Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

T-SHIRTS TIL MÆND

Er du træt af at rode gennem klædeskabet for at finde tøj til dagens begivenhed? Eller er du bare træt af de samme gamle basic T-shirts, som i den grad mangler en udskiftning? Hos Miinto behøver du ikke gå ned på design, style eller kvalitet. Vi har nemlig samlet et væld af fede T-shirts, så du kan gå på jagt i vores sortiment og finde lige præcis den model, der passer dig. Mulighederne er endeløse.


T-shirtens mange formater


T-shirts kommer i mange former, varianter, styles, design, farver m.m. Så hvis der er noget som alle mænd med garanti har i deres garderobe, og som man som mand aldrig kan få nok af i sin garderobe uanset alder, så er det et stort udvalg af kort- og langærmede t-shirts. Siden 60’erne har T-shirten været en essentiel del af den mandlige garderobe og en favorit blandt især unge mænd efter, at store stilikoner som James Dean og Marlon Brando bar den. T-shirts til mænd kan fås i et hav af designs med rund hals eller v-hals med eller uden knapper og detaljer som printede lommer. 

Derudover fås T-shirts i et væld af farver fra de afdæmpede klassiske farver til de farverige variationer samt med forskellige print- og mønstre. T-shirts bliver typisk fremstillet i bomuld eller jersey, der gør dem utrolig komfortable at have på i længere tid og eventuelt under en tykkere trøje i løbet af den lange vinter.

Om sommeren er farverige og printede T-shirts en favorit i mange mænds garderobe, hvor den komplimenteres perfekt med et par lækre shorts og sneakers. Når de køligere temperaturer indtræffer, kan den kortærmede T-shirt også skiftes ud med en af de langærmede modeller, som passer perfekt under en cardigan eller en frakke. 


Alle sæsoner er din ven med den rigtige T-shirt


Selvom det kan være lidt koldt med bare arme i de kolde vintermåneder, og du ønsker at holde dig dejlig varm og komfortabel, men ikke er villig til at gå på kompromis med stil og design, er T-shirten stadigvæk en oplagt mulighed. Du kan nemlig parre din bedste langærmede trøje med en T-shirt udover. På den måde er du både sikret, at du kan holde varmen og også har mulighed for at tage et lag af, skulle det blive for varmt. 

Du kan f.eks. sammensætte en plain rullekrave med en T-shirt, der har udtryk. Det kunne f.eks. være, du har en ældre sag liggende derhjemme, som du ikke rigtig føler, er dig mere. Så kan du med fordel udforske sortimentet hos bl.a. Alexander McQueen, Pleasures, Dolce & Gabbana eller Dsquared2. Her er du sikret stil, kvalitet og en masse udtryk med tryk på farver og mønstre. 

Ud over mulighederne for at bære T-shirts året rundt er det også en sikker vinder, når du skal dyrke sport. Her er der T-shirts, der er lavet med åndbart materiale, således din krop kan få vejret, mens du er aktiv. Det gør, at det ikke føles, som om du sveder lige så meget, da materialet absorberer det på en helt anden måde. Det vil sige, du både kan være med på moden i hverdagen og på fodboldbanen. 


Udfordr din garderobe med nye T-shirtdesign


T-shirts og tøj generelt kan udfordres på mange parametre. Det kan f.eks. være gennem tryk og print på T-shirts. Du kan med Miintos sortiment helt selv vælge, om du ønsker at skrue op eller ned for charmen, og hvad du er komfortabel med. Moden er til for at kunne udforske, lege med og skabe sin helt egen stil.

Her kan du både lege med udtryk, print og stil, så du kan skabe dit helt eget udtryk og præge din stil, som du ønsker. Er vilde print og farverige mønstre ikke din smag, og er du tværtimod til det lidt mere enkle, er Maison Margiela, Karl Lagerfeld eller Balmain bud på lige præcis det, du søger. Her vil du kunne finde T-shirts med simple udtryk, design og lidt til ingen skrift. Du kan f.eks. også give din rullekrave nyt liv ved at sætte den sorte krave sammen med f.eks. en grøn T-shirt.


T-shirts til enhver anledning


Med en fed T-shirt kan du nemt skabe et cool og afslappet look, der fungerer til både hverdag og fest. T-shirts fungerer helt perfekt sammen med jeans og et par fede støvler til at skabe et super fedt hverdagslook. Til mere formelle begivenheder kan du have en blazer på sammen med en ensfarvet T-shirt med rund hals eller v-hals og på den måde, bliver du klar til middag med kæresten eller til en aften i byen med vennerne. 

Udvalget af T-shirts til mænd på Miinto.dk spænder bredt fra både kort- og langærmede T-shirts med print og mønstre til t-shirts i enklere designs. T-shirts til herre kan nemlig fås fra en lang række populære herrebrands såsom Cottonfield, Diesel, Gant, Lee, Mads Nørgaard, Superdry og mange flere fede brands.


Køb din næste T-shirt hos Miinto


Vi sørger for løbende at opdatere vores udvalg, så du altid kan være med på tidens seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene i menuen til venstre til at søge for at finde præcis den style, du leder efter. Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse. 

Hos Miinto er målet med vores platform at kunne skabe en verden inden for verdens mode, så du som kunde altid kan finde et bredt sortiment af eksklusive, luksuriøse og håndplukkede mærker, som er skræddersyet til at imødekomme hver enkelt brugers behov og præferencer.

Side 1 Af 294

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.