JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands MANGO

MANGO (1859)

Mango er et internationalt brand med mange facetter, og Mango har haft stor succes med selv at forestå hele design- og salgsprocessen, hvorfor Mango er kendt for deres evne til at designe, producere og sælge modetøj samt cool accessories til unge. Mangos internationale succes er også et resultat af, at Mango har skabt en virksomhedskultur, som er gearet til det pulserende liv i modebranchen, samtidig med at forståelsen for unge og deres behov er imponerende.

Derfor består Mangos designteam primært af trendy unge sidst i 20´erne, som har fingeren på pulsen og altid er up-to-date omkring de nyeste trends i modebranchen. Mangos dametøjskollektioner henvender sig derfor primært til unge kvinder i verdens storbyer, som ønsker at fremstå trendy, cool og moderigtige, uden at pengepungen tager stor skade. Med andre ord – dametøj fra Mango er synonym med kvalitetsprodukter i et unikt og spændende design til fordelagtige priser.

Konceptet virker ved første øjekast simpelt, men Mango er et dedikeret brand, som sætter unge i fokus og skaber kollektioner til deres behov, uanset om man er bosiddende i Beijing, London, New York, Berlin, Tokyo eller København.  

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1859 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands