Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Vintage jakker

Har du en forkærlighed for klassisk design og historie? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Miinto.dk har vi skabt et lille vintageunivers bestående af de absolut fineste vintagejakker til kvinder samt vintagetilbehør, -kjoler, -sko og -tasker. Vi sætter en dyd i at levere moderne og nyt modetøj og -accessories til stilbevidste kvinder, men på samme vis sætter vi også en ære i at sælge ældre designklassikere. Kort sagt, vaskeægte vintagestyles. Her på siden finder du et væld af forskellige vintagejakker til kvinder, som kan sætte prikken over i’et på dit look og tilføre din garderobe og udstråling et ekstra touch elegance.

Der er vintagejakker fra Yves Saint Laurent vintage, Christian Lacroix vintage, Norma Kamali og mange flere, og vi stiler efter at præsentere dig for et bredt udvalg af vintagejakker til kvinder. Alle de fine vintagejakker findes i forskellige størrelser, men der er desværre ingen garanti for, at vi har alle størrelser hjemme. Og det er egentligt det unikke ved vintagejakkerne. Med high-end fashion brands er der ikke tale om masseproducerede styles, som vi kender det med andre high-street brands.

Det betyder ganske enkelt, at én eller flere vintagestyles måske kun kan fås i en enkelt størrelse, og at sortimentet på siden derfor er utroligt varierende. Hos Miinto.dk tilfører vi løbende styles, men vi vinker samtidigt også farvel til styles, når de får en ny ejer. Alle de fine retrojakker er unikke og har hver deres særpræg, så dyk endelig ned i vores fantastiske udvalg af vintagejakker til kvinder her på siden.

Fine vintagejakker til kvinder i eksklusive design

Hos Miinto.dk er vi vilde med vintagejakker, og vintagefrakker ej at forglemme, og det gælder, uanset om det er vinterjakker til kvinder, vintage-læderjakker til kvinder eller noget helt tredje. Vintagejakker emmer af utrolige designhistorier og kvalitet, og hvis du ønsker at tilføre eksklusivitet og design fra anerkendte modehuse og -designere til din garderobe og stil, er en vintagejakke næsten uundgåelig. Der er tale om en style, der kan løfte dit look til nye højder ved at tilføre noget unikt og særpræget, men hvad den enkelte vintagejakke tilfører dit look, afhænger af, hvilken type jakke det er.

Du finder både korte, lange, forede, lette, figursyede og oversize retrojakker såvel som sprudlende og farverige samt enkle og tidløse styles. Mulighederne er mange, og det er op til din smag og stil at finde netop dén vintagejakke, der skal pryde din garderobe mange år frem. Fælles for alle styles er dog, at de er skabt i udsøgte materialer og med et skarpt øje for detaljer, hvilket både gælder i forhold til designet, men skam også i forhold til sammensætningen af print, farver og nuancer.

Nogle kvinder er omhyggelige med at vælge vintagestyles, og de kan være næsten religiøse omkring specifikke brands. Det er ikke uvant at støde ind i Gucci-kvinder, Louis Vuitton-kvinder eller Yves Saint Laurent-kvinder, der shopper med omhu og holder sig til ét specifikt brand. Når først man har set sig lun på et high-end brand og forelsket sig i deres designhistorie og univers, kan det være svært at slippe igen; og det kan vi godt forstå. Ikke desto mindre er det blevet uhyre populært at mikse og matche, og det er altså ikke blot en trend, som hører sig til blandt high-street fashion brands. Tværtimod. Ved at mikse styles fra forskellige modehuse og -designere kan du opnå et særpræget og iøjnefaldende look, som i den grad er unikt og personligt.

Find forførende og fashionable vintagejakker til kvinder her på siden

Hos Miinto.dk har vi gjort meget ud af at skabe et vintageunivers, hvor du kan finde de skønneste brugte og nye vintagestyles til kvinder. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag og stil, som kan give dit look et eksklusivt pift og enten strømline dit udtryk eller give det attitude og kant. Vintagejakker fra high-end brands er højtelskede blandt mange fashionistaer, og uanset om du har udset dig tidløse og klassiske vintagejakker eller en vintage-vinterjakke til kvinder med knald på farver og detaljer, får du forhåbentligt fingrene i en style, der bliver en følgesvend de næste mange, mange år. Når du investerer i en vintagejakke til kvinder, er der tale om en lille investering i din garderobe og stil.

POPULÆRE VINTAGE MÆRKER:

Louis Vuitton Vintage

Chanel Vintage

Miu Miu Vintage

Givenchy Vintage

Filter

1464 resultater

Side 1 af 15

Næste

Side 1 af 15