Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Sneakers
Back

Sneakers fra Fila

Hos Miinto finder du et solidt udvalg af de unikke og stilrigtige Fila-sneakers. De populære Fila-sneakers er til dig, der drømmer om et par chunky sneakers til at fyre godt og grundigt op for retrofaktoren i dit outfit. Du kan frit vælge imellem fedt fodtøj i grå nuancer eller i en eller flere af regnbuens farver. Fila er definitionen på 90’erne, hvor deres tøj og sko fandtes i de fleste unges garderober. I dag bæres brandet af alle, som drømmer om at kombinere det trendy med det sporty. Sneakers fra Fila er guf for øjnene, og samtidig at de er fantastiske at gå i. Priserne er overkommelige, så du kan have flere par stående. På den måde har du et par Fila-sneakers, der passer til alle dine outfits.

Til de legesyge, sporty og modige

Fila-sneakers kommer i mange forskellige versioner med iøjnefaldende og særprægede detaljer. Det fede ved Fila er, at de ikke er bange for at eksperimentere med deres design. Kollektionerne indeholder alt fra sarte farver, pangfarver, neonfarver til dyreprint og grafiske print med en metallisk finish. Du finder også ensfarvede sneakers, der er pimpet med et grafisk print på sålen. Du kan derfor med fordel slippe dit indre legebarn løs, der nægter at kede sig og lade sig begrænse. Den nemmeste måde at lege med dit look på er ved at tilføje personligt fodtøj – på den måde behøver du næppe at investere i en hel ny garderobe for at få et nyt udtryk. Med et par Fila-sneakers får du et par behagelige sko, der kan bruges hele året rundt.

Skab din egen stil med Fila-sneakers

Uanset hvilken stil du har, vil et par Fila-sneakers gøre dine outfits fede, rå, legesyge eller sporty. Et par sorte sneakers vil tilføre dit outfit masser af kant og noget råt. Mens et par hvide eller pangfarvede sneakers skaber et statement. Du kan eksempelvis bære dine favoritsneakers sammen med et lækkert tracksuit og en cowboyjakke. Eller med et par opbrættede jeans og en T-shirt eller strik for et fedt og afslappet hverdagslook. Du kan også peppe et businesslook op eller gøre din søde sommerkjole mere sporty med et par Fila-sneakers. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Får dig tættere på skyerne

Fællesnævneren for de fleste sneakers fra Fila er kombinationen af en solid gummisål, kvalitetslæder og fede detaljer. Du får altså en sko, som er bygget af kvalitetsmaterialer, der holder i mange sæsoner. Men det, sneakers fra Fila er allermest kendt for, er selvfølgelig den høje og tykke sål, som giver dig et flot og behageligt løft. Du får altså en skyskrabersilhuet, der larmer på den helt rigtige måde. Med et par Fila-sneakers vil du have fødderne solidt plantet på jorden, mens højden får dig tættere på skyerne. Du vil opleve, at den tykke sål gør dine sneakers yderst behagelige at gå i – ja faktisk vil det føles, som om du går på skyer. Men tag ikke vores ord for det. Klik dine favoritter hjem, og bedøm selv.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

171 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2