Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BOLIGINDRETNING

Man siger, at et hjem afspejler de personer, som bor i det. Vi har derfor et bredt udvalg, der tilbyder boligprodukter og design, som passer ind i alle slags hjem og til alle slags personligheder. Vi har både boligprodukter til det minimalistiske og skandinaviske hjem, til det klassiske romantiske hjem, til det senmoderne hjem og meget, meget mere. Du kan også mikse fra de mange forskellige stilarter, så du får lige den indretning, som du kunne tænke dig. Så mangler du møbler, nips, køkkenudstyr eller andet til din bolig, så er Miinto.dk stedet hvor du kan finde det.

De små detaljer

Nogle gange skal der ikke den store ændring til, før et hjem kan føles helt nyt og hyggeligt. Miinto.dk har samlet et stort produktsortiment, hvor du finder du lækkert brugskunst og kvalitets design til din bolig. Vi har et stort produktsortiment, der blandt andet indeholder designmøbler, boliginteriør og boligtilbehør fra de mest trendy brands – alt hvad du skal bruge til at få dig dit drømme hjem. Vi har samlet en række brands såsom Normann Copenhagen, Kähler, Ferm Living, Odd Molly, The Organic Sheep og mange flere skønne brands.

Fra vores forskellige produktkategorier kan du blandt andet finde vaser, skåle, køkkenredskaber, puder, tæpper, plaider, figurer, plakater, belysning og hvad der ellers kan være med til at friske dit hjem op. Dit drømmehjem er derfor ikke mange klik væk. Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Når du har fundet netop det du mangler, så sørger vi for hurtig og gratis levering. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.