Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Dame Sko Sandaler
Back

Sandaler fra Marni

Vil du gerne have fingrene i et par sandaler i en god kvalitet? Så skal du dykke ned i vores udvalg af Marni-sandaler. Her finder du lækre sandaler med fine detaljer. Perfekt til at gå foråret og sommeren i møde med. 

I udvalget af Marni-sandaler kan du vælge imellem forskellige typer design, materialer og farver, så der er noget til enhver smag. Modebrandet er især kendt for deres lædersandaler, som de har haft stor succes med. Du kan både få dem i helt klassiske farver, men du kan også få dem i en mere vovet udgave med markante farver. Uanset hvad, så får du høj kvalitet, lækkert design og god komfort. 

Et modebrand med sans for kvalitet og luksus

Det populære modebrand Marni blev stiftet af Consuelo Castiglioni tilbage i 1994 i Italien. Siden da er det gået stærkt for modebrandet, som nu er verdenskendt. Målsætningen for Consuelo Castiglioni var at skabe kollektioner, der tilføjede hverdagslivet en smule luksus og kvalitet.

I 2000 begyndte Marni at poppe op med butikker rundt omkring i Europa, og de er også en af de første modehuse, der åbnede en onlinebutik. Det er derfor et brand, der hele tiden er i udvikling. 

Det er især i løbet af de seneste par år, at Marni er blevet populært i Danmark med deres unikke design, der skriger af kvalitet og godt håndværk. De er kendt for det klassiske og simple, der stadig bærer præg af fine detaljer, der skiller sig ud. 

Ud over at de er kendt for deres design, farvevalg og materialer, så er de også kendt for deres gode komfort. Med et par Marni-sandaler får du derfor et par sandaler, som du kan bruge hele foråret og sommeren. 

Køb dine nye Marni-sandaler her på siden 

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et par lækre sandaler til det gode vejr, så tjek vores udvalg af sandaler fra Marni lige her. Det er et køb, som du bestemt ikke vil fortryde. Så snart du har prøvet dem, går du ikke tilbage.

Når du køber dine Marni-sandaler her på siden, så sørger Miinto for, at dine sandaler bliver sendt direkte afsted fra en fysisk butik i Danmark eller udlandet. Så snart du klikker dem hjem, så kan du forvente hurtig levering på 1-5 dage og lidt længere, hvis det er fra udlandet. Derudover får du også gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. og naturligvis 14 dages fuld returret. 

Har du nogle spørgsmål til vores Marni-sandaler? Så er vi altid klar til at hjælpe dig over telefon eller chat.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

113 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2