Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Buksedragter til damer

Er du også svært begejstret for buksedragter, som både er komfortable og kan gøre dit look til noget ganske særligt? Så er du bestemt ikke alene. Hos Miinto.dk er kærligheden til flotte buksedragter kun vokset, og af den grund finder du også mange flotte buksedragter til kvinder her på siden fra populære brands som Mads Nørgaard, Mango, Stine Goya, Co’Couture og Liberté.

Buksedragter er alt andet end kedelige og praktiske. Selvom de i nogle kredse bliver forbundet med kedel- og malerdragter, er buksedragter til kvinder kommet for at blive; og heldigvis for dét. Buksedragten er nemlig en skøn og komfortabel tilføjelse til garderoben, da du slår to fluer med ét smæk. Du får ganske enkelt en smart 2-i-1-løsning, idet overdel og bukser er forbundet i én skøn style.

Selvom buksedragten er et funktionelt item, begrænser det ikke anvendelsesmulighederne. Tværtimod. Buksedragten kan både bruges som alternativ til et afslappet søndagsoutfit, som et business suit med en elegant blazer henover eller som et fedt alternativ til den klassiske sorte kjole med blonder til finere anledninger og byture med veninderne. Hos Miinto.dk er vi vilde med buksedragter, og derfor finder du også et væld af forskellige styles her på siden, da vi har samlet de absolut bedste shops, som forhandler flotte og alsidige buksedragter til kvinder.

Vink farvel til tøjkriser med flotte buksedragter

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. For med buksedragter hænger over- og underdel sammen, fysisk såvel som designmæssigt, og du er altså sikret, at sættet matcher. Du kan altså afblæse enhver tøjkrise, og i stedet fokusere på at style buksedragten op eller ned med fine accessories, fodtøj og overtøj. Vælger du eksempelvis en klassisk sort buksedragt i et enkelt og stilrent udtryk, kan du kombinere den med et par hippe sneakers og en læderjakke for et afslappet og cool udtryk. Omvendt kan du også style den op med et par stilletter, en fin farverig clutch og et par chunky øreringe for et mere festligt look, der i den grad gør sig bemærket.

Udover de klassiske og enkle buksedragter finder du også de mere festlige og farverige buksedragter fra Day Birger et Mikkelsen, RUE de FEMME, Selected Femme og Résumé. Hver især skaber de feminine og elegante buksedragter, som er kendetegnet ved at have forførende snit og udskæringer samt bånd eller elastik i taljen, som på fineste vis fremhæver den kvindelige silhuet. Dertil har de også en legende og kreativ tilgang til design, og derfor finder du sprudlende og farverige buksedragter som eksempelvis en lyserød buksedragt med prikker, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet.

Flotte buksedragter som kan anvendes året rundt

Hos Miinto.dk finder du desuden buksedragter til alle sæsoner. Særligt i sommerhalvåret er buksedragterne med korte ærmer og ben i tynde og løstsiddende materialer en favorit, mens de langærmede buksedragter vinder indpas i efteråret. Hvad end du er på udkig efter en elegant og feminin buksedragt fra Day Birger et Mikkelsen, som du kan indtage gader og stræder på stilfuld vis i, eller en mere afslappet og enkel buksedragt fra Mads Nørgaard til hjemmebrug, finder du det her på siden. Vores flotte udvalg af buksedragter til kvinder varierer fra helfarvede modeller til de mere spraglede og iøjnefaldende styles.

Nogle trends bliver en kæmpe succes og forsvinder pludseligt ud i intetheden, mens andre bider sig fast og kommer igen sæson efter sæson. Buksedragten tilfører den sidstnævnte kategori, da den har været en fashiondarling siden de glade 70’ere, hvor den havde sin storhedstid. Trenden med buksedragter ser ikke ud til at ændre sig lige med det samme, og det forstår vi godt. Designerne har nemlig ramt en guldåre med det funktionelle design, som kan styles op og ned alt efter anledningen. Hos Miinto.dk elsker vi buksedragter, fordi de har et design og et udtryk, som kan vendes og drejes på fineste vis. Den ene dag kan du gå efter et afslappet og jordnært udtryk og den anden dag efter et mere klassisk og elegant look. Det afhænger ikke blot af, hvilken type buksedragt du vælger, men derimod også af, hvordan du vælger at style den. Buksedragten giver dig et trendy look, som du kan rocke året rundt, og det er altså ikke uden grund, den er blevet en fast style i modebladene og manges garderober.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

724 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8