Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Carhartt Wip

Streetstyle kombineret med de stærkeste trends inden for mode her og nu. Det er den perfekte balance, som Carhartt har formået at skabe med sit tidløse brand for alle. Det amerikanske brand designer kollektioner, der består af slidstærke materialer, og som både rummer praktik, funktion og klasse. Og det har budt på flere forskellige linjer undervejs, som blandt andet er samlet i Carhartt WIP.

Vi har selvfølgelig samlet alle de bedste styles her på siden. Du skal nemlig ikke snydes for et design, der aldrig går af mode. Her får du stilsikre valg til garderoben, der gør det muligt at kombinere arbejdstøj med lækre detaljer og høj kvalitet fra bedste skuffe. Slå dig løs og find det, som du står og mangler lige her.

Amerikansk design, der imponerer hele verden

Carhartt startede tilbage i 1889, og vi skal derfor langt tilbage i historien. Stifteren, Hamilton Carhartt, ville skabe et brand, der specialiserede sig inden for arbejdstøj, og som havde et særligt fokus på 100 % bomuld i duck-kvalitet. Materialet er kendt for sine slidstærke egenskaber, og det gjorde det muligt at skabe kollektioner, der kunne bruges til arbejdsdagen.

Efter cirka 100 år kunne Carhartt præsentere WIP-linjen i 1994. Forkortelsen for Work In Progress vandt europæernes hjerter, og linjen skabte den stærke kombination af arbejdstøj og fashion, som vi kender det i dag. I dag bliver Carhartt båret af alt fra håndværkeren til de mest stilbevidste mænd og kvinder i hele landet. Der er nemlig tale om et brand, der har forstået idéen med et par overalls, en sweatshirt eller et par slidstærke bukser.

Carhartt til både arbejde og fornøjelser

Hvis du leder opskriften på komfortabel fashion, har du svaret her. For Carhartt holder en god balance mellem de enkle design med klassiske snit og et oversize fit, der gør alle styles brugbare hver eneste dag. Hvad end det er til arbejdsdagen eller til en søndag på sofaen, er der her garanti for kvalitet og komfort

Kollektionerne består først og fremmest af overalls, som er et statement fra det amerikanske brand. Det samme gør sig gældende for brandets overtøj og sweatshirts, som bliver flittigt brugt af særligt skatere og skiløbere i dag. Ikonisk bliver det også, for ofte finder du det lille logo på alle design. Det skaber den fortælling, som Carhartt har fortalt i mere end 125 år.

Shop løs af dine favoritter hos Miinto

Vi kommer ikke uden om, at Carhartt er noget, som med garanti er en sand fornøjelse at have i garderoben. Du får klasse, komfort og kvalitet, som du kan bruge på din helt egen måde. Du kan kombinere en sweat med dine favoritjeans, eller du kan springe i en vinterjakke på skiferien. Mulighederne er heldigvis mange, og derfor har vi samlet et stort udvalg lige her. Shop løs til hele familien fra det stilsikre brand, og slip for besværet med det bedste arbejdstøj fremover.

Filter

1847 resultater

Side 1 af 19

Næste

Side 1 af 19