Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TØRKLÆDER FRA LALA BERLIN

Hvis du går op i accessories og elsker at toppe din fremtoning med en mindre beklædningsgenstand, der får dig til at skille dig ud fra mængden, skal du selvfølgelig kende til brandet Lala Berlin.

Især, når det kommer til accessories som tørklædet, der kan bruges rundt om halsen eller om hovedet, er det tyske tøjmærke i særklasse en producent, der leverer høj kvalitet og et helt særligt æstetisk udseende.

Hos Miinto finder du et flot udvalg af Lala Berlin-tørklæder, der kan lægge de sidste 10 % på dit i øvrigt modebevidste look.


Lala Berlin-tørklæder i lækker kvalitet


Lala Berlin er producent af mange forskellige accessories, der tæller mobilcovers, huer og altså tørklæder. Lala Berlin slår sig op på den tårnhøje kvalitet, hvormed produkterne laves. Lala Berlin-tørklæder er således blevet kendte og populære ved at være kreeret med den lækre kashmiruld, der virkelig forkæler din hud.

De dyre materialer udmærker sig naturligvis ikke kun ved den behagelige følelse, man oplever ved berøring. Holdbarheden er ligeledes i top, og derfor er det ikke svært at forstå, hvorfor mange prioriterer at bruge en anseelig del af tøjbudgettet på et Lala Berlin-tørklæde.


Den fantastiske historie bag Lala Berlin


Vejen til berømmelse og anerkendelse i en benhård branche som modebranchen har for Lala Berlins vedkommende været anderledes end for mange af de andre store modehuse, der er veletablerede i modetoppen.

Ikke desto mindre er Lala Berlin blevet kendt vidt og bredt for sine smukke design, kompromisløse materialevalg og selvfølgelig den tiltalende historie bag hele brandet.

Nuværende Creative Director i Lala Berlin, Leyla Piedayesh, er også skaberen af tøjmærket. Leyla er født og opvokset i Iran og blev som barn ofte kaldt Lala. Tidligt i sit liv flygtede Leyla til Tyskland med sin familie og er således blevet integreret dér.

I 2004 besluttede Leyla at kaste sig ud i at producere tøj. Med evner udi design og strikning blev de første kreationer produceret af Leyla selv, og allerede samme år tog det fart for det spæde tøjmærke.

Debutkollektionen blev nemlig lanceret på en modemesse i Berlin, hvor det flotte design og de lækre materialer hurtigt vandt mange hjerter.

Siden er der ikke blevet gået på kompromis med materialevalget, og derfor kan du få topmodellerne fra Lala Berlin til en høj pris, der afspejler den høje kvalitet og det attraktive design.

Dog er der også et fint udvalg af Lala Berlin-tørklæder, der er mere budgetvenlige, men som selvfølgelig stadig emmer af æstetisk elegance og en kvalitet, der er god nok til de mest kræsne.


Løft dit vinterlook


Når vinteren står for døren, og tiden er inde til at løfte dit vinterlook, kan et Lala Berlin-tørklæde gøre underværker for ethvert outfit. Det er de færreste kvinder, der ikke oplever det årlige dilemma, når en ny sæson starter: hvad skal jeg tilføje til min garderobe? 

Du skal selvfølgelig tilføje et Lala Berlin-tørklæde, der fungerer som prikken over i’et til mange forskellige outfits. Uanset, om du tager en sort kjole, en lyseblå skjorte eller en blazer på, kan du til hver en tid give outfittet kant med det velkendte, kreative mønster, der fås i mange forskellige størrelser og farver. Der er derfor frie rammer til at vælge et Lala Berlin-tørklæde, som matcher din stil og vintergarderobe, og som samtidig kan hænge i skabet i mange år uden at gå af mode. Endnu bedre er det, at de elegante tørklæder fra LaLa Berlin også sagtens kan bruges resten af året.

Tørklæder er selvfølgelig særligt populære i de kolde måneder, hvor de både er praktiske, men langt hen ad vejen også stilede og dekorative – hvis du altså vælger et tørklæde som dem, du finder fra Lala Berlin her på siden. Drømmer du om at byde vintermånederne velkomne med åbne arme og lækre kvalitetsitems, er der altså mange gode grunde til at overveje at kaste din kærlighed på Lala Berlins populære værker. Hos Miinto er vi i al fald glade for at kunne tilbyde en bred vifte af forskellige modeller, så du kan vælge det tørklæde, der matcher din stil, dit humør og dine behov.


En smuk accessory 


Tørklæder er og bliver en smuk accessory, og Lala Berlin-tørklæderne er bestemt ingen undtagelse. Der er nemlig fortsat udsigter til en meget lang popularitet på den danske modescene, og derfor kan du med god samvittighed gå opdagelse i vores brede udvalg. Vi garanterer for, at du med sikkerhed finder dit favorittørklæde fra Lala Berlin. Ved du på forhånd, at dit humør som regel er afgørende for dine outfits, kan du også overveje at finde flere forskellige tørklæder. Det vigtigste for dit valg er, at du kan føle dig komfortabel og selvsikker, hver gang du går ud i verden. 

Lala Berlin-tørklæder er derfor for dig, der godt kan lide et sofistikeret og elegant look bestående af kvalitetsitems, der kan genbruges igen og igen. Er du ikke nødvendigvis så meget til tørklæder den ene dag, men har du stadig brug for en lun beklædningsdel over skuldrene, fungerer Lala Berlin-tørklædet også som sjal. Det elegante og enkle design er den perfekte accessory uanset, om det er til at varme halsen i vintermånederne eller som en ekstra tilføjelse til et ellers kedeligt hverdagsoutfit. 


Køb dit tørklæde i dag


Har du for længst kastet din kærlighed efter et tørklæde fra Lala Berlin, så du glædeligt kan tilføje en alsidig accessory til din garderobe, kan du bestille det allerede i dag. Hos Miinto har vi sørget for at give dig mulighed for nem onlineshopping, og du vil derfor få dit nye tørklæde leveret direkte hjem til dig allerede inden for få dage. Du behøver derfor ikke vente længe på at få mulighed for at lufte dit nye tørklæde på åben gade. 

Ryd alle filtre

Lala Berlin

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.