Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Dame Bukser
Tilbage

Brune bukser

Gå efteråret i møde med et par fede, brune bukser fra Miinto!

Der er intet som efteråret – bladene falder ned fra træerne og bliver til en palette af smukke nuancer, landskabet er i tusinde farver. Med et par brune bukser fra Miinto kan du selv blive en del af den palette. Shop blandt tusindvis af forskellige styles fra en lang række anerkendte danske og internationale mærker.

Style din brune bukser hele året

Hos Miinto kan du shoppe bukser efter forskellige kategorier og let danne dig et overblik over vores udvalg af brune bukser. Du kan nemlig let og nemt sortere efter brand, størrelse og pris, men også popularitet og udsalgsvarer. Brune bukser er ganske anvendelige ved mange lejligheder og passer til mange forskellige stile. Med et par brune capribukser kan du let køre et både casual look med højtaljede bukser og en oversized trøje, men også snildt et mere formelt, hvis du tilføjer en skjorte eller sød blondetop. Desuden er et par cargobukser også et super godt par hverdagsbukser, der let kan styles på forskellige måder for et mere simpelt look. 

Business casual eller bare casual?

Foretrækker du at køre arbejdsoutfittet business casual? Eller skal du til et event med en dresscode? Så hop i et par brune chinos! Chinos har generelt et lidt mere fancy udtryk og ser fantastiske ud i selskab med en blazer og lækker taske. Med et par brune chinos fra Miinto kan du let løfte dit hverdagsoutfit! Prøv for eksempel med en lille hæl eller nogle flotte smykker til. På vores hjemmeside finder du 200+ par brune chinos – alle med forskellige looks, pasformer og stile. Shop dit næste par blandt mærker som Part Two, Dolce & Gabbana, Reiko, Filippa K, Rue de Femme og mange flere! Hvis du bare er vild med ideen om brune bukser, men foretrækker et mere afslappet look, skal du prøve at kigge blandt vores brune joggingbukser. Selvom joggingbukser godt kan lyde meget afslappet, kan de sagtens styles på en måde, så de bliver street, moderigtige og helt fine til hverdag! Især med et par fede, hvide sneakers kan du virkelig få de brune bukser til at køre! Prøv dig frem, og eksperimentér med et par brune bukser fra Miinto.

Udforsk vores 1000+ styles

Hos Miinto elsker vi nye styles! Vi står derfor altid klar med et stort og varieret udvalg af lækre items fra en masse forskellige mærker. Browse igennem vores kategorier af brune bukser, og forelsk dig i et par i et lækkert design. Vi sørger selvfølgelig for gratis ombytning og retur inden for 14 dage, hvis bukserne ikke sidder som forventet. Derudover optjener du gratis fragt ved køb på over 499 kr. Tag et kig på vores store udvalg af brune bukser med over 1000+ items! Et par brune bukser kan både passe godt til efterårsmoden, men de kan også sagtens trækkes med hele året, hvis de matches med de rigtige items. Hos Miinto kan du shoppe alle dine favoritsbrands ét sted og få dine items leveret hurtigt til døren! 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1126 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12