Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Hvide kjoler

Hvide kjoler har stort set altid været i modebilledet. De er særligt populære henover sommersæsonen eller til konfirmationer. De bliver også brugt til stilede bryllupper, der krydser grænsen mellem et overdådigt bryllupstema og en mere moderne og casual dresscode. Dertil fås de i flere forskellige former og materialer. Du kan vælge imellem cocktailkjolen, en slip dress, blondekjolen, minikjolen, skjortekjolen, babydoll-kjolen og mange, mange flere. Her på siden har vi sørget for at samle et stort udbud af forskellige modeller, så der er lidt for enhver smag.

Dit valg afhænger ene og alene af din personlige stil og eventuelle anledninger til at bære en ny kjole. Gå på opdagelse i de mange forskellige varianter og brands, og bliv inspireret til den helt store guldmedalje. Men inden du når så langt, kan det være nødvendigt med en miniguide til at vælge den perfekte kjole.

Kjoletendenser, du skal kende til

Hos miinto.dk forhandler vi mange forskellige brands for at kaste lys over de tendenser og personlige stile, som ses i modebilledet i dag. Moden ændrer sig hele tiden. Nye kollektioner kommer til hver sæson, og det betyder også, at de mest modeglade folk tilpasser deres stil derefter. Men noget, der formentlig aldrig forsvinder ud af modebilledet, er en hvid kjole. Forskellene er bare fra sæson til sæson, at de kommer i helt nye modeller og varianter. Derudover er den hvide kjole som oftest meget sæsonpræget. Vi ser den mest i gadebilledet henover sommeren.

Med brune ben og saltvand i håret er den hvide kjole et ideelt udgangspunkt for et vaskeægte sommerhit blandt modeglade kvinder. I det øjeblik, solen dukker op på himmelen, kan du med god samvittighed kaste dig over det store udbud af hvide kjoler, du kan se nederst på siden. Den hvide kjole er langt hen ad vejen et musthave i garderoben, hvis du vil være sikker på at gå forår- og sommersæsonen i møde med de rigtige outfits.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kjole du skal vælge, kan du lade dig inspirere af sæsonens mest populære kjolevarianter. Især blondekjolen, skjortekjolen, babydoll-kjolen samt slå-om-kjolen har været de klassiske eksempler på genkendelige kjolehits det sidste år.

Vælg den perfekte festkjole blandt de mange hvide kjoler

Uanset om du skal konfirmeres, giftes eller til bryllup, er der nok hvide kjoler at vælge imellem på miinto.dk. Vi har sørget for, at der er et bredt spænd mellem hverdags- og festkjoler til flere forskellige anledninger. Der er både kjoler, der har elementer af et mere outdoor-look af afslappet karakter, og så er der kjoler, der er inspireret af den royale stil. Den royale stil ses typisk ved feminine silhuetter og elegante detaljer.

Uanset hvilken hvid kjole, du vælger, så er det feminine udtryk i fokus. Hvis du ønsker at afdæmpe kjolens elegance, kan du altid tilføje et par rå sneakers eller en strik. Søger du et specifikt brand, har du mulighed for at filtrere din søgning ved at klikke på ”brand” nedenfor. Du kan også specificere din søgning yderligere ved at vælge størrelser og priser.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1558 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16