Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTAGE TASKER

For mange kvinder har det altid været en pigedrøm at at eje en designertaske fra et af verdens førende modehuse. Har du også en forkærlighed for designertasker, der oser af godt håndværk, lækre materialer og forførende design? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Miinto kan vi med stor fornøjelse præsentere dig for et skønt udvalg af brugte luksustasker fra populære og anerkendte modehuse som Chanel, Prada, Hermès og mange flere. 


Shop vintage og få råd til mere


Har du set Sex and the City, har du måske undret dig over, hvordan de fire hovedpersoner får råd til et klædeskab, der bugner af designersager. Vi kan nok heller ikke komme udenom, at økonomien ikke helt hænger sammen i serien, og du skal derfor ikke slå dig selv oven i hovedet, hvis du ikke har råd til utallige designertasker på din skribent- eller advokatløn.

Ved at shoppe vintagetasker er det nemmere at få råd til dem. I hvert fald i udgangspunktet. Der er nemlig modeller, der blot bliver mere værd ved at få nogle år på bagen, men mange tasker falder også en smule i værdi, ligesom alle andre former for fashion gør. Det vil sige, at du kan være heldig at få fingrene i en designertaske til en (relativt) overkommelig pris.

Når du shopper designertasker, ved du desuden, at de nemt kan sælges videre på et senere tidspunkt. Og her bliver det økonomisk ekstrasmart at shoppe vintage; taskerne kan ganske vist miste lidt værdi, idet de bliver solgt, men bliver ikke som sådan mindre værd, afhængigt af om de har haft tre eller fem ejere. Den store afskrivning sker, når den første ejer køber tasken fra forhandleren, og derefter bevarer den typisk nogenlunde sin værdi – naturligvis afhængigt af standen og efterspørgslen.


Find den designertaske, du altid har drømt om


Foruden at der er et økonomisk aspekt i at shoppe vintagetasker, kan du også finde andre modeller vintage, end du kan fra ny. Der er nogle klassikere, som mærkerne nærmest altid har i produktion – måske i nye farver eller materialer – men nogle modeller er kun blevet produceret i et begrænset omfang.

Har du forelsket dig i en designertaske, der ikke længere kan købes fra ny, er det oplagt at gå på jagt i udvalget af vintagetasker hos Miinto. Her er der nemlig mulighed for at finde modeller, der ikke længere er i produktion, og som derfor kan være svære at støve op. Det kan for eksempel skyldes, at der er tale om en limited edition eller et collab. Det kan også være, at der blot er tale om en farve, der kun blev produceret en enkelt sæson.

Uanset hvilken designertaske du går og drømmer om, er der gode chancer for, at du kan finde den i udvalget af vintagetasker her på siden. Leder du efter én specifik taske, gør du klogt i løbende at holde øje med siden, da der kan være både stor og hurtig udskiftning i sortimentet. Derfor gælder det også om at slå til, når du først har fundet den taske, du gerne vil have fat i.


God kvalitet fortjener at blive brugt igen og igen


Når du køber en designertaske, får du ikke bare et smukt accessory, men også en taske i virkelig høj kvalitet. Det handler nemlig ikke blot om design, men også om, at taskerne typisk er fremstillet i ægte læder, er (delvist) håndlavet og har gennemførte detaljer.

Med en designertaske får du altså en taske i utrolig høj kvalitet, og det gælder naturligvis også, når du køber en smuk vintagetaske. Det er netop derfor, taskerne bliver ved med at holde sig smukke i lang tid og kan bruges igen og igen og igen. Med tiden får tasker i eksempelvis læder mere karakter og patina, og nogle vil ligefrem hævde, at de er flottere efter fem år, end de er fra ny.

Netop fordi vintagetaskerne er i høj kvalitet, fortjener de også at blive brugt utallige gange. Som bekendt har vi begrænsede ressourcer at gøre godt med her på Jorden, og derfor gælder det også om at bruge ressourcerne så klogt som muligt. Det vil blandt andet sige, at designertasker, der fortsat har masser af år i sig, bør få nyt liv hos en ny, glad ejer. Og når du så (måske) ikke bruger tasken længere, kan du sælge den videre, så den igen kan være til glæde og gavn.


Vintagetasker fra de største modegiganter


Vi praler ikke, når vi siger, du kan finde brugte tasker fra designere og modehuse her på siden. Tværtimod. Det er ganske enkelt den rene sandhed. Hos Miinto har vi i mange år givet vores kunder det absolut bedste inden for tasker, og selvom vi hele tiden har fingeren på pulsen, i forhold til hvad der sker nu og her med moden, kan vi ikke undgå at dvæle ved de store designklassikere. De har på sin vis lagt fundamentet for mange taskedesign og trends, og derfor er det naturligvis også på sin plads at tilbyde dig forgængerne til mange af de design, der i forvejen hænger hjemme i garderoben.

Hos Miinto er vi ganske enkelt vilde med tasker, for de er og bliver en uundgåelig del af dit outfit og look. Det er nemlig i tasken, du opbevarer alt fra din smartphone til din pung, lidt makeup, høretelefoner, kalender og lignende. Tasken er derfor en yderst praktisk måde at have overblik over alle dine ting på. 

En taske er dog ikke kun praktisk. En designertaske kan nemlig også tilføre mere kant, attitude, elegance, personlighed, men omvendt kan en designertaske også strømline dit look. Du finder forførende og feminine designertasker fra Gucci Vintage og Yves Saint Laurent Vintage, hvor de fineste detaljer giver noget unikt og særpræget til dit look. Der er ganske enkelt gjort meget ud af de små detaljer, og det er både i forhold til materialer, men naturligvis også i forhold til selve designet.

I udvalget finder du også de klassiske og genkendelige Burberry-tasker og Louis Vuitton-designertasker, der begge har manifesteret sig på den internationale modescene med forskellige unikke og karakteristiske print. Deres designertasker giver noget helt specielt til dit outfit, og du vil uden tvivl ikke gå ubemærket hen med sådan en hængende over armen.


Sæt prikken over i’et på dit look med smukke, brugte designertasker


Måske er du ved at sammensætte det perfekte look, men mangler bare lige det sidste, som kan fuldende det hele? Designertasker til kvinder er en fantastisk måde, hvorpå du kan tage dit look til nye højder. De kan nemlig både få dig til at se sofistikeret og cool ud, alt efter hvad du føler, der lige mangler. 

En luksustaske, som matcher din stil, kan binde hele dit look sammen, så der er en klar sammenhæng mellem alle elementer. Omvendt kan en designertaske, som skiller sig ud, give dit look et anderledes tvist. Mulighederne er mange, men fælles for alle vores tasker er, de giver et ekstra skud elegance og luksus – uanset hvilket modehus og hvilken designer du vælger at hænge over skulderen.

Hos Miinto har vi gjort meget ud af at skabe et vintageunivers, hvor du både kan finde skønne designertasker, men også vintagesko, accessories, kjoler og meget, meget andet fra nogle af de absolut største modeeksperter i verdenen. Tasker er et musthave i enhver kvindes garderobe. På siden finder du klassiske tasker i enkle design, som har vist sig at være darlings på tværs af generationer, men du finder selvfølgelig også de mere vovede og iøjnefaldende modeller.

Side 1 Af 533

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.