Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SANDALER FRA MARNI

Vil du gerne have fingrene i et par sandaler i en god kvalitet? Så skal du dykke ned i vores udvalg af Marni-sandaler. Her finder du lækre sandaler med fine detaljer. Perfekt til at gå foråret og sommeren i møde med. 

I udvalget af Marni-sandaler kan du vælge imellem forskellige design, materialer og farver, så der er noget til enhver smag. Modebrandet er især kendt for deres lædersandaler, som de har haft stor succes med. Du kan både få dem i helt klassiske farver, men du kan også få dem i en mere vovet udgave med markante farver. Uanset hvad, så får du høj kvalitet, lækkert design og god komfort.

Foruden de klassiske sandaler finder du også forskellige former for slippers og tøfler i udvalget af Marni-sandaler.


Kvalitetsmaterialer, der holder år efter år


Som nævnt er Marni især kendt for sine lædersandaler, som efterhånden er blevet en moderne klassiker. Du finder dog også sandaler i andre materialer i udvalget fra brandet, ligesom der er modeller, hvor læder kombineres med eksempelvis pels eller jute.

Fælles for alle materialerne er, at de altid er i høj kvalitet. Det er med til at sikre den gode komfort og gøre, at sandalerne føles behagelige at gå i dagen lang. Samtidig ældes de gode materialer med ynde. Selvom du bruger dine Marni-sandaler flittigt, bliver de altså ikke træls at se på. Tværtimod vil du opleve, at særligt læderet får mere karakter og patina, efterhånden som du går i Marni-sandalerne, og det er derfor også en langsigtet investering.

Når du køber et par sandaler fra Marni, får du altså fodtøj, du vil elske at gå i flere år i streg. De holder længe, og de bliver blot mere behagelige og endnu pænere med tiden. Særligt hvis du sørger for at pleje læderet, så det ikke tørrer ind, vil du kunne få glæde af dine Marni-sandaler i lang tid frem.


Gå på opdagelse i udvalget fra Marni


Hos Miinto finder du et bredt udvalg af sandaler fra Marni i alverdens forskellige materialer og farver. Uanset din personlige stil er der således gode chancer for, at du kan finde et par lækre sandaler, der passer perfekt ind i din garderobe.

Vælger du et par helt klassiske lædersandaler i eksempelvis sort eller brun, kan de bruges til stort set hvad som helst, og du vil kunne bruge dem år efter år. Sandaler i farver har lidt mere karakter og gør i højere grad dit look til noget særligt, men kan omvendt også have nogle begrænsninger. Det samme gælder modeller, der for eksempel er dekoreret med pels eller sten, som måske ikke passer til ethvert outfit og enhver situation.

Foruden at du finder klassiske sandaler fra Marni, designer det gennemførte brand også slippers af forskellig art. Find blandt andet espadrilleinspirerede modeller og tøfler i sortimentet fra Marni, og løft dermed dit afslappede sommerlook til et nyt niveau.


Et modebrand med sans for kvalitet og luksus


Det populære modebrand Marni blev stiftet af Consuelo Castiglioni tilbage i 1994 i Italien. Siden da er det gået stærkt for modebrandet, som nu er verdenskendt. Målsætningen for Consuelo Castiglioni var at skabe kollektioner, der tilføjede hverdagslivet en smule luksus og kvalitet. Det må man sige, at brandet er lykkedes med. I dag tilbyder de nemlig netop luksussko i høj kvalitet, der kan bruges til både arbejde, fest og fritid.

I 2000 begyndte Marni at poppe op med butikker rundt omkring i Europa, og de var også et af de første modehuse, der åbnede en onlinebutik. Det er derfor et brand, der hele tiden er i udvikling, og som sørger for at følge med tiden, både når det gælder forretningsudvikling og modetrends. 

Det er især i løbet af de seneste par år, at Marni er blevet populært i Danmark med deres unikke design, der skriger af kvalitet og godt håndværk. De er kendt for det klassiske og simple, der stadig bærer præg af fine detaljer, der skiller sig ud. Samtidig finder du Marni-sandaler i det klassiske, velkendte design, men i tidens mest populære farver. På den måde kan du kombinere det stilrene og enkle med det trendbaserede. 

Vælg for eksempel et par Marni-sandaler i en farve, der skiller sig ud, hvis du vil have mulighed for at bruge dem som statement piece. Brug dem eksempelvis som prikken over i’et på et outfit i monokrome farver, eller gå all in på farverne, og skab et underfundigt look med masser af personlighed.

Ud over at de er kendt for deres design, farvevalg og materialer, så er de også kendt for deres gode komfort. Med et par Marni-sandaler får du derfor et par sandaler, som du kan bruge hele foråret og sommeren, og som dine fødder vil elske dig for at have investeret i.


Køb dine nye Marni-sandaler her på siden 


Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et par lækre sandaler til det gode vejr, så tjek vores udvalg af sandaler fra Marni lige her. Det er et køb, som du bestemt ikke vil fortryde. Så snart du har prøvet dem, går du ikke tilbage.

Når du køber dine Marni-sandaler her på siden, så sørger Miinto for, at dine sandaler bliver sendt direkte afsted fra en fysisk butik i Danmark eller udlandet. Så snart du klikker dem hjem, så kan du forvente hurtig levering på 1-5 dage og lidt længere, hvis det er fra udlandet. Derudover får du også gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. og naturligvis 14 dages fuld returret. 

Har du nogle spørgsmål til vores Marni-sandaler? Så er vi altid klar til at hjælpe dig over telefon eller chat.

Ryd alle filtre

Marni

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.