Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Solbriller fra Dior

Christian Dior har skrevet historie, når det kommer til forståelse for mode. Og selvom modehuset Dior har eksisteret i mere end 50 år, er der ingen tvivl om, at de hvert år formår at imponere.

Det gælder også de mange smukke Dior-solbriller, du finder i dag. Vi har selvfølgelig gjort det nemt for dig at klæde dig med stil, og derfor finder du et stort udvalg af de skønne solbriller lige her. Sortimentet byder på flotte pastelfarver og forskellige former, og du er sikker på at få klassiske briller, der holder i mange år. Udforsk vores sortiment lige her på siden, og find din favorit.

Fra skabskunstner til kendt modehus

Christian Dior blev ikke født ind i en modefamilie. Tværtimod fremstillede hans familie gødning, og drømmen om at blive en del af modeverdenen måtte Dior tage i egen hånd. Han startede derfor med at sælge tegninger, og i 1928 startede han et lille galleri.

Efter en krise måtte han lukke sit galleri, og først i 1946 åbnede han dørene op for Dior, som i dag er et af de mest dominerende modehuse i verden. Efter blot 12 år blev modehuset udvidet til hele 15 forskellige lande med mere end 2.000 ansatte.

Missionen var at skabe moderne og unikke kollektioner, hvor der blev leget med spidse skuldre, stram talje og ankellange kjoler. I dag er missionen stadig den samme, og Dior går altid forrest med nye og skarpe kollektioner, der er elsket over hele verden.

Smukke Dior-solbriller til enhver anledning

Med et par skønne Dior-solbriller går du ikke galt i byen. Og der er nogle at vælge imellem, når du skal finde dine nye favoritbriller til de solrige dage. Der blevet leget med former og farver, og det gælder både stel og brilleglas. Derfor finder du både traditionelle look, moderne klassikere og tidens største trends.

Vil du have et par helt klassiske briller, finder du et væld af modeller i sort eller neutrale farver. Du kan også pifte dit look ekstra op ved at vælge solbriller med farvet glas og en simpel ramme. Vil du gerne skille dig ud på en stilet måde, skal du gå med de atypiske modeller. Det kan være den tynde metalramme, pangfarver eller farvede glas. Her finder du både blå farver, pastelfarver eller lilla farver.

Køb dine solbriller hos os

Det skal være nemt for dig at shoppe dine nye favoritter. For et par solbriller er ikke til at undvære, og det gælder også, når vi taler om Dior. Derfor finder du i vores udvalg af flotte solbriller et eller flere par efter din smag.

Vi forhandler mange skønne brands, så du nemt kan klare din shopping et og samme sted. Vi sender det hele hjem til dig, og du kan shoppe til både dig selv og resten af familien. Så gå på jagt efter dine nye Dior-solbriller her, og bliv forelsket i det perfekte par.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

284 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3