Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands MANGO
Back

MANGO

Er du til et elegant og enkelt udtryk med undertoner af professionalisme og komfort, er Mango et mærke, du helt sikkert vil kunne finde dig til rette i. Vi har hos Miinto samlet et bredt sortiment til både den mand og kvinde, du er. De små og store børn kan sågar også være med på beatet med Mangos børnekollektion.

Fra spanske rødder til internationalt modemærke

Mango er et internationalt mærke, der er med til at sætte dagsordenen, hvilket de har gjort siden den første butiksåbning i 1984. Mango er et spansk mærke, som de to brødre, Isak Andic og Nahman Andic, står bag. Mango har fra start designet, produceret og markedsført tøj og accessories til mænd og kvinder verden over.

Mærket er Spaniens næststørste eksportør inden for tekstil og har over 2.700 butikker i 105 lande verden over. Deres første butik åbnede i 1984, og i 1992 begyndte de at ekspandere til det internationale marked.

Deres kollektioner henvender sig til det modestærke storbymenneske og forsøger at designe moderne og sæsonpræget tøj, så alle kan være med – selv på en travl hverdag. Det er til dig, der ønsker at fremstå trendy, cool og moderigtig, uden at pengepungen tager stor skade.

Mango

Mango er et internationalt brand med mange facetter, og Mango har haft stor succes med selv at forestå hele design- og salgsprocessen, hvorfor Mango er kendt for deres evne til at designe, producere og sælge modetøj samt cool accessories til unge. Mangos internationale succes er også et resultat af, at Mango har skabt en virksomhedskultur, som er gearet til det pulserende liv i modebranchen, samtidig med at forståelsen for unge og deres behov er imponerende.

Derfor består Mangos designteam primært af trendy unge sidst i 20´erne, som har fingeren på pulsen og altid er up-to-date omkring de nyeste trends i modebranchen. Med andre ord – dametøj fra Mango er synonym med kvalitetsprodukter i et unikt og spændende design til fordelagtige priser.

Konceptet virker ved første øjekast simpelt, men Mango er et dedikeret brand, som sætter unge i fokus og skaber kollektioner til deres behov, uanset om man er bosiddende i København, Beijing, London, New York, Berlin eller Tokyo.

Sæsonens tendenser og klassiske basis-items

Ved at shoppe i Mangos sortiment er du lovet skarpe silhuetter, enkelte snit og alt fra romantiske kjoler til klassisk denim og stilrene læder-items. Deres forskellige styles er til overkommelige priser, så du også kan være med. Ud over deres populære sortiment af tøj er de også et mærke, der producerer og designer alt fra feminine ballerinaer og klassiske stiletter til rå støvler og sandaler.

Mangos kollektioner er især værd at undersøge, hvis du er på udkig efter stable pieces i lækkert design og kvalitet, er Mango nemlig et mærke for dig. Ud over deres kvalitetsrige produkter får du også tøj, der er tidløst, og som kan bruges sæson efter sæson. Du kan f.eks. sætte din gamle striktrøje sammen med et par af deres lækre læderbukser og en sæsonjakke. Er du mere til jeans og denim, har vi hos Miinto samlet et bredt udvalg af deres denimsortiment, hvor du kan finde forskellige styles, alt efter hvad du ønsker.

Ønsker du et look, der afspejler professionalisme, men også er behageligt at have på en hel dag, er deres silkeskjorter et win. De er både lækre, luftige, behagelige og ikke mindst et statement piece, alle kvinder burde have i deres garderobe.

Mode med grønne undertoner

Ud over at være et brand, der følger modens tendenser, er de også et brand, der går ind for klima og biodiversitet. Dette kan ses i den måde, de gør brug af miljøvenlige fibre og processer. Mango er et mærke, der er dedikeret til at gøre en forskel.

For at kunne indfri ønsket om klimavenlighed og biodiversitet arbejder de sig hen imod at være 100 % bæredygtige inden for emballage og reduktion af CO2-emissioner. Deres dedikation har til formål at bidrage til verdenssituationen og til cirkulær økonomi, genbrug og reduktion af tekstilaffald.

Shop Mango hos Miinto

Her hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af tøj, sko og accessories fra Mango. Så er du blevet forelsket i deres lækre design, og føler du dig inspireret, har vi gjort det let for dig at shoppe efter lige det, du søger, med vores filteringsfunktion ude i venstre side, hvor du både kan til- og fravælge sektioner, farver, str. m.m. Så trænger din garderobe til et frisk pust, eller ønsker du at forkæle dig selv, har vi hos Miinto gjort det nemt for dig at shoppe online.

Filter

1558 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16