Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Røde nederdele

Gør dig ekstra feminin i en nederdel i kærlighedens farve. 

Der er utallige måder at style en nederdel på! Find en sød, rød nederdel med dit foretrukne fit, og pift dine outfits op med et feminint item. Nederdele fås i mange længder og pasformer, hvilket også gør dem gode til mange forskellige outfits og dresscodes! Tag ud og drik cocktails i en rød, skinnende nederdel, eller mød op til familiefester i en rød nederdel i sødt print. Mulighederne er mange med en rød nederdel! Hos Miinto har vi et stort udvalg af røde nederdele, som alle er helt unikke. Tag et kig i kataloget, og find din favorit. 

Det perfekte all-in-one-item!

En nederdel kan styles både op- og nedtonende, så dit outfit altid passer til begivenheden. En lang, flagrende, rød nederdel kan være super sød til arrangementer som barnedåb, fødselsdag, jubilæum eller andre sammenkomster. Med en knækort rød nederdel har du et flot look til arbejdet og hverdagen, og den kan fint styles enkelt med en skjorte, eller mere afdæmpet med en T-shirt. Skal du en tur i byen med veninderne eller til cocktail-night, er en kort, rød nederdel rigtig lækker med et par høje sko og en sød top. Hos Miinto har vi heldigvis et stort udvalg af røde nederdele, så du let kan finde præcis den style, du føler dig bedst tilpas i. Udforsk vores side med røde nederdele, og find din favorit. Du kan både shoppe røde nederdele med mønstre, bælte, lommer, i A-form, tern, i læder og meget mere. Shop blandt en masse forskellige mærker, og sorter og filtrer efter dine præferencer, så du hurtigt finder det rigtige match!

Vis, hvem du er i rød

Rød er på mange måder en intens og lidenskabelig farve, og du kan derfor med en rød nederdel være sikker på at fange blikke og få opmærksomhed. Med en rød nederdel fremstår du stærk og med stor kraft, så du kan eje ethvert øjeblik! Tag et kig i vores sortiment af røde nederdele, og oplev smukke styles fra velkendte mærker som Saint Laurent, Valentino, Vero Moda, Ganni, INWEAR med flere. Med en rød nederdel får du desuden et ret klassisk look, der kan fremstå super elegant med en simpel top eller bluse. Kombiner flere farver med accessories i matchende toner, og find et par sko, der falder godt i hak med den røde nederdel. 

Shop nederdele hos Miinto

Med en flot, rød nederdel fra Miinto kan du vise dig frem, præcist som du vil og løfte dit outfits intensitet med den kraftfulde farve! Der er masser af styles at vælge imellem, så shop endelig løs og drag fordel af vores politik med gratis retur inden for 14 dage. Så kan du let ombytte størrelser eller skifte mellem pasformer. Shopper du for mere end 499 kr., opnår du desuden gratis fragt, og din pakke leveres lige til døren. Lad dig inspirere af Miintos udvalg af røde nederdele, og bliv klar til den næste fest eller begivenhed. Med en rød nederdel kommer du aldrig til at gå galt i byen!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

234 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3