chinos er meget stilfulde og er ideelle til at give hverdagens outfit noget ekstra, eller til både festlige og mere formelle lejligheder. Med et par hvide chinos fra Miinto er du klar til både forretningsmøder eller en tur i byen. Buksen er meget anvendelig og kan bæres både med flade sko eller et par hæle. Hos Miinto har vi 200+ forskellige par hvide chinos fra en række forskellige mærker som Gucci, Alexander McQueen, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Alexander Wang og mange andre lækre mærker. Find dine næste hvide bukser hos Miinto, og drag fordel af gratis fragt ved køb på over 499 kr. Vi tilbyder selvfølgelig også gratis returret inden for 14 dage.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1711 resultater

Side 1 af 18

Næste

Side 1 af 18