Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CLARKS SKO

Du kender dem helt sikkert, fordi du har set dem. Men har du stadig til gode at prøve at iføre dig et par Clarks-sko, så er det ikke for sent at unde dig selv denne luksus. Clarks har lavet sko i et par menneskealdre og insisterer selvfølgelig fortsat på, at du skal have det bedste fodtøj med Clarks’ logo på.

Hvad der startede som hjemmesko ”back in the day” i England, er siden blevet en bred vifte af forskellige slags sko, der passer til alle de anledninger, som du kan komme i tanker om. Dog går Clarks meget op i at viderebringe det oprindelige hjemmeskoudtryk. Således får du et par lækre sko fra Clarks, der formår at skille sig ud i bybilledet eller på kontoret.

Du finder Clarks-sko i enhver tænkelig produktkategori. Højhælede sko, flade sko, fine sko til fest og smarte sko til træning. Ja, alt sammen kan Clarks klare og selvfølgelig også alt derimellem.


Næsten 200 års historie


Når det kommer til sko, ved Clarks, hvad det taler om. Brandet har nemlig ernæret sig ved at skabe moderne og innovative sko lige siden 1825. Dengang var det brødrene Clark – James og Cyrus – der fandt på at lave hjemmesko ud af fåreskind.

På det tidspunkt var idéen mildt sagt banebrydende, og ånden har i skovirksomheden været den samme lige siden. 


Videnskabelig tilgang har givet Clarks-sko en høj popularitet


Når der har skullet udvikles nye produktionsteknikker og designes nye sko, har Clarks til hver en tid yndet at tænke ud af boksen og gå sine egne veje.

I bestræbelserne på at udvikle de bedste Clarks-sko har det således arbejdet ud fra en videnskabelig tilgang, der har betydet, at fodens opbygning, biomekanik og den forandring, som en fod gennemgår i løbet af et liv, er blevet nøje studeret. Al den vigtige og relevante viden er naturligvis blevet indarbejdet i de Clarks-sko, som du kan finde på hylderne og her hos Miinto den dag i dag.

Foruden tilgangen til at udvikle nye skoprodukter har Clarks også på andre områder valgt alternative strategier. Her kan nævnes, at du kan få Clarks-sko i både hele og halve størrelser. Du kan bruge en software fra Clarks på din iPad til at måle din fods størrelse – og altså finde den skostørrelse, der passer dig.

Derudover har Clarks været innovativ, når det kommer til stødabsorberende løsninger i skoene, og endelig benytter Clarks 3D-printere, når der hurtigt skal skabes en prototype af en ny sko.

Summa summarum er Clarks-sko en sikker havn at søge mod for dig, der er på jagt efter et par sko, der sidder, lige som de skal, og yder dig den komfort, som du fortjener. Oven i hatten får du selvfølgelig også et par stilsikre sko at gå rundt i, så du med fremskudt bryst kan tage til den kommende barnedåb i dine nye Clarks-sko.

Ryd alle filtre

Clarks

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.