Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HOODIES FRA BALENCIAGA

Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Balenciaga-hoodies. En klassisk og sporty hoodie er nærmest uundværlig i enhver herregarderobe, da hoodies er anvendelige til et hav af forskellige anledninger og outfits. Det spansk-franske modehus Balenciaga designer stilrent, minimalistisk, urbant og råt tøj og hoodies i god kvalitet. 

Det spansk-franske modehus Balenciaga blev stiftet i 1917 af designer Cristóbal Balenciaga. Modehuset er især kendt for at designe styles og kollektioner med et minimalistisk, stilrent, kompromisløst, råt og urbant look. Desuden ynder Balenciaga at designe items med karakteristiske print. 

Brandet Balenciaga er at finde i den eksklusive ende af spektret, når det kommer til modetøj, og derfor er en hoodie fra Balenciaga en investering, som vil tilbagebetale sig i kvalitet, anvendelighed og holdbarhed. Balenciaga designer nemlig tøj i høj kvalitet, som du kan bruge igen og igen og sæson efter sæson. 

Netop fordi Balenciaga designer items i et minimalistisk og stilrent udtryk, kan du bruge din hoodie fra Balenciaga år efter år, og derfor kan det sagtens betale sig at investere lidt ekstra i en hoodie af god kvalitet. Du kan desuden sammensætte din hoodie på flere forskellige måder, så du kan bruge den til flere forskellige outfits og anledninger.


Style din Balenciaga-hoodie 


Style din Balenciaga-hoodie med et par løse sweatpants, hvis du ønsker et gennemført søndagslook. Et sådant look egner sig især til en søndag på sofaen, en aften med sport i TV’et med vennerne, en aften i biografen eller til en lang gåtur i den friske luft. Du kan style outfittet med et par cool sneakers og eventuelt et flot ur, hvis du vil løfte outfittet en smule. 

Du kan også style din hoodie fra Balenciaga med et par jeans og et par sneakers. Et sådant outfit gør sig godt til en almindelig hverdag på studiet, hvor du skal være pænt, men komfortabelt klædt. Igen kan du løfte outfittet med et par cool sneakers og et ur. Til de ekstra kølige dage kan du bære en trenchcoat uden over din hoodie for at skabe et fedt udtryk med kontrast mellem det sporty og det klassiske. 

Sidst men ikke mindst kan du skabe et fedt outfit ved at sammensætte din Balenciaga-hoodie med et par stramme habitbukser. Ved at mikse noget klassisk og sporty med noget klassisk og businessagtigt eller mere formelt skaber du nemlig et moderne og kontrastfyldt outfit, som kan noget helt særligt. Du kan vælge enten at style outfittet med et par sneakers eller et par læderstøvler alt efter, om du ønsker at trække outfittet i en mere sporty eller en mere klassisk retning. 

I sommerhalvåret kan du også style hoodie fra Balenciaga med et par herreshorts på de køligere dage eller i de sene aftentimer. Du kan enten style din hoodie med et par shorts i et mere klassisk udtryk, eller du kan style den med et par shorts med et mere sporty udtryk. Sammensæt dit outfit med et par herresandaler eller et par sneakers alt efter vind og vejr.


Køb i dag, og undgå at betale for fragt 


Hos Miinto skal du ikke betale for fragtomkostninger til nærmeste pakkeboks, hvis du afgiver en ordre på 499 kroner eller derover. Derudover vedlægger vi altid en returlabel, som du kan benytte dig af, hvis du mod forventning ikke bryder dig om din nye hoodie fra Balenciaga, eller hvis du har behov for at ombytte din Balenciaga-hoodie til en anden størrelse. 

Ryd alle filtre

Balenciaga

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.