Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Tørklæder fra Lala Berlin

Hvis du går op i accessories og elsker at toppe din fremtoning med en mindre beklædningsgenstand, der får dig til at skille dig ud fra mængden, skal du selvfølgelig kende til brandet Lala Berlin.

Især når det kommer til accessories som tørklædet, der kan bruges rundt om halsen eller om hovedet, er det tyske tøjmærke i særklasse en producent, der leverer høj kvalitet og et helt særligt æstetisk udseende.

Hos Miinto finder du et flot udvalg af Lala Berlin-tørklæder, der kan lægge de sidste 10 % på dit i øvrigt modebevidste look.

Lala Berlin-tørklæder i lækker kvalitet

Lala Berlin er producent af mange forskellige accessories, der tæller mobilcovere, huer og altså tørklæder. Lala Berlin slår sig op på den tårnhøje kvalitet, hvormed produkterne laves. Lala Berlin-tørklæder er således blevet kendte og populære ved at være kreeret med den lækre kashmiruld, der virkelig forkæler din hud.

De dyre materialer udmærker sig naturligvis ikke kun ved den behagelige følelse, man oplever ved berøring. Holdbarheden er ligeledes i top, og derfor er det ikke svært at forstå, hvorfor mange prioriterer at bruge en anseelig del af tøjbudgettet på et Lala Berlin-tørklæde.

Den fantastiske historie bag Lala Berlin

Vejen til berømmelse og anerkendelse i en benhård branche som modebranchen har for Lala Berlins vedkommende været anderledes end for mange af de andre store modehuse, der er veletablerede i modetoppen.

Ikke desto mindre er Lala Berlin blevet kendt vidt og bredt for sine smukke design, kompromisløse materialevalg og selvfølgelig den tiltalende historie bag hele brandet.

Nuværende creative director i Lala Berlin Leyla Piedayesh er også skaberen af tøjmærket. Leyla er født og opvokset i Iran og blev som barn ofte kaldt Lala. Tidligt i sit liv flygtede Leyla til Tyskland med sin familie og er således blevet integreret dér.

I 2004 besluttede Leyla at kaste sig ud i at producere tøj. Med evner udi design og strikning blev de første kreationer produceret af Leyla selv, og allerede samme år tog det fart for det spæde tøjmærke.

Debutkollektionen blev nemlig lanceret på en modemesse i Berlin, hvor det flotte design og de lækre materialer hurtigt vandt mange hjerter.

Siden er der ikke blevet gået på kompromis med materialevalget, og derfor kan du få topmodellerne fra Lala Berlin til en høj pris, der afspejler den høje kvalitet og det attraktive design.

Dog er der også et fint udvalg af Lala Berlin-tørklæder, der er mere budgetvenlige, men som selvfølgelig stadig emmer af æstetisk elegance og en kvalitet, der er god nok til de mest kræsne.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

31 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1