Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Clarks

Clarks historie begynder for næsten 200 år siden, da Cyrus og James Clark begyndte at designe og producere hjemmesko ud af fåreskind. På det tidspunkt var det banebrydende; en kombination af opfindelse og hjemmesko, hvilket var og forbliver kernen i alt, hvad brandet skaber. Hvert enkelt skodesign begynder med en prototype skåret i hånden i avnbøg og avancerede konstruktionsteknikker, teknologier samt moderne materialer, som hjælper brandet med at levere skræddersyede sko til den moderne kvinde og mand. Hos Miinto.dk finder du et væld af Clarks sko, og uanset om du er på udkig efter et par støvletter, stiletter, støvler eller sko, kan du finde inspiration her på siden.

Clarks – innovative pionerer med sans for design

Helt fra begyndelsen i 1825 har Clarks både tænkt anderledes og gjort tingene anderledes. Det gælder alt fra deres allerførste par hjemmesko udarbejdet i fåreskind til verdens første par fodformede sko, fra deres brede udvalg af halve og hele størrelser til den smarte iPad fodmåler og fra innovative stødabsorberinger til hurtige prototyper og 3D-udskrivninger. Kombinationen af innovative teknologier samt skarpe og anvendelige design er dét, der gør Clarks førende inden for design af fodtøj på lige fod med Ecco og Geox. Brandet er og bliver ganske enkelt førende inden for udvikling, produktion og design af moderigtige og komfortable sko til kvinder, mænd og børn. Leonardo da Vinci beskrev den menneskelige fod som "a masterpiece of engineering and a work of art". Netop dette ønsker Clarks at sikre og bygge deres brand op omkring, og derfor undersøger de alt inden for sko og ergonomi. Der er ganske enkelt tale om et brand i konstant udvikling, der hele tiden har øje for, hvordan vores fødder såvel som moden udvikler sig.

Løft din garderobe til nye højder med moderne sko fra Clarks

Clarks undersøger alt fra føddernes biomekanik til den måde, de bevæger sig på arbejde, i hvile og under fysiske aktiviteter. Brandet stræber ligeledes efter at blive klogere på, hvad der kræves for at holde fødderne sunde og glade, mens de er klædt moderigtigt på, og alt dén information bruger de til at skabe sko, som til perfektion opfylder dine behov for komfort og stil. Med Clarks er du altså sikret komfortable sko, dine fødder har lyst til at hoppe i hver dag. Der er tale om behagelige pasforme og design, der både afspejler tidens trends og tendenser såvel som klassiske og tidløse styles. Hvad enten du er på udkig efter et par stiletter eller støvler med hæl, er du garanteret skønne sko, der omfavner dine fødder på komfortabel og stilfuld vis. Clarks er førende inden for design af ”everyday footwear” til kvinder, og de stiler hele tiden efter at udvikle deres brand og styles, således de kan beholde denne position. Fra moderne look inspireret af internationale catwalks verden over til skomagerens sublime håndværk perfektioneret over tid siger ét navn alt: Clarks.

Find Clarks sko hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af moderigtige og behagelige sko til kvinder, og Clarks er naturligvis ingen undtagelse. Brandet har fra dag ét vist sig værdige med deres funktionelle og smukke sko, der både klæder dine fødder ordentligt på til de kølige måneder med deres forede og bløde styles eller pryder dem med glitter og fine detaljer i en komfortabel stilet. Lad dig inspirere af Clarks forunderlige univers, og find netop dét par sko, du mangler eller drømmer om.

Filter

630 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7