Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VAGABOND SHOEMAKERS

Vagabond er en nutidig og moderne succesfortælling funderet i dedikation, sublimt håndværk og den evige kærlighed for sko, der ser fantastiske ud. Brandet finder inspiration i alt fra arkitektur til film, men mest af alt fra alle de spændende mennesker, som Vagabond krydser veje med undervejs. Visionen er at skab stilrent fodtøj, som kan bruges hver dag og til alle anledninger, og hver kollektion bliver skabt med udgangspunkt i netop dette. Designerne har et skarpt øje for harmonier, detaljer og ikke mindst høj kvalitet, således fodtøjet kan bruges mange år frem. Hos Miinto finder du et stort udvalg af Vagabond støvler, sko og sandaler, som både er en fryd for fødderne og øjet.


En svensk succesfortælling med en klar designfilosofi


Vagabond så dagens lys tilbage i 1973 i Sverige, og grundlaget for dét Vagabond Shoemakers, vi kender i dag, blev skabt blot 20 år senere. Fra begyndelsen har visionen altid været at indtage en global position inden for udvikling og design af smukt og komfortabelt fodtøj til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde og mand. I løbet af 80’erne fik grundlæggerne travlt med at lære om sko og begyndte at udleve deres designfilosofi on-site hos nogle af de absolut bedste skomagere i Portugal og Italien. Kvalitetsmaterialer, skøn komfort og smukke design er alfa og omega for det svenske brand, og siden begyndelsen har netop disse værdier været centrale hos Vagabond. I takt med at Vagabond skaber lækkert og udsøgt kvalitetsfodtøj i udsøgte materialer og klassiske design, bliver de også anerkendt af det større publikum, og de første bestsellere rammer markedet allerede i midten af 80’erne.


Udfordrede de klassiske skodesign med unisex støvler og sko


Vagabond var i deres spæde start et skomærke for mænd, men med tiden udvidede de deres fokus og sortiment til også at indbefatte kvindeligt fodtøj. Det skete blandt andet ved at udvikle og skabe iøjnefaldende unisex sko og støvler i enkle og klassiske design, som det skandinaviske marked aldrig havde set før. Der var tale om Vagabond støvler, sko og sandaler, som ganske enkelt både kunne bæres af mænd og kvinder. Hér kan man i den grad tale om innovativt og nytænkende design. I 90’erne begynder brandet at udforske nye og større markeder, og de tilføjer løbende ikoniske skodesign, som den dag i dag stadig figurerer i gadebilledet og er til inspiration for et væld af brands som Shoe the Bear, Pavement og Billi Bi.


Et univers af komfortabelt og stilrent fodtøj


Hos Miinto finder du et væld af pumps, sandaler, sko og støvler fra Vagabond. Mange af stylesene bærer præg af grove og større såle, hvilket giver fodtøjet et cool og råt udtryk. Brandet henter inspiration flere forskellige steder, men især fra tidens kulturscene, hvor især streetstyle dominerer modebilledet i øjeblikket. Ikke desto mindre finder du mange forskellige skodesign, som eksempelvis den bombastiske plateausål fra 90’erne samt de helt klassiske og tynde hæle. Selvom en stor og grov sål får skoen til at se mere massiv og tung ud, sørger Vagabond for, skoen er behagelig at have på. Dette er ganske enkelt den røde tråd i deres mange kreationer. De skaber unikke og spændende skodesign, som samtidigt er komfortable at bære dag ud og dag ind.


Find smukke skodesign fra Vagabond hos Miinto


Hos Miinto er vi vilde med Vagabond, og derfor finder du også et bredt udvalg af støvler, sko og sandaler til både mænd og kvinder her på siden. Vi sørger løbende for at tilføje nye styles til sortimentet, således du altid er garanteret det absolut nyeste fra den svenske skogigant. Du finder blandt andet populære Vagabond støvler i Chelsea boot design, med chunky hæle, foring til de kolde måneder samt snøre, spænder, lynlåse og andet pynt. Derudover skaber de dog også skønne stilletter og højhælede sandaler, som hurtigt kan løfte dit look og tilføre mere feminine vibes, samt smarte sko til både mænd og kvinder. Uanset hvad du ser dig lun på, er du sikret sublim komfort, lækre kvalitetsmaterialer samt stilrene, skandinaviske design.

Ryd alle filtre

Vagabond Shoemakers

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.