Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Vintage tasker

Har du også en forkærlighed for designertasker, der oser af godt håndværk, lækre materialer og forførende design? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Miinto.dk kan vi med stor fornøjelse præsentere dig for et skønt udvalg af brugte luksustasker fra populære og anerkendte modehuse som Chanel, Mulberry, Hermès, Louis Vuitton, Prada og mange, mange flere. For mange kvinder har det altid været en pigedrøm at komme til at eje en designertaske fra et af verdens førende modehuse, og især én serie har været med til at sætte utallige designere og modehuse på verdenskortet: Sex and the City.

Hvis du har set serien, ved du, at man ikke kan undgå at forelske sig i designertasker, sko, tøj og accessories, som de populære karakterer Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha iklæder sig dag efter dag. Uanset om de skal en tur på tennisbanen, i byen eller på arbejde, er de akkompagneret af overdådige og klassiske tasker fra nogle af de absolut største modegiganter. Er du en af de kvinder, som altid har drømt om at eje en vaskeægte designertaske, kan du nu komme den drøm et skridt nærmere her på Miinto.dk.

Vintagetasker fra de største modegiganter

Vi praler ikke, når vi siger, du kan finde brugte tasker fra designere og modehuse her på siden. Tværtimod. Det er ganske enkelt den rene sandhed. Hos Miinto.dk har vi i mange år givet vores kunder det absolut bedste inden for tasker, og selvom vi hele tiden har fingeren på pulsen, i forhold til hvad der sker nu og her med moden, kan vi ikke undgå at dvæle ved de store designklassikere. De har på sin vis lagt fundamentet for mange taskedesign og trends, og derfor er det naturligvis også på sin plads at tilbyde dig forgængerne til mange af de design, der i forvejen hænger hjemme i garderoben.

Hos Miinto.dk er vi ganske enkelt vilde med tasker, for de er og bliver en uundgåelig del af dit outfit og look. Det er nemlig i tasken, du opbevarer alt fra din smartphone til din pung, lidt makeup, høretelefoner, kalender og lignende. Tasken er derfor en yderst praktisk måde at have overblik over alle dine ting på. En taske er dog ikke kun praktisk. En designertaske kan nemlig også tilføre mere kant, attitude, elegance, personlighed, men omvendt kan en designertaske også strømline dit look. Du finder forførende og feminine designertasker fra Gucci Vintage og Yves Saint Laurent Vintage, hvor de fineste detaljer giver noget unikt og særpræget til dit look. Der er ganske enkelt gjort meget ud af de små detaljer, og det er både i forhold til materialer, men naturligvis også i forhold til selve designet.

I udvalget finder du også de klassiske og genkendelige Burberry-tasker og Louis Vuitton-designertasker, der begge har manifesteret sig på den internationale modescene med forskellige unikke og karakteristiske print. Deres designertasker giver noget helt specielt til dit outfit, og du vil uden tvivl ikke gå ubemærket hen med sådan en hængende over armen.

Sæt prikken over i’et på dit look med smukke, brugte designertasker

Måske er du ved at sammensætte det perfekte look, men mangler bare lige det sidste, som kan fuldende det hele? Designertasker til kvinder er en fantastisk måde, hvorpå du kan tage dit look til nye højder. De kan nemlig både få dig til at se sofistikeret og cool ud, alt efter hvad du føler, der lige mangler. En luksustaske, som matcher din stil, kan binde hele dit look sammen, så der er en klar sammenhæng mellem alle elementer. Omvendt kan en designertaske, som skiller sig ud, give dit look et anderledes tvist. Mulighederne er mange, men fælles for alle vores tasker er, de giver et ekstra skud elegance og luksus – uanset hvilket modehus og hvilken designer du vælger at hænge over skulderen.

Hos Miinto.dk har vi gjort meget ud af at skabe et vintageunivers, hvor du både kan finde skønne designertasker, men også vintagesko, accessories, kjoler og meget, meget andet fra nogle af de absolut største modeeksperter i verdenen. Tasker er et musthave i enhver kvindes garderobe. På siden finder du klassiske tasker i enkle design, som har vist sig at være darlings på tværs af generationer, men du finder selvfølgelig også de mere vovede og iøjnefaldende modeller.

Filter

58713 resultater

Side 1 af 588

Næste

Side 1 af 588