Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Vagabond

Vagabond kan vist bedst beskrives som et brand, der har fået kultstatus herhjemme, og det er med god grund. Som ét af de førende brands inden for skomode i Europa er der fart på. Deres egen in-house produktion sørger for at danne et fundament for solidt håndværk, der holder år efter år. De rammer ind i de skarpeste tendenser før mange andre og leverer knivskarpe design, der både er klassiske og unikke på samme tid. 

Vagabond er kommet for at blive, og det har de allerede bevist. Derfor har vi en helt særlig kærlighed for dem hos Miinto, og vi garanterer dig for, at du får det samme. Du får bundærlig kvalitet, de rigtige materialer og de smukkeste design til dine fødder i enhver kollektion. Svenske noter danner rammen for de mesterværker, de skaber, og vi har selvfølgelig samlet dem alle til dig.

Her på siden kan du gå på jagt i et univers af Vagabond-støvler, der byder på lidt af det hele. Men ikke på en måde, hvor der ikke er karakter, men præcis det modsatte. For hver sko fortæller en historie og tillader dine fødder at gøre det samme. Spørgsmålet er blot, hvilke sko der passer til dine fødder.

Vagabond er svensk design, når det er bedst

Siden 1973 har Vagabond beriget verden med skønne sko og støvler til alle mænd og kvinder. Dengang startede der et helt andet koncept, end hvad vi kender i dag. For først 20 år senere opstod det, vi i dag kender som Vagabond. 

Siden da har der været en klar vision om at være et globalt modebrand inden for sko og støvler, hvor den kvalitetsdrevne kunde har været i fokus. Derfor betød 80’erne også, at de fik travlt med at lære en masse om sko, kvalitet og komfort. Det startede med sko til mænd, men det blev hurtigt udvidet til også at inkludere kvinderne. Alle skulle nemlig have ret til sko af høj kvalitet og med øje for modebilledets udvikling.

I dag producerer Vagabond et væld af forskellige sko og støvler. De leverer sommersandalen, der altid holder, de perfekte Vagabond-støvler med tanke for detaljen og klassiske sko, der skriger af kvalitet og et lækkert design.

Få et par vagabond-støvler, der sætter skub i garderoben

Der er mange, der siger, at detaljen gør den store forskel, og det er vi enige i. For med det rette par støvler kan du løfte ethvert outfit derop, hvor du gerne vil hen. Find den perfekte støvle fra Vagabond til byturen, til hverdagen på kontoret eller til de vinterkolde aftener. Du finder den sorte læderstøvle, ruskind og den med detaljerne.

Vagabond har nemlig et øje for både detalje og materiale. Derfor leger de med de helt klassiske af slagsen, men hvor hver enkelt støvle har sin egen stil. Det kan være lidt ekstra hæl, en spids snude, skinnende læder eller noget helt fjerde.

Hvad end du er til, er helt op til dig. Vi har bare sørget for, at du finder et stort udvalg af Vagabond-støvler til kvinder lige her. Gå alle sæsoner i møde med smukke fødder, hvor der både er plads til vaskeægte verdensklasse, stil og høj kvalitet.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

39 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1