Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SORTE HÆTTETRØJER

Hættetrøjer er et fedt item! De er både super behagelige og dejlige at have på, men i det rigtige design er de også stilede og passer godt ind i street style. Du får dermed lov til at kombinere to rigtig gode elementer med en sort hættetrøje. Hos Miinto har vi hundredvis af forskellige sorte hættetrøjer fra populære mærker som Moncler, OFF WHITE, Balenciaga, Calvin Klein og mange flere. Shop en fed, sort herrehættetrøje, der både er fantastisk til en dag hjemme, men også stilfuld med en urban vibe. 


Garderobens must-have


En sort hættetrøje kan på mange måder siges at være en del af de essentielle items i en garderobe. Sorte hættetrøjer er superlette at style både til jeans, shorts og loose fit-bukser. De giver en afslappende og street-agtig vibe samtidig med at være super komfortable og rare. Det er let at trække en sort hættetrøje over sig, hvis man hurtigt skal ud at løbe ærinder. Generelt er sorte hættetrøjer et must, og de er perfekte at have med i en taske for hurtigt at kunne trække i noget varmere. Hos Miinto har vi et stort udvalg af sorte hættetrøjer fra forskellige brands og med forskellige pasformer. Nogle føler sig bedst tilpas i en oversized trøje, mens andre foretrækker et mere slim fit. Du finder hos Miinto både diskrete, sorte hættetrøjer med simpel eller ingen tekst, i afdæmpede farver, men også items i den modsatte ende med store logoer i vilde print. Du finder helt sikkert en sort hættetrøje hos Miinto, der matcher til dig!


Let og hurtig at style fedt


I hverdagen kan man godt få brug for hurtigt at komme i tøjet, inden man tager på arbejde, i skole eller på studiet. Med en sort hættetrøje får du lynhurtigt skabt et fedt look, der eventuelt kan piftes yderligere op med en jakke over og nogle fede sneakers. Det er ydermere en super gaveide til for eksempel kæresten, da det altid er fedt med en ny, blød trøje. En hættetrøje er ikke bare en hættetrøje, for de kan se ud på et utal af måder afhængigt af farver, logo og pasform. Derfor kan det være fedt at have et par forskellige sorte hættetrøjer at vælge imellem, når der skal styles outfits. 


Find dine yndlingsitems hos Miinto


Hos Miinto vægter vi vores kunder højest. Vi tilbyder derfor gratis returret inden for 14 dage samt gratis fragt ved køb over 499 kr. Dermed kan du let shoppe igennem med vores mange sorte hættetrøjer, finde dine favoritter og få dem sendt hjem til hoveddøren. Der er intet som en helt ny hættetrøje, der er helt blød indeni – så hop ind og find dit nye, kæreste eje! Det er svært at smide hættetrøjen, hvis du først finder den helt rigtige. Browse igennem vores mange sorte hættetrøjer, og sorter og filtrer efter dine præferencer for at finde dit bedste match. Tag et kig rundt i de forskellige brands, og opdag nye og fede design, der kan løfte din garderobe. Hos Miinto kører vi desuden tit rabatter på sorte hættetrøjer, så hold øje med, om dit yndlingsmærke er nedsat.

Ryd alle filtre

Sort

Side 1 Af 35

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.