Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Tørklæder fra Burberry

Siden 1856 har modegiganten Burberry haft en kæmpe indflydelse på den internationale modeverden. Virksomheden blev grundlagt af den 21-årige englænder Thomas Burberry, der i begyndelsen udelukkende fokuserede på at producere overtøj og blandt andet lancerede den klassiske trenchcoat, som i dag findes i de fleste modebevidste garderober. 

Når man hører navnet Burberry, kan man ikke lade være med at tænke på det genkendelige og ikke mindst ikoniske mønster, som går under navnet ’Nova’. Det består af farverne rød, hvid, sort og sandfarvet, som tilsammen skaber et ternet mønster, der for første gang blev brugt til trenchcoaten i 1924. Siden år 1967 har modehuset brugt mønstret i mange andre af design – heriblandt i deres tasker, sko, tøj og ikke mindst i deres eksklusive tørklæder.

Vi har samlet et stort udvalg af de mest eksklusive Burberry-tørklæder, som klæder dig på til både de kolde måneder i vinteren og til de lette forårsdage. Her på siden kan du se hele vores sortiment og klikke et af dine favorittørklæder hjem. 

Klassiske og smukke Burberry-tørklæder

Når først du har haft et tørklæde fra Burberry, har du aldrig lyst til at skille dig af med det igen. Og det forstår vi godt. Tørklæderne laves i dag i mange forskellige farver – for eksempel i lyserød og lyseblå. De er derudover også lavet af nogle af de fineste materialer og fås blandt andet i cashmere, silke og uld, hvilket gør, at de kan bruges til alle lejligheder. 

Skal du for eksempel ud en efterårsdag, kan et tørklæde i uld og cashmere være et sikkert valg. Skal du ud en sommeraften, kan et cashmere- og silketørklæde holde dig varm, og har du blot lyst til at pifte dit arbejdstøj op, kan du vælge et i silke. Tørklædet er særligt til dig, der elsker den stilrene enkelthed, som brandet symboliserer. Modehuset går nemlig aldrig på kompromis med deres materialer, og du kan være sikker på, at et tørklæde fra Burberry holder for evigt, hvis du selvfølgelig passer godt på det. 

Fremtidssikrer deres design 

Siden år 1856 har Thomas Burberrys ikoniske mønster fundet vej ind i mange modeelskeres garderober, og hans design bliver i dag forbundet med en eksklusiv og klassisk tilgang til design. Dog var modehuset gennem en relancering af deres brand i 1997 med et fokus på at ramme en bredere målgruppe. Modehuset tiltalte hovedsageligt den ældre generation, hvilket det gerne ville ændre på. Derfor ansatte brandet et nyt team af designere, som sørgede for at fremtidssikre brandets eksistens og udvikle nye produkter, der taler til flere generationer. 

Det fik blandt andet David Beckham til at iføre sig tøjet fra Burberry, hvilket havde en stor og positiv effekt på brandet. Derfor ser vi også i dag, at brandet producerer alt fra børnetøj, sko, støvler og stiletter til smukke tørklæder og eksklusive tasker. 

Vi kommer ikke udenom, at de ikoniske Burberry-tørklæder, der er de mest solgte af alle brandets produkter, er kommet for at blive. Og vi garanterer dig for, at du kommer til at elske det, hvis du køber et. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

124 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2