Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CARHARTT WIP

Streetstyle kombineret med de stærkeste trends inden for mode her og nu. Det er den perfekte balance, som Carhartt har formået at skabe med sit tidløse brand for alle. Det amerikanske brand designer kollektioner, der består af slidstærke materialer, og som både rummer praktik, funktion og klasse. Og det har budt på flere forskellige linjer undervejs, som blandt andet er samlet i Carhartt WIP, der står for Work In Progress. Med WIP-kollektionen bevægede Carhartt sig ind i modeverdenen, og i dag er WIP en integreret del af skater- og streetkulturens modebillede.

Vi har selvfølgelig samlet alle de bedste styles her på siden. Du skal nemlig ikke snydes for et design, der aldrig går af mode. Her får du stilsikre valg til garderoben, der gør det muligt at kombinere arbejdstøj med lækre detaljer og høj kvalitet fra bedste skuffe. Slå dig løs og find det, som du står og mangler lige her.


Amerikansk design, der imponerer hele verden


Carhartt startede tilbage i 1889, og vi skal derfor langt tilbage i historien. Stifteren, Hamilton Carhartt, ville skabe et brand, der specialiserede sig inden for arbejdstøj, og som havde et særligt fokus på 100 % bomuld i duck-kvalitet. Materialet er kendt for sine slidstærke egenskaber, og det gjorde det muligt at skabe kollektioner, der kunne bruges til arbejdsdagen.

Efter cirka 100 år kunne Carhartt præsentere WIP-linjen i 1994. Forkortelsen for Work In Progress vandt europæernes hjerter, og linjen skabte den stærke kombination af arbejdstøj og fashion, som vi kender det i dag. I dag bliver Carhartt båret af alt fra håndværkeren til de mest stilbevidste mænd og kvinder i hele landet. Der er nemlig tale om et brand, der har forstået idéen med et par overalls, en sweatshirt eller et par slidstærke bukser. Og så endda til en pris, hvor de fleste kan være med.


Carhartt til både arbejde og fornøjelser


Hvis du leder opskriften på komfortabel fashion, har du svaret her. For Carhartt holder en god balance mellem de enkle design med klassiske snit og et oversize fit, der gør alle styles brugbare hver eneste dag. Hvad end det er til arbejdsdagen eller til en søndag på sofaen, er der her garanti for kvalitet og komfort.

Kollektionerne består først og fremmest af overalls, som er et statement fra det amerikanske brand. Det samme gør sig gældende for brandets overtøj og sweatshirts, som bliver flittigt brugt af særligt skatere og skiløbere i dag. Ikonisk bliver det også, for ofte finder du det lille logo på alle design. Det skaber den fortælling, som Carhartt har fortalt i mere end 125 år.


Carhartt WIP til både mænd og kvinder


Carhartt WIP er med sin afslappede mellemvej mellem arbejdstøj og streetwear et fantastisk eksempel på, hvordan mode, komfort og funktionalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Hos Carhartt WIP skeles der ikke meget til køn, for langt de fleste af deres styles kan bruges af både mænd og kvinder, lige fra deres T-shirts og skjorter til deres sweatpants.

Hos Miinto forhandler vi mere end 1.000 styles fra Carhartt WIP, der bl.a. omfatter jeans, overalls, T-shirts, sweatshirts, sweatpants, jakker, beanier, rygsække og kjoler. Og du behøver ikke stå på skateboard eller holde til i gademiljøet for at føle dig cool i Carhartts lækre tøj.


Neutrale farver og stilrent design til alle sæsoner


Carhartt WIP’s kollektioner er bl.a. kendetegnet ved, at farverne ofte er meget neutrale og tidløse. Sort, brun, beige, hvid, grå og khaki er nogle af de mest fremtrædende farver, og på den måde henvender Carhartt WIP sig altså til en bred gruppe af mennesker på tværs af køn, aldre og kulturer. Det betyder dog ikke, at tøjet er umoderne – tværtimod. Tøj fra Carhartt WIP er moderigtigt uden at være tidsbegrænset, og det gør om muligt brandet endnu mere interessant. Det er nemlig tøj, du kan bruge igen og igen, sæson efter sæson, år efter år.

Det minimalistiske design betyder samtidig, at du let kan sammensætte Carhartt-styles med tøj fra andre brands, så du kan skabe præcis det udtryk, du føler for. Et par baggy jeans fra Carhartt går godt med en flot blazer eller en pæn skjorte, og deres T-shirts kan uden problemer bruges med et par lækre læderbukser. Carhartt WIP er din perfekte basisgarderobe.


Et musthave i enhver garderobe


Der er ikke mange mennesker, der kan sige sig fri for at have et stykke tøj i klædeskabet, som de bruger, når det skal være ekstra komfortabelt. Det kan f.eks. være, når du smider dig på sofaen efter en lang arbejdsdag og har lyst til at hoppe i et par løse bukser og en oversized T-shirt, fordi du har gået rundt i stramt tøj hele dagen. Med Carhartt i skabet har du altid et sæt behageligt tøj ved hånden, som du sagtens kan tillade dig at gå ud ad døren med, når du skal ned at handle, og stadig se stilet ud.

Vi mener, at alle fortjener komfort, og derfor er Carhartt WIP et af vores yndlingsbrands til børn, voksne, mænd, kvinder og alt derimellem.


Shop løs af dine favoritter hos Miinto


Holder du af tøj, der er komfortabelt, stilrent, tidløst, baggy og holdbart, så er Carhartt WIP et kvalificeret bud på dit nye favoritbrand. Her får du masser af value for money, og er du bare en lille smule til casual wear, så finder du helt sikkert noget hos Carhartt, som du har lyst til at gå med.

Vi kommer ikke uden om, at Carhartt er noget, som med garanti er en sand fornøjelse at have i garderoben. Du får klasse, komfort og kvalitet, som du kan bruge på din helt egen måde. Du kan kombinere en sweat med dine favoritjeans, eller du kan springe i en vinterjakke på skiferien. Mulighederne er heldigvis mange, og derfor har vi samlet et stort udvalg lige her. Shop løs til hele familien fra det stilsikre brand, og slip for besværet med det bedste arbejdstøj fremover.

Ryd alle filtre

Carhartt Wip

Side 1 Af 20

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.