Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CLARKS

Clarks historie begynder for næsten 200 år siden, da Cyrus og James Clark begyndte at designe og producere hjemmesko ud af fåreskind. På det tidspunkt var det banebrydende; en kombination af opfindelse og hjemmesko, hvilket var og forbliver kernen i alt, hvad brandet skaber.

Hvert enkelt skodesign begynder med en prototype skåret i hånden i avnbøg og avancerede konstruktionsteknikker, teknologier samt moderne materialer, som hjælper brandet med at levere skræddersyede sko til den moderne kvinde og mand. Hos Miinto.dk finder du et væld af Clarks sko, og uanset om du er på udkig efter et par støvletter, stiletter, støvler eller sko, kan du finde inspiration her på siden.

Med knap 200 års erfaring at trække på kan du være sikker på, du her får sko, hvor komfort, design og funktionalitet går op i en højere sammenhæng. Clarks arbejder konstant på at perfektionere deres skodesign, og når du tager et par Clarks-sko på, er det derfor også tydeligt at mærke, at du har at gøre med sko, der bygger på 200 års erfaringer, finjusteringer og videreudviklinger. Dét betyder, at du i dag kan få det bedste af det bedste inden for sko hos netop Clarks.


Clarks – innovative pionerer med sans for design


Helt fra begyndelsen i 1825 har Clarks både tænkt anderledes og gjort tingene anderledes. Det gælder alt fra deres allerførste par hjemmesko udarbejdet i fåreskind til verdens første par fodformede sko, fra deres brede udvalg af halve og hele størrelser til den smarte iPad fodmåler og fra innovative stødabsorberinger til hurtige prototyper og 3D-udskrivninger.

Kombinationen af innovative teknologier samt skarpe og anvendelige design er dét, der gør Clarks førende inden for design af fodtøj på lige fod med Ecco og Geox. Brandet er og bliver ganske enkelt førende inden for udvikling, produktion og design af moderigtige og komfortable sko til kvinder, mænd og børn.

Leonardo da Vinci beskrev den menneskelige fod som "a masterpiece of engineering and a work of art". Netop dette ønsker Clarks at sikre og bygge deres brand op omkring, og derfor undersøger de alt inden for sko og ergonomi. Der er ganske enkelt tale om et brand i konstant udvikling, der hele tiden har øje for, hvordan vores fødder såvel som moden udvikler sig.


Fashion og funktionalitet i skøn forening


Eftersom Clarks virkelig gør meget for at sikre den gode pasform og den høje komfort, får du her sko, dine fødder vil elske dig for at tage på. Med et skarpt fokus på ergonomi sikrer Clarks, at deres sko er en fryd at gå i, hvad end du er på arbejde en hel dag, på shoppetur eller på ferie og skal gå langt. Hvad end dagen bringer, er du klar iført et par Clarks-sko.

Når den høje komfort kombineres med moderne design, får du sko, der virkelig tager kegler. De er på én gang både funktionelle og supertrendy, så du kan være med på moden og samtidig have behagelige sko på. Tag et kig på det store udvalg, og find dine nye favoritsko med det samme – du vil ikke fortryde det.


Løft din garderobe til nye højder med moderne sko fra Clarks


Clarks undersøger alt fra føddernes biomekanik til den måde, de bevæger sig på arbejde i hvile og under fysiske aktiviteter. Brandet stræber ligeledes efter at blive klogere på, hvad der kræves for at holde fødderne sunde og glade, mens de er klædt moderigtigt på, og alt den information bruger de til at skabe sko, som til perfektion opfylder dine behov for komfort og stil. Med Clarks er du altså sikret komfortable sko, dine fødder har lyst til at hoppe i hver dag.

Der er tale om behagelige pasforme og design, der både afspejler tidens trends og tendenser såvel som klassiske og tidløse styles. Hvad enten du er på udkig efter et par stiletter eller støvler med hæl, er du garanteret skønne sko, der omfavner dine fødder på komfortabel og stilfuld vis. Clarks er førende inden for design af ”everyday footwear” til kvinder, og de stiler hele tiden efter at udvikle deres brand og styles, således de kan beholde denne position. Fra moderne look inspireret af internationale catwalks verden over til skomagerens sublime håndværk perfektioneret over tid siger ét navn alt: Clarks.


Find Clarks sko hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af moderigtige og behagelige sko til kvinder, og Clarks er naturligvis ingen undtagelse. Brandet har fra dag ét vist sig værdige med deres funktionelle og smukke sko, der både klæder dine fødder ordentligt på til de kølige måneder med deres forede og bløde styles eller pryder dem med glitter og fine detaljer i en komfortabel stilet. Tag også et kig på brandets mange mokkasiner, der virkelig er blevet populære de seneste år, og som du med stor sandsynlighed har spottet i bybilledet.

Det fantastiske ved en trend som mokkasiner fra Clarks er, at den er virkelig komfortabel. Når du køber et par Clarks-sko, sikrer du dig altså ikke blot, at du er med på moden, du sikrer dig også, at du kan gå godt hver eneste dag. Hvad mere kan man næsten bede om?

Som nævnt, finder du mange forskellige typer sko fra Clarks, så hvad end du leder efter praktiske hverdagssko eller behagelige festsko, kan du finde dem i sortimentet fra Clarks. Find også sandaler både med og uden hæl, som du vil nyde at tage på igen og igen.


Shop hos Miinto, og vær med til at minimere overproduktion


Når du shopper sko fra Clarks – eller andre brands – her hos Miinto, er du med til at minimere overproduktion i fashionindustrien. Det skyldes, at vi ikke har noget lager, og at producenterne ikke producerer produkter specifikt til os.

Når du handler hos Miinto, køber du derimod produkter, der allerede er på lager hos de mange fysiske butikker, vi samarbejder med. Butikkerne sørger for at sende produkterne afsted til dig fra deres lager, så der er færre items, der ender med ikke at blive solgt. Dét er både en fordel for forhandlerne og for vores klode.

Lad dig inspirere af Clarks forunderlige univers, og find netop dét par sko, du mangler eller drømmer om her hos Miinto, og gør dermed også dit for, at overproduktionen i fashionindustrien mindskes.

Ryd alle filtre

Clarks

Side 1 Af 14