Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Sko
Back

Sko fra Balenciaga til kvinder

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at modehuset Balenciaga har bevæget sig i en retning, der forstår at skabe trends og kollektioner, som hele verden beundrer. Og siden Cristóbal Balenciaga stiftede modehuset tilbage i 1917, har det også gennemgået en forvandling, hvor stilen er gået fra draperede, sorte kjoler til pangfarver og chunky sko.

Og netop Balenciaga-sko til kvinder er en ting, der i dag har hele verdens opmærksomhed. Her har det verdenskendte brand nemlig formået at levere kollektioner på stribe, der består af alt fra sokker med sål og kæmpestore chunks til elegante stiletter og lækre ankelstøvler. Her bliver der leget med farver og former, og der hersker ingen tvivl om, at navnet i sig selv er blevet et statement uden lige.

Lige her finder du vores sortiment af sko fra Balenciaga, så du nemt kan finde de favoritter, du ikke kan leve uden. For selvom der står design med store bogstaver, så er der også tænkt over ergonomi, komfort og dine fødders velbehag.

En forvandling fra stramt til stilet design

Modehuset Balenciaga er ét af de modehuse, der har gennemgået en forvandling igennem sine mere end 100 år lange historie. Men heldigvis har det været på den helt rigtige måde, og i dag er der tale om et modehus, der har haft en revolutionerende indflydelse på modebilledet i dag. Nu dominerer særligt de chunky modeller på både gade og catwalk, og skoen kan bæres af alle aldre og køn.

Men tilbage i 1917 startede Cristóbal Balenciaga sit brand, hvor Balenciagas første haute couture-butik blev åbnet i Spanien. 20 år senere rykkede det hele til Paris, hvor Cristóbal åbnede en butik og begyndte at fremvise sine kollektioner for både kunder og presse. Og her var der et klart budskab fra designeren, for elegance handlede om at skære fra og helt ind til benet.

Men gør vi en lang historie kort, tog Balenciagas kollektioner en drejning, da den georgiske designer Demna Gvasalia overtog posten som chefdesigner. I dag leverer han nemlig opsigtsvækkende kollektioner, der består af neon, PVC-jakker, chunky sko og meget andet, som hele verden har forelsket sig i.

Alle bør eje et par Balenciaga-sko

Det er ikke svært at udpege, hvilke sko fra Balenciaga der i dag dominerer på den globale modescene. For lige meget hvilken storby du rejser til, vil du med garanti støde på de klassiske Speed Sneakers eller Triple S-sneakers. Her er der tale om to ikoniske værker, som kun Balenciaga mestrer at designe og producere. Her er det elastik, gummi og farver, der tilsammen giver et par rå, stilede og skæve sneakers, der rammer fuldstændig plet i dagens modebillede.

Hos Miinto finder du dog ikke kun de velkendte velkendte modeller, når det kommer til sko. Du finder også sofistikerede ankelstøvler med hæl, chelsea boots og den tynde stilet, der passer til de fine festligheder. Der er noget for alle, ligesom at alle bør have et par Balenciaga-sko derhjemme. Gå på jagt, og find dine nye favoritter, der passer hjem til din garderobe. Vi tør godt love dig for, at du ikke kommer til at fortryde dit køb.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

406 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5