Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Angulus

Angulus har en lang historie bag sig, men det betyder ikke, at et par Angulus-støvler ikke er aktuelle i dag. Tværtimod har mange års godt håndværk betydet, at brandet er højt elsket af kvinder hele landet over. Her får du nemlig den perfekte kombination mellem det solide håndværk, æstetik, stil og vaskeægte kernematerialer. Tilsammen giver det dig støvler, dine fødder elsker at have på, og som du aldrig bliver træt af.

Angulus-støvler er kommet for at blive på den danske modescene. Hvert eneste år ser vi nye stjerneeksempler på styles, der holder hele sæsonen, og som er med til at skrive modehistorien på rette vis. Du skal ikke snydes for fodglæde ud over det sædvanlige, og derfor har vi samlet et stort udvalg til dig lige her.

Alle støvler fra Angulus er bundsolide og smukke modeller. Her er der noget for alle, og det er ikke bare en kliché. For udvalget spænder vidt og bredt, og du finder både højde-, hæl- og chunky-såler i udvalget. Shop løs lige her på siden, hvor du får det bedste fodtøj og til de bedste priser.

En skohistorie siden 1904

Angulus’ historie rækker langt tilbage, og vi skal mere end 100 år tilbage i tiden for at finde frem til Willy Madsens far. Han havde nemlig sit eget skomageri på Nørrebrogade. Willy var selv skolelærer, og han brød sig ikke om skoene, som børnene dengang gik med. Det satte skub i Willys drømme, og han stoppede karrieren på skolen og startede som skomager.

Allerede i 1928 fik Willy sat skub i den danske skobranche. Nu var det slut med dårligt fodtøj, og i stedet kunne han præsentere Danmark for fodformede sko, som blev udviklet i samarbejde med sande specialister inden for området. 50’erne betød et stort fokus på at finde kvalitetslæder, og Angulus blev én af de få skofabrikanter uden for de italienske grænser, der kunne være med på bølgen.

I dag bliver alle Angulus’ sko produceret på deres egen fabrik. Alle sko og støvler fra Angulus hører altid til på den bedste hylde, og familietraditionen står stadigvæk stærkt. I dag er de kendt for design og kvalitet, der gør det til en ren fornøjelse at være både stående og gående. Og alt det uden at gå på kompromis med hverken kvalitet og design. Det har også betydet, at Angulus er løbet afsted med adskillige priser gennem tiden.

Nye kollektioner giver dig et stort udvalg af Angulus-støvler 

Der er særligt én ting, som Angulus har forstået, når det kommer til fodtøj. Ingen mennesker er ens, og det gælder også for stilen. Så i stedet for at køre ned ad den samme sti har de formået at skabe nye kollektioner hvert eneste år, der rummer forskellige design. De rammer ind i forskellige trends på samme tid, og det giver dig en unik mulighed for at finde dine nye støvler.

Her bliver der leget med både højde på hælen, skaft, farver og materialer. Du finder den klassiske chelsea-boot i alverdens afskygninger, så du allerede her får en række valgmuligheder. Du kan også springe på en perfekt læderstøvle med hæl eller gå med den mere praktiske af slagsen.

Vi har samlet det hele lige her, så du får frit valg. Det eneste, du skal gøre, er at vælge ud fra din stil. Vi garanterer dig nemlig en helt fantastisk pasform og komfort i alle støvlerne fra Angulus.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

25 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1